• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اگر الان یک شاخه گل داشتی به کی میدادی؟؟؟

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
[h=2]
heart.gif
اگر الان یک شاخه گل داشتی به کی میدادی؟؟؟میدادم به مریمی...:گل:

آخرین ویرایش:

gorg nama

متخصص بخش
یک شاخه گل که چیزی نمیکنه من هزاران شاخه :گل: فدای همه اعضای انجمن میکنم.

naznaz

کاربر ويژه
منم تقدیم همه دوستای عزیزی میکردم که منو به گرمی اینجا پذیرفتن و با محبت زیادشون باعث شدن عضوی از این خانواده بشم...خودشون میدونن کیا رو میگم:گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
ممنونم از نرگسی خوبم برای تاپـــــــــیــــــــــــــک :بغل:
راستش دوستم تو خودت گلی عزیزم :خجالت2:
ممنون که به یادم بودی
تقدیم به نرگس :

flowers1_%20(1).jpg

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
این یکی گل دیگه مال مریم گلمه.... هزار تا گل هم به پات بریزم بازم کمه:39::گل::گل::گل::بغل::گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
به بابا هوشنگ مهربووووووووووووون:احترام::گل::گل::گل:

ممنونم. چه :گل: خوش بوی بود.
من که پدر ایران انجمن هستم یک شاخه :گل: کافی نیست و اگر بخواهم چند شاخه :گل: بگیرم و به همه عزیزان انجمن تقدیم کنم , ادمین عزیز پول :گل: ها را نقد میخواهد و قسطی قبول نمیکند. مجبورم تا سر برج تحمل کنم و وقتی پول :گل: های قبلی را دادم چند هزار شاخه :گل: بگیرم و تقدیم تک تک عزیزان کنم.

فرانک

کاربر ويژه

تقدیم میکردم به برادر عزیزتر ازجانم که با تمام وجود دوستش دارم و آرزوی بهترینها رو براش دارم

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
flower.jpg

این دسته گلو امروز والدین یکی از شاگردام بهم هدیه داد... بهتر دیدم که ازش یه عکس بگیرم و به چند تا از بهترین های انجمن که با رفتارشون، گفتارشون و توجه و پشتیبانیشون نسبت به من باعث میشن انرژی بگیرم و کارمو عاشقانه انجام بدم تقدیمش کنم:گل:

بابا هوشنگ مهربونم... نگار خوش قلبم... ادمین عزیز... مریم نکته بینم... فاطمه که به من آرامش میده... میترا و فریده جان ، مهدی ناظم انجمن، مهداد عزیز و داوود عزیز که با حرفاشون روح تازه ای به من میدن و نمیذارن خستگی رو حس کنم...:خجالت2:
از همتون متشکرم... :احترام::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:

بالا