• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اگه الان یه میلیارد تومن داشتین چی کار میکردین؟

ice star

مدیر بخش زبان انگلیسی
اين سوال منو ياد يه داستاني ميندازه : يه روز به يه گدايي ميگن اگه ثروت دنيا رو بهت بدن چيكار ميكني؟؟؟گدا جواب ميده:بازم گدايي ميكنم و ميذازم رو اون مال دنيا تا زياد شه :تعجب2::سکوت:

زهره.ش

کاربر ويژه
اول با دوسومش یه خونه ویلایی مناسب میخریدم بعد بقیشو میگذاشتم بانک با سودش زندگی میکردیم

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
چند تا بستنی میشه خرید با یه میلیون
39896_64.gif

South Boy

متخصص بخش فوتبال
چند تا بستنی میشه خرید با یه میلیون
39896_64.gif
عجب :تعجب2: همش دنبال بستنی بابا بغیر بستنی چیز دیگه هم هستاا.
نمیدونم شاید تو بندر به دنیا امدی گرمایی هستی.
دوست دارم یا ویلا بخرم یا باغ:98:

اره باغ بخر بهتره منم با اون یک میلیارد000...میرم ماشن میخرم عروسیمو تو باغت میگیرم:دوست:

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
عجب :تعجب2: همش دنبال بستنی بابا بغیر بستنی چیز دیگه هم هستاا.
نمیدونم شاید تو بندر به دنیا امدی گرمایی هستی.

اره باغ بخر بهتره منم با اون یک میلیارد000...میرم ماشن میخرم عروسیمو تو باغت میگیرم:دوست:

یا بستنی یا هیچی!
18672_bandari.gif

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
آخه یه میلیارد پوله ؟:مشکوک:
با این نمیتونم یه ویلای خوشجل بخرم که....:قهر:
بقیه اش رو ماکسیما بده ... خوردیش؟ :عصبانی::عصبانی:
زودباش...:sanjaghi::sanjaghi::sanjaghi::sanjaghi::sanjaghi:

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات
سلام رفقا!
اگه الان بهتون خبر بدن یه میلیارد تومن دارین، چیکار میکنین؟

درود نازنین:گل:

تلاش می کردم تا از راه کاری که به مردم سود
برساند؛ آن را در یک سال دو برابر کنم. سپس دو میلیارد را به چهار میلیارد و چهار میلیارد را به هشت میلیارد و همچنان تا پایان زندگی آن را چندین برابر می کردم.

همچنین "آموزشگاه پول و سرمایه" باز می کردم و از پدر نازنینمان: هوشنگ قربانیان خواهش می کردم تا در آنجا به ما بیاموزاند که چگونه از سرمایه، سود ببریم؟

همچنین به بهترین دانش آموزان این آموزشگاه وام بی بهره می دادم تا بتوانند برای درآمد زندگیشان کاری سود رسان به مردم راه بیاندازند و سرمایه دار شوند.

нαѕту

کاربر ويژه
من اگه یک میلیارد داشتم 500 میلیون تومنو برای خودم برمیداشتم 500 میلیونشو هم به هرکسانی که نیاز داره میدادم

:fatemeh:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
من اگه این پول دستم بیاد به قول ادم برفی :گل:میذارمش تو بانک تا تو قرعه کشی ماشین برنده شم:شاد2:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
از ما یه میلیارد نگیرن دادنش پیشکش:مشکوک:
قسمتیشو می دادم فقرا بقیشم یه حساب سپرده بلند مدت باز می کردم تا آخر عمرم می خوردم می خوابیدم:خونسرد:

بالا