ميفرستمش جزاير هاوايي بره حالشو ببره :نیش:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , January 25 #103 khodam گفت: می فرستمش قطب از دیدن شفق لذت ببره. :نیش: کلیک کنید تا باز شود... ايول هميشه دوست داشتم برم يه جايي كه پر از برف باشه :نیش: ميفرستمش به جنگل هاي آمازون :نیش:
khodam گفت: می فرستمش قطب از دیدن شفق لذت ببره. :نیش: کلیک کنید تا باز شود... ايول هميشه دوست داشتم برم يه جايي كه پر از برف باشه :نیش: ميفرستمش به جنگل هاي آمازون :نیش:
R r_shahbaze کاربر ويژه 2011 , January 25 #107 میفرستمش یه اتاقه پر از سوسک:غش2: شوخی کردم میفرستم طبیعت مرندو ببینه
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , January 26 #109 میفرستمش آبشار نیاگارا رو ببینه دوستان تعریفشو زیاد می کنن.
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , January 26 #110 میفرستادمش جزایر قناری بره واسه بچه محلاش تعریف کنه:غش2:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , February 6 #114 باهم یه سر میریم کیش الآن هوا محشر شاید دبی هم یه سری زدیم. :دوست:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , February 13 #116 از اونجايي كه بچه شمال كشوري تبعيدت ميكنم به صحراي بزرگ آفريقا
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , February 13 #117 از اونجايي كه من اهل انتقام گيري نيستم به ساري تبعيدت ميكنم :نیش:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , February 13 #118 دستت درد نكنه من عاشق شمالم. تورو اين دفعه تبعيدت ميكنم جزاير هاوايي يعني بري ديگه دلت نميخواد برگردي.
دستت درد نكنه من عاشق شمالم. تورو اين دفعه تبعيدت ميكنم جزاير هاوايي يعني بري ديگه دلت نميخواد برگردي.
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , February 13 #119 هر جا خودش دوست داشته باشه. قایمکی به خودم بگو می فرستمت همونجا :راز: