فرستادمت جزیره آدم خوارا حالت جا میاد. :غش2:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , February 19 #123 همین شماهایید که جونا رو به سمت خلاف سوق میدید. :تنبیه:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , February 19 #124 میفرستادمش یه جایی که بنده خدا یکم خنک شه:ناراحت: جزغاله شد رو این صندلی داغ:ناراحت: چیکار کنیم دیگه حس انسان دوستیه:نیش: :نیش: :نیش: پس من شهروند نیکوکاری هستم :غش:
میفرستادمش یه جایی که بنده خدا یکم خنک شه:ناراحت: جزغاله شد رو این صندلی داغ:ناراحت: چیکار کنیم دیگه حس انسان دوستیه:نیش: :نیش: :نیش: پس من شهروند نیکوکاری هستم :غش:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , February 19 #125 khodam گفت: هر جا خودش دوست داشته باشه. قایمکی به خودم بگو می فرستمت همونجا :راز: کلیک کنید تا باز شود... ميتوني مو بفرستي سوئيس؟آخه طبيعتش محشره.
khodam گفت: هر جا خودش دوست داشته باشه. قایمکی به خودم بگو می فرستمت همونجا :راز: کلیک کنید تا باز شود... ميتوني مو بفرستي سوئيس؟آخه طبيعتش محشره.
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , February 19 #127 مرسي مهربون. منم ميفرستادمت هر جايي كه بتوني خوش باشي.
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , February 19 #129 دستت درد نكنه.آروم دم گوشم بگو هر جا كه ميخواي بفرستمت :راز:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , February 19 #130 قربون دستت بفرست همون جا:نیش: میفرستادمش ونیز:نیش:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , February 21 #135 کلا با دخترای انجمن دست جمعی میریم یه دور دور دنیا حالشو میبریم دل پسرا بسوزه. :دوست: