• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اگه قرار باشه بری مسافرت کجا رو انتخاب می کنی؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

بالی، ترکیه، پاریس، کویر... اووو چه زیاد شد. هوراااا:13:

ali jan

کاربر ويژه
لبنان رفتم دوست دارم دوباره برم خیلی مناظر زیبایی داره-ترکیه هم دوست دارم.البته خرید کردنش رو-سنگاپور بسیار زیباست اما من اونجا خیلی دوام نیاوردم چون آب و هوای بسیار شرجی داره.خواهرم آلمانه انشاالله میخوام برم بیشش واروپا گردی کنم.:شاد::شاد2:

ali jan

کاربر ويژه
جاهای زیارتی رو دوست دارم هرسال برم .مشهد و کربلا رو هرساله رفتم. مکه رو دوست دارم دوباره برم اگه قسمت شد.:بله:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
خب در حال حاضر دلم میخواد برم دبی... برم اون پارک آبی اش...:نیش2::نیش2::نیش2:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
ایتالیییییی :14: یا :))

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=25163

%5BPic3_ir%5D_Italy_wallpaper_014.jpg
%5BPic3_ir%5D_Italy_wallpaper_007.jpg
%5BPic3_ir%5D_Italy_wallpaper_001.jpg

naznaz

کاربر ويژه
در حال حاضر دوس دارم جاده اسالم خلخال رو هی برم اون سر بیام این سر:شاد::شاد::شاد:

سلام به همه دوستان عزیزم

راستش شاید درستش این باشه
اول ایرانگردی بعدا جهانگردی ....

مطمنا وقتی همه ما خیلی از شهرهای زیبای کشورمون رو ندید گذاشتم دیدن کشورهای دیگه خیلی قشنگ نباشه ....

کشور ما یکی از جالب ترین مناظر دنیا رو داره ...کشور چهار فصل که گاهی همزمان این 4 فصل با هم ظاهر میشه در هر گوشه ای از ایران ...

االبته متاسفانه نبود تبلیغات مناسب برای مناطق زیبای کشورمون باعث شده مردم از زیبایی های ایران چیزی ندونند....و این باعث ناراحتی منه !

ایا همه ما بهترین شهرهای ایران و روستاهای زیبای ان را دیده ایم ....

مطمنا نه ...

شاید عده ای دیده باشند ولی همه نه !

چند نفر شیراز و اصفهان و تبریز و اهواز و اصفهان و .....رو به طور کامل دیده ایم ....

ولی خودم به شخصه استان کردستان ایران رو خیلی دوست دارم ....مناظر زیبایی اون و هوای همیشه مطبوع و خنک اون رو ...

و در ضمن همه رو دعوت میکنم به دیدن استان من ...فارس ...شهر عزیز م شیراز ....:گل:

Silver Star

مدير ارشد تالار
من دوست دارم برم هلند البته واسه زندگی...
مسافرت دلم میخواد ونیز ایتالیا رو ببینم:13:
البته عاشق رمز و راز های اینگیلیس هم هستم... خون آشام داره و کلی ارواح خبیث... تازه یه کلیسا داره که اگه ساعت 5 بعد از ظهر تنهایی بری توش بشینی روح یه راهب واست ظاهر میشه و راز های مهمی رو بهت میگه...
:38:

khodam

متخصص بخش ادبیات
yujoncal7417qkrekfbe.jpg

منطقه گندم بریان

fh3yqvxipuq050s60f0w.jpg

گندم بریان

ki0qcj8cppprlkenybx5.jpg

کویر لوت حاشیه رود شور

Picture.jpg

آسمان شب در کویر

Desert_Night_l.jpg

شب کویر واقعا آرامش بخشو زیباست اگر 1روز به پایان عمرم رسیده باشه دوست دارم برم اینجا

بالا