میزارم بسوزه ببینم چه شکلی میشه:خنده2::غش:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 11 #62 خدانکنه دایانا جونم بسوزه:ناراحت: خودموبه خاطرش به اب واتیش میزنم تانجات پیداکنه:احترام:
D diana کاربر ويژه 2013 , April 11 #63 diana گفت: میزارم بسوزه ببینم چه شکلی میشه کلیک کنید تا باز شود... :تعجب2: ریحانه جون عزیزمی.خودم بسوزم نمیزارم بسوزی.
diana گفت: میزارم بسوزه ببینم چه شکلی میشه کلیک کنید تا باز شود... :تعجب2: ریحانه جون عزیزمی.خودم بسوزم نمیزارم بسوزی.
ر رئیس کاربر ويژه 2013 , April 12 #64 بستگی به موقعیت مکانی و زمانی حادثه داره،ولی ابتدائی ترین کار خفه کردن آتیش ،حالا به هر وسیله ای....
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 12 #65 زودزود اتیشو خاموش میکنم حالا نمیدونم باچی:خنده2:
D diana کاربر ويژه 2013 , April 12 #67 رئیس گفت: بستگی به موقعیت مکانی و زمانی حادثه داره،ولی ابتدائی ترین کار خفه کردن آتیش ،حالا به هر وسیله ای.... کلیک کنید تا باز شود... خجالت نکش.حرف دلت رو بگو:خنده2: هر کاری که از دستم بربیاد کوتاهی نمی کنم.
رئیس گفت: بستگی به موقعیت مکانی و زمانی حادثه داره،ولی ابتدائی ترین کار خفه کردن آتیش ،حالا به هر وسیله ای.... کلیک کنید تا باز شود... خجالت نکش.حرف دلت رو بگو:خنده2: هر کاری که از دستم بربیاد کوتاهی نمی کنم.