اگر این اتفاق بیوفته من هم پروانه وار دورش میگردم تا شعله های آتیش اذیت نکنه دوستم و :بغل:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , July 12 #21 اگر این اتفاق بیوفته من هم پروانه وار دورش میگردم تا شعله های آتیش اذیت نکنه دوستم و :بغل:
M majnooneleyli کاربر ويژه 2012 , July 12 #25 با هرچي كه بتونم كمك ميكنم. آخه اداما تو ايجور موقعها نيرويه مضاعف پيدا ميكنن.
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2013 , February 23 #28 پانته آ گفت: با دم پایی کلیک کنید تا باز شود... اگه با آتیش نمیره حتما با دمپایی ات می میره :خنده1:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 31 #29 نمیدونم چون حتما انقدرجیغ زدم که غش کردم:ناراحت: ولی اب روش میریزم :احترام:
ف فائزه حسین زاده متخصص روانشناسی 2013 , March 31 #30 خدا نکنه ریحانه جونم آتیش بگیره واقعا نمی دونم تو اون لحظه چکار می کنم به احتمال قوی خیلی جیغ می زنم .:ناراحت:
خدا نکنه ریحانه جونم آتیش بگیره واقعا نمی دونم تو اون لحظه چکار می کنم به احتمال قوی خیلی جیغ می زنم .:ناراحت:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 31 #33 خدانکنه که آتیش بگیره ولی فکرکنم میرم کمک بیارم چون خودم ازترس نمیتونم کاری بکنم:ناراحت:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2013 , March 31 #34 خونسردی خودمو کاملا حفظ می کنم بعد میگم آروم باش عزیزم جنب و جوش کنی بیشتر میشه آتیش بعد زنگ میزنم به 125 بیان اتفاء حریق کنن. :احترام:
خونسردی خودمو کاملا حفظ می کنم بعد میگم آروم باش عزیزم جنب و جوش کنی بیشتر میشه آتیش بعد زنگ میزنم به 125 بیان اتفاء حریق کنن. :احترام:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 31 #38 زهراهجرتی گفت: کلنگگگگگگگگگگگ کلیک کنید تا باز شود... :تعجب2::تعجب2::تعجب2: خب ابجی راحت بگوقصدجونموداری؟اخه کلنگگگگگگگگگگ:تعجب2:
زهراهجرتی گفت: کلنگگگگگگگگگگگ کلیک کنید تا باز شود... :تعجب2::تعجب2::تعجب2: خب ابجی راحت بگوقصدجونموداری؟اخه کلنگگگگگگگگگگ:تعجب2: