• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اگه نفر قبلی در حال غرق شدن باشه چیکار میکنی؟

360درجه

متخصص بخش فیزیک
آقا هوشنگ
نترس هواتو دارم استاد
سیم ثانیه دیگه بیرونی...:گل::احترام::چشمک:
یه دست به افتخار بنده بزنید...نجات دادم آقا هوشنگ(اما حیف خیلی خیس شده):دست::ایول::برنده::بدجنس:

rahnama

پدر ایران انجمن
به خانمم :
خانم من درسته شنا بلد نیستم ولی عاشقشم . می پرم تو آب . برو دو نفر نجات غریق بیار.

360درجه

متخصص بخش فیزیک
شیطونه میگه حالشو بگیر و تو هم تخمه بخر و بشین نگاش کن....
ولی چیکار کینم ماهم مهربون نمیتونیم...
پس زنگ میزنم آتش نشانی...

gorg nama

متخصص بخش
ميذارم غرق بشه تا مزه ي غرق شدن رو بفهمه بعد اينكه غرق شد مرد ميرم درش ميارم به يه پول كلون ميفروشم به خانوادش

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
یه دل سیر دعواش میکنم که تو این سرما آخه بچه تو آب چیکار میکنییییییییییییییی :نیش: چون هوا سرده بی خیال میشم دیگه:سوت: ببخشی گرگ جان ها امتحان دارم سرما میخورم وگرنه میپریدم تو آب دیگه شرمنده پیش فرشته ها خوش بگذره بهت :50: :سوت:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
الهي....:بغل: مگه ميشه دخملي ام رو تو آب در حال غرق شدن ببينم...:نه:
ميرم نجاتش ميدم دخملي ام رو :بله: .... ولي يه شكم سير ميزنمش تا دفعه آخرش باشه ميره تو آب وقتي شنا بلد نيست...
:اخطار::تنبیه:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
از اون صحنه فیلم میگیرم :غش: :نیش:
بعد نجاتش میدم اما بهش میگم اگه دفعه ی این کارو کنی میشه 2 بار :غش: :نیش:

gorg nama

متخصص بخش
يكي دوتا هم دوست براش پيدا ميكنم كه سه چهار نفري غق شن راستي حال ميده ها آدم غرق شدن يكي رو ببينه پس غق شو چون نديدم تا حالا زود غق شو ببينم

Moon Girl

کاربر ويژه
خیری راحت از کنارش رد میشم ! وقتی شروع به التماس کرد اون موقع است که یک طناب ورمیدارم و خفش میکنم که دیگه منو به خانوادم گرون نفروشه !!! :نیش:

negar2

کاربر ويژه
گرگا خودشون بلدن شنا کنن.بهدشم من از گرگ میترسم.چجوری نجاتش بدممممممممممم؟

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
من میرم واسه مراسم ختم و خاکسپاری و حلوا و.......... اقدام میکنم...حیف...دختر خوبی بود:نیش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
ایوووووووووووووووول به تووووووووو.....من میرم نجاتش بدم ولی میدونم خودمم میفتم دونفری غرق میشیمممممم بعدی بیا دونفرو باید نجااااات بدی:نیش: هههههههه

بالا