من دارم میرم حواستو بده خودتو تو آب ننداری
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , April 8 #402 من تازه ار خواب بلند شدم حوصله ندارم.:مجروح::هنگ::هنگ:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , April 10 #408 :غش2: من ؟؟کی؟؟؟ کی داره غرق میییییییییشه؟؟؟ آهان قبلیه..........خب مهم نیس..:نیش:بذارین راحت غرق شه:نیش:
:غش2: من ؟؟کی؟؟؟ کی داره غرق میییییییییشه؟؟؟ آهان قبلیه..........خب مهم نیس..:نیش:بذارین راحت غرق شه:نیش:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , April 10 #410 ای جااااااااااااااااااان....:بغل::بغل: خدانکککککککنه غرق بشی...منممممممم میرم نجاتش بدمممممممم عزیزمو:نیش:
ای جااااااااااااااااااان....:بغل::بغل: خدانکککککککنه غرق بشی...منممممممم میرم نجاتش بدمممممممم عزیزمو:نیش:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , April 18 #417 دمت گرم.همين كه شنا بلد نيستي ونجاتم ميدي اي ول داره.منم نجاتت ميدم.
A alirezakarimi New member 2011 , April 18 #418 zang mizanam 118 shomare atash neshaniyo migiram onam be jaye enke shimare bede mige maskharamon kardi ghat mikone hamin
zang mizanam 118 shomare atash neshaniyo migiram onam be jaye enke shimare bede mige maskharamon kardi ghat mikone hamin
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , April 18 #419 همون بهتر كه غرق بشم و تو نجاتم ندي.عجب دوستاي بي معرفتي دارم من:ناراحت: