چندبار باید بیوفتی تو آب نجاتت بدم؟ خوشت اومده ها !!! حالا ببینم چی میشه :غش2:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , March 29 #361 چندبار باید بیوفتی تو آب نجاتت بدم؟ خوشت اومده ها !!! حالا ببینم چی میشه :غش2:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , March 29 #362 بارون جون تو که خودت ماشالا جنست از آبه چیزی نمی شه قربونت برم.
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , March 30 #365 وای :ترس::ترس::ترس:ی ی ی ی ی . شما بی زحمت خودت ، خودتو نجات بده ، من جبران میکنم :ترس:
M mario8344 متخصص بخش 2011 , April 1 #370 گربه ها كه شنا بلدن براي چي من نجاتش بدم خودش نجات پيدا ميكنه
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , April 2 #374 بارون عزیزمه . با جان و دل نجاتش میدم. نجاتش دادم: :شاد::شاد::شاد::غش2:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , April 5 #378 تجربه ثابت کرده بی تفاوت نیستمممممم...بستگی داره طرف کی باشه.. توی ایام عید دریا بودم...اطراف ساحل یه نفر مث....توگل گیر کرده بود رفتم نجاتش بدم:نیش::نیش::نیش:
تجربه ثابت کرده بی تفاوت نیستمممممم...بستگی داره طرف کی باشه.. توی ایام عید دریا بودم...اطراف ساحل یه نفر مث....توگل گیر کرده بود رفتم نجاتش بدم:نیش::نیش::نیش:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , April 5 #379 حالا تکلیف قبلی شما چیه این وسط؟:تعجب: من نجاتت میدم :نیش:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , April 5 #380 اوههههه این باران بانو داره غرق میشه:48: حس انسان دوستانه ی من گل شکفت:نیش: :نیش: :نیش: خب معلومه نجاتش میدم.........:دوست:
اوههههه این باران بانو داره غرق میشه:48: حس انسان دوستانه ی من گل شکفت:نیش: :نیش: :نیش: خب معلومه نجاتش میدم.........:دوست: