بله پس چی منم که شنا بلدم. اگرم بلد نباشم نهایتش اینه که خوراک کوسه ها میشم دیگه!!!!!!!:غش2:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , November 14 #521 بله پس چی منم که شنا بلدم. اگرم بلد نباشم نهایتش اینه که خوراک کوسه ها میشم دیگه!!!!!!!:غش2:
ی یاسی کاربر ويژه 2011 , November 14 #522 بستگی داره به شرایط...:70:شاید خودمم درحال غرقیدن باشم :60:... یا شاید خودم هولت داده باشم...:57: :بدجنس::49::50:
بستگی داره به شرایط...:70:شاید خودمم درحال غرقیدن باشم :60:... یا شاید خودم هولت داده باشم...:57: :بدجنس::49::50:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , November 14 #523 ای لان جان سیلور ؟؟؟؟؟؟؟خودتی؟:57: بلاخره پیدات کردم...
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , November 15 #525 من واسش زبون در میارم...غش غش میخندم.:غش2:..مطمئنا اونم از خنده ی من میخنده و شاد از دنیا میره...:نیش::نیش:
من واسش زبون در میارم...غش غش میخندم.:غش2:..مطمئنا اونم از خنده ی من میخنده و شاد از دنیا میره...:نیش::نیش:
M maksemos متخصص بخش خودرو 2012 , January 10 #527 من كه از جام تكون نميخورم حالا تو هي دست و پا بزن !
S South Boy متخصص بخش فوتبال 2012 , January 10 #528 برا غافلگیری نفر بعدی نجاتش نمیدم تا بهوش بشه:نیش:
S Spider woman کاربر ويژه 2012 , January 12 #529 :خونسرد::غش:میرم یه تکه چوب برمیدارم سرشو فرو میکنم داخل اب تا بلکه زود تر از دستش خلاص شم.
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2012 , January 12 #532 بعد از اینکه منو نجات داد میندازمش توو اب و بهش میخندم ...:غش2:
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , January 12 #533 قبل از اینکه منو بندازی کاری می کنم هر دو تامون با هم بیوفتیم چون من شنا بلدم
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , January 12 #534 راستش میذارم یکم دستو پا بزنه اونوقت خودش شنا یاد میگیره.:نیش::نیش::نیش: :غش2::غش2::غش2: ولی پلنگ ایران انجمن که شنا بلده..... آخرین ویرایش: 2012 , January 13
راستش میذارم یکم دستو پا بزنه اونوقت خودش شنا یاد میگیره.:نیش::نیش::نیش: :غش2::غش2::غش2: ولی پلنگ ایران انجمن که شنا بلده.....
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , January 12 #536 به به به به پارسا جان عجب حرفی کمی یاد بگیرید دوستان گل...:نیش:
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2012 , January 13 #537 جییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ میزنم و کمک می خواااااااااااااااااااااام............ :ترس::دعا::دعا::دعا::ترس:نرگس این کارو با من نکن خواهر کوچولوم:ناراحت: آخه شنا بلد نیستم......:52:
جییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ میزنم و کمک می خواااااااااااااااااااااام............ :ترس::دعا::دعا::دعا::ترس:نرگس این کارو با من نکن خواهر کوچولوم:ناراحت: آخه شنا بلد نیستم......:52:
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , January 13 #539 آسمان دریایی گفت: جییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ میزنم و کمک می خواااااااااااااااااااااام............ :ترس::دعا::دعا::دعا::ترس:نرگس این کارو با من نکن خواهر کوچولوم:ناراحت: آخه شنا بلد نیستم......:52: کلیک کنید تا باز شود... واااااااااااااااااااای آجی گلم نگران نباش اونوقت میام نجاتت میدم...
آسمان دریایی گفت: جییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ میزنم و کمک می خواااااااااااااااااااااام............ :ترس::دعا::دعا::دعا::ترس:نرگس این کارو با من نکن خواهر کوچولوم:ناراحت: آخه شنا بلد نیستم......:52: کلیک کنید تا باز شود... واااااااااااااااااااای آجی گلم نگران نباش اونوقت میام نجاتت میدم...