• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اگه نفر قبلی در حال غرق شدن باشه چیکار میکنی؟

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
:35::35:
271917_pizza.gif
271917_pizza.gif

اینا که تموم شد، یه چرت میزنم آخه خوب نیست با شکم پر بری شنا بعدش میرم یکی رو پیدا میکنم بیاد نجاتت بده :نیش:

Mahdi Askari

مدير فنی
اگه حسش باشه میرم یک دوهفته آموزش شنا ببینم بعد اگه هنوز داشت کمک می خواست از روی دایو شیرجه میزنم تو دریا :نیش: میرم خودم سرش رو می کنم زیر آب :نیش:
آخه معنی نداره دو هفته تو دریا زنده بمونه :نیش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
تو که غرقی در کل.آخه کدوم پلنگی رو دید شنا بلد باشه.....

اگه دلم بسوزه شاید اونم شاید نجاتت بدم.البته هنوزم مطمئن نیستمااااااا.زیاد امیدوارم نباش......:غش2:

Mahdi Askari

مدير فنی
اولا میذارم تو دریا غرق بشی نمیام کمکت چون میدونم شنا بلدی :نیش:
دوما پلنگ ها جز حیواناتی هستند که شنای فوق العاده ای دارند.:بله:

asl_davood

تو مرامم نیس بزارم کسی غرق شه ولی چون تا حالا شناکردن یه پلنگ رو ندیدم یه بسه تخمه میارم به تماشای سعی و تلاشش میشینم :نیش:

Mahdi Askari

مدير فنی
عزیزم پلنگ یکی از شتاگران ماهر است

وقتی ببینم داره دست و پا میزنه میرم کمکش البته وقتی ببینه یک پلنگ داره میره سمتش فک کنم همونجا جان به جان آفرین تسلیم نماید. :بله:

Mahdi Askari

مدير فنی
این یکی مخصوص خودمه می شینم با بروبچ تخمه میشکنیم و می خندیم
و ازش فیلم میگیریم تا موقعی که نمی خندیم بشینیم بخندیم :نیش:

poya12

کاربر ويژه
از کجا بدونم شاید خودم غرق شدم:نه:نه تصمیمم عوض شد میرم کنار میشینم نگاه میکنم براش:راز:

parastu

متخصص بخش گالری عکس
به قول آقا داوود تو مرامم نیس بزارم کسی غرق شه ،با اینکه نشست و غرق شدن یکی دیگرو دید:نه::تنبیه::اخطار:

asl_davood

نه اون یدونه مورد خاص بود :خجالت2::نیش:

فکر نکنم در این که میخوام نجاتش بدم کسی شک داشته باشه :فرار: شنا یاد گرفتیم واسه همچین روزایی دیگه:نیش:

parastu

متخصص بخش گالری عکس
وای آقا داوود راس میگی؟شما چه آدم با شخصیتی هستین:احترام:
منم حتما شمارو نجات میدم:فرار:

بالا