بگیر دستمو مهدی.....
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , January 23 #142 بیا سر این نخو بگیر بیا بالا. چیکار کنیم دیگه فامیلی. :سوت:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , January 24 #148 من معرفت دارم نجاتت می دم ولی دیگه باهات کاری ندارم. به خاله هم می گم خودش غرقت می کنه.
3 360درجه متخصص بخش فیزیک 2011 , January 24 #149 شاید دوست داره و خودش رفته...:فکر: پس بزار راحت باشه...:دوست: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . نه بابا شایدم جدی جدی داره غرق میشه.:ترس: پس بگیر طناب رو...:ناراحت:
شاید دوست داره و خودش رفته...:فکر: پس بزار راحت باشه...:دوست: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . نه بابا شایدم جدی جدی داره غرق میشه.:ترس: پس بگیر طناب رو...:ناراحت:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , January 24 #150 معرفتو واسه اين موقع ها گذاشتن ديگه بگير طناب و بيا بالا بني جون.
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , January 24 #152 كيييييييييييييييييييييييييييه.اميد خودمونه ببببببببببببببببببله بببببببببببببببله.حتما" نجاتش ميدم.بيا بالا رفيييييييييييييييييق.
كيييييييييييييييييييييييييييه.اميد خودمونه ببببببببببببببببببله بببببببببببببببله.حتما" نجاتش ميدم.بيا بالا رفيييييييييييييييييق.
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , January 25 #154 شيما جان دستتو بده بيا بيرون :نیش: نترس دستكش دستمه :سوت:
M Mahsa متخصص بخش بازی های ویدئویی 2011 , January 25 #157 :دعا::دعا::دعا::دعا::دعا::دعا::دعا::دعا::دعا::دعا::دعا::دعا:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , January 25 #158 چيكار كنم ديگه من كه شدم سوپرمن انجمن دارم همه رو نجات ميدم خب مهسا هم روش نجاتش ميدم:نیش:
M Mahsa متخصص بخش بازی های ویدئویی 2011 , January 25 #159 امید خان سوپر من پس منم اون زنه تو شگفت انگیزان دستمو بگیر بیا بالا ! (دست کش دستمه :دی )
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , January 25 #160 حالا نيازي به دستكش نيست ميتوني از طناب استفاده كني مثل من :نیش: