خب من نجاتش ميدم.اما احتمالا" بعدش خودم به قتل برسم.خيلي ترسناكيااااااااااااااااااااااا
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , January 18 #101 خب من نجاتش ميدم.اما احتمالا" بعدش خودم به قتل برسم.خيلي ترسناكيااااااااااااااااااااااا
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , January 18 #102 وااااااای نگار جوووون:نیش: خب اگه کمک بخواددددد و من کاری از دستم برمیادددددد سعی میکنم ......:غش2: اگه بخواددددددد البته:نیش: خداییش شنام خوب نیس
وااااااای نگار جوووون:نیش: خب اگه کمک بخواددددد و من کاری از دستم برمیادددددد سعی میکنم ......:غش2: اگه بخواددددددد البته:نیش: خداییش شنام خوب نیس
M Mahsa متخصص بخش بازی های ویدئویی 2011 , January 18 #103 نمی دونم شاید اول مسئله ی E=MC^2 رو ثابت کردم بعد نجاتش دادم :دی
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , January 18 #104 زحمت کشیدی خانومی تا اونموقع من دار فانی رو وداع گفتم:نیش: بعد روحم میاد اینقد آزارت میده:نیش: منم باید اینو بفهمم که چرا از در که ميخوان رد بشن تعارف ميکنن ولي سر تقاطع به هم رحم نميکنن؟ :فکر: بعددددد اگه بتونم نوکرشم هستم:بغل:
زحمت کشیدی خانومی تا اونموقع من دار فانی رو وداع گفتم:نیش: بعد روحم میاد اینقد آزارت میده:نیش: منم باید اینو بفهمم که چرا از در که ميخوان رد بشن تعارف ميکنن ولي سر تقاطع به هم رحم نميکنن؟ :فکر: بعددددد اگه بتونم نوکرشم هستم:بغل:
M Mahsa متخصص بخش بازی های ویدئویی 2011 , January 19 #106 چه عرض کنم ، چون هوای مهدیس جون رو داشت من نجاتش می دم !
M Mahsa متخصص بخش بازی های ویدئویی 2011 , January 19 #108 منم چون مردم(در پست قبلی فوت شدم ) نمی تونم نجاتش بدم شرمنده !
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , January 19 #109 کمکش میکنمممممممممم:نیش: البته اگه خودم باهاش غرق نشم..
M Mahsa متخصص بخش بازی های ویدئویی 2011 , January 19 #110 دلم می سوزه براش گناه داره ، عاشقه امروزه می خوان خود کشی کنن ما بزرگتر ها باید نجاتشون بدیم
آ آرش007 کاربر ويژه 2011 , January 19 #111 چون سنش کمه دلم برایش میسوزه امید و آرزو زیاد داره نجاتش میدهم
M Mahsa متخصص بخش بازی های ویدئویی 2011 , January 19 #112 اول یه دست شطرنج می زنم اگه بردم نجاتش وگرنه .....
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , January 19 #114 من کمکشون میکنم زودتررررررررر....که دیگه اینقد به من نگن معتاد چت:عصبانی: مث داداشم:قهر:
آ آرش007 کاربر ويژه 2011 , January 19 #115 پس داداش شما هم حرف من را میزنه سلام من را بهشون برسون به خاطر داداشت نجاتت میدهم غرق نشی
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , January 19 #116 ديگه چي كار كنم از اونجايي كه من خراب دوستم حتما" نجاتش ميدم.
M maksemos متخصص بخش خودرو 2011 , January 19 #118 تحت یه شرایط خواصی :فکر: شاید نجاتش دادم گفتم شاید ها...........:سوت:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , January 19 #119 دقت كردي من چقدر تو رو نجات ميدم.حلا اشكالي نداره اينسريم فداكاري ميكنم برات.