سلامتی شما چیکار میکنی
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , March 29 #464 چیزی رو که دفه ی پیش نوشتمو پاک میکنم. چون دیگه پشتش به من نیست. :غش2: ا........ شیما !!! برنگرد دیگه:تنبیه:
چیزی رو که دفه ی پیش نوشتمو پاک میکنم. چون دیگه پشتش به من نیست. :غش2: ا........ شیما !!! برنگرد دیگه:تنبیه:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , March 29 #465 :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: به کدامین گناه من مستحق این چک بودم آیا این است سزای باقی ماندن بر دوستی؟ آه هملت بودن یا نبودن مسئله این است :گریه:
:گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: به کدامین گناه من مستحق این چک بودم آیا این است سزای باقی ماندن بر دوستی؟ آه هملت بودن یا نبودن مسئله این است :گریه:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , March 31 #471 جوهر خودکارم تموم شده ، هیچی نمی نویسم:غش2: amininho گفت: می نویسم هم تیمی،استقلال برد. کلیک کنید تا باز شود... هم تیمی ؟؟؟!!!!!!!!!! :غش2:من تو عمرم روی هم رفته 5 تا مسابقه فوتبال تماشا نکردم !!!:غش2:
جوهر خودکارم تموم شده ، هیچی نمی نویسم:غش2: amininho گفت: می نویسم هم تیمی،استقلال برد. کلیک کنید تا باز شود... هم تیمی ؟؟؟!!!!!!!!!! :غش2:من تو عمرم روی هم رفته 5 تا مسابقه فوتبال تماشا نکردم !!!:غش2:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , April 2 #479 khodam گفت: سلام منشی گوگولی مگولی من :نیش: کلیک کنید تا باز شود... :تعجب::تعجب::تعجب: منشی !!!!!!!!!!! یه تیک میذارم :نیش:
khodam گفت: سلام منشی گوگولی مگولی من :نیش: کلیک کنید تا باز شود... :تعجب::تعجب::تعجب: منشی !!!!!!!!!!! یه تیک میذارم :نیش: