عشق را از تیغ و خنجر باک نیست اصل عشق از باد و خاک و آب نیست
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , March 1 #441 عشق را از تیغ و خنجر باک نیست اصل عشق از باد و خاک و آب نیست
N neda_omid متخصص بخش گردشگری 2011 , March 1 #442 شیما لباسم تازه بودااااااااااااااااا خوشت میاد منم پشت لباست اینو بنویسم اندیشه ات را با که میپرورانی ؟ خوش به حالش … اما مرا همین بس که “دوستت دارم”
شیما لباسم تازه بودااااااااااااااااا خوشت میاد منم پشت لباست اینو بنویسم اندیشه ات را با که میپرورانی ؟ خوش به حالش … اما مرا همین بس که “دوستت دارم”
N neda_omid متخصص بخش گردشگری 2011 , March 2 #444 ااااااااا حالا من با یه چیز مینویسم تا دیگه پاک نشه
N neda_omid متخصص بخش گردشگری 2011 , March 3 #445 من که پشت لباس خودمو نمیتونم ببینم تا چیزی بنویسم که
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , March 4 #447 با ماژیک و خط زیبایم (همه تعریف میکنند :نیشمی نوشتم. می توانید موفق باشید , به شرط اینکه خودتان بخواهید.
با ماژیک و خط زیبایم (همه تعریف میکنند :نیشمی نوشتم. می توانید موفق باشید , به شرط اینکه خودتان بخواهید.
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , March 27 #451 من میترسم پشت این چیزی بنویسم ، فن میزنه باقلواااااااااااااااااااااا .....:نیش:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , March 28 #454 گررررررررررررررررگ.من می ترسم نزدیکش بشم چه برسه پشتشو بنویسم.