من از مهدیس میترسم...:غش2:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , September 21 #663 من خیلی خیلی از مهدیس خانوم میترسم.......:غش2::غش2:
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , September 21 #664 برو جوجه هيچي نيستي...:نیش2::نیش2::نیش2::نیش2:
K khorde-shishe متخصص بخش فوتبال 2011 , September 21 #665 خنجربرام بيارين من ازتبار دردم عمريه بي طلوعم مثل غروبي سردم تاريكه سرنوشتم فانوس من شكسته عمريه بغضي سنگين راه گلومو بسته...
خنجربرام بيارين من ازتبار دردم عمريه بي طلوعم مثل غروبي سردم تاريكه سرنوشتم فانوس من شكسته عمريه بغضي سنگين راه گلومو بسته...
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , October 16 #666 آیــنـــه دار غــربـــت بـــــــــا آدما غریبه حــــــوای چشمای من در حسرت یه سیبه تـــــــاریکه سرنوشتم فانوس من شکسته عمریه بغضی سنگین راه گـــــلومو بسته:آه:
آیــنـــه دار غــربـــت بـــــــــا آدما غریبه حــــــوای چشمای من در حسرت یه سیبه تـــــــاریکه سرنوشتم فانوس من شکسته عمریه بغضی سنگین راه گـــــلومو بسته:آه:
S South Boy متخصص بخش فوتبال 2011 , October 16 #669 هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم . بشتابد:خنده2:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , November 14 #676 تازه وارد :برنده: شیوا جان فکراتو بکن پشت من باید یه چیز خوب بنویسیااا :نیش2: ****************** Reza.M گفت: اون چیه توی آب افتاده ! اینجام که بارون اومده :نیش: کلیک کنید تا باز شود... ا....؟ آقای رضا میخوای بنویسی اینجا بارون اومده؟ :غش2: اون برگه افتاده تو آب. دارم درش میارم، اگه نیوفتم توش! :ناراحت:
تازه وارد :برنده: شیوا جان فکراتو بکن پشت من باید یه چیز خوب بنویسیااا :نیش2: ****************** Reza.M گفت: اون چیه توی آب افتاده ! اینجام که بارون اومده :نیش: کلیک کنید تا باز شود... ا....؟ آقای رضا میخوای بنویسی اینجا بارون اومده؟ :غش2: اون برگه افتاده تو آب. دارم درش میارم، اگه نیوفتم توش! :ناراحت: