مینوشتم تو خوبی دوست جونم؟؟؟:دوست:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , July 31 #646 مرگ خیلی بهمون نزدیکه.....طوری زندگی کنیم که ازمرگ نترسیم و همیشه آماده باشیم!!!!!!!!:ناراحت:
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , August 12 #648 فراموشی بهترین نعمت است .... خدایا نعماتت را از من دریغ نکن
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , August 29 #652 وقتی می توانیم زندگی کنیم که زندگی را خوب نشناسیم...
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , September 3 #655 چه فرق میکند به دیوار تکیه کنم یا به باد!! وقتی که امن ترین شانه های دنیا از جغرافیای ناهموار ِ دست های ِ تو آغاز میشد:دوست::بغل:
چه فرق میکند به دیوار تکیه کنم یا به باد!! وقتی که امن ترین شانه های دنیا از جغرافیای ناهموار ِ دست های ِ تو آغاز میشد:دوست::بغل:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , September 9 #656 ای تی جانه قربان..اینقد جا واسه نوشتن بود آیدا جون؟؟:نیش: تا هستیم قدر همو بدونیم..:گل: زندگی آسونه سختش نکنیم... رفاقت قشنگه ترکش نکنیم...
ای تی جانه قربان..اینقد جا واسه نوشتن بود آیدا جون؟؟:نیش: تا هستیم قدر همو بدونیم..:گل: زندگی آسونه سختش نکنیم... رفاقت قشنگه ترکش نکنیم...
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , September 13 #657 هر بار می خواستم حرفایی بزنم نگفتم. شاید این نگفته ها جزئی از وجود من می باشد.
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , September 19 #658 در كلاس زندگی آسمان دل آبیست . باید آموخت ز آموزگار طبیعت ! ز معلم تجربه ! ز استادان زمان و زبان ! باید رنگ دل زد برزندگی ! باید زدود زنگ دل را از آلندگی!
در كلاس زندگی آسمان دل آبیست . باید آموخت ز آموزگار طبیعت ! ز معلم تجربه ! ز استادان زمان و زبان ! باید رنگ دل زد برزندگی ! باید زدود زنگ دل را از آلندگی!
K khorde-shishe متخصص بخش فوتبال 2011 , September 20 #660 من ننوشته احتمالا با لنگه کفشی رو به رو میشدم:تعجب::غش2: