وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد :گل:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , January 26 #921 وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد :گل:
ف فائزه حسین زاده متخصص روانشناسی 2013 , January 26 #924 دوستیهای پایدار یک روزه بوجود نمیاد . :دوست:
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , February 10 #925 یاد باد انکه زما وقت سفر یاد نکرد ............زوداعی دل غمدیده ی ما شاد نکرد
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , March 28 #928 صدای باران زیباترین ترانه خداست که طنینش زندگی را برای ما تکرار می کند؛ نکند فقط به گل آلودگی کفشهایمان بیندیشیم . . .
صدای باران زیباترین ترانه خداست که طنینش زندگی را برای ما تکرار می کند؛ نکند فقط به گل آلودگی کفشهایمان بیندیشیم . . .
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , April 3 #929 در دهکده تو خبر از بوی ریا نیست چون نیست ریا هیچکس انگشت نما نیست ما طالب مهریم و دل از عاطفه لبریز دل صاف تر از تو بخدا هیچ کجا نیست ...
در دهکده تو خبر از بوی ریا نیست چون نیست ریا هیچکس انگشت نما نیست ما طالب مهریم و دل از عاطفه لبریز دل صاف تر از تو بخدا هیچ کجا نیست ...
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 3 #930 زهراجونم خیلی دوستتدارم عزیزم وهمیشه به داشتن ابجی مثل توافتخارمیکنم:گل:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , April 3 #931 ریحانه11 گفت: زهراجونم خیلی دوستتدارم عزیزم وهمیشه به داشتن ابجی مثل توافتخارمیکنم:گل: کلیک کنید تا باز شود... :گریه: :بغل: هرچه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو... عجب برکتی دارد دوست داشتنت...
ریحانه11 گفت: زهراجونم خیلی دوستتدارم عزیزم وهمیشه به داشتن ابجی مثل توافتخارمیکنم:گل: کلیک کنید تا باز شود... :گریه: :بغل: هرچه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو... عجب برکتی دارد دوست داشتنت...
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 5 #935 [h=6]آدم های ساده را دوست دارم بوی ناب آدم میدهند
ر رئیس کاربر ويژه 2013 , April 5 #936 ریحانه11 گفت: آدم های ساده را دوست دارم بوی ناب آدم میدهند کلیک کنید تا باز شود... آجی این کلمه"آدمهای ساده"خیلی کنایه داره...منو خیلی به فکر فرو برد...
ریحانه11 گفت: آدم های ساده را دوست دارم بوی ناب آدم میدهند کلیک کنید تا باز شود... آجی این کلمه"آدمهای ساده"خیلی کنایه داره...منو خیلی به فکر فرو برد...
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , April 7 #939 nouh گفت: نمی شناسمش:خنده2: کلیک کنید تا باز شود... برو قسمت معرفی تا بشناسی:نیش: