[FONT=B Koodak Bold] برو قسمت معرفی تا بشناسی:نیش: تو معرفی پیدا کردنه یه نفر خیلی سخته
پ پسرخاله کاربر ويژه 2013 , April 7 #941 زهراهجرتی گفت: برو قسمت معرفی تا بشناسی:نیش: کلیک کنید تا باز شود... تو معرفی پیدا کردنه یه نفر خیلی سخته
زهراهجرتی گفت: برو قسمت معرفی تا بشناسی:نیش: کلیک کنید تا باز شود... تو معرفی پیدا کردنه یه نفر خیلی سخته
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , April 7 #943 خب آخه بلد نیستم لینک بذارم:34: خب منم همون اولا هستم:بله:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 11 #948 به ایران انجمن بهترین وپاکترین انجمن جهان خوش امدی:گل:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , April 16 #949 یاد تو حس قشنگیست که در دل دارم چه تو باشی چه نباشی نگهش میدارم....
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , April 20 #952 چند صباحیست که لبخندت را ندیدم خانه ات آباد یک بار دگر بگو سیب
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , April 20 #955 شر خودتی:قهر: ----------- معصومه بانو دوست دارم:بغل: اینم سیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــبــــــ....:نیش: :چشمک:
شر خودتی:قهر: ----------- معصومه بانو دوست دارم:بغل: اینم سیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــبــــــ....:نیش: :چشمک:
ف فائزه حسین زاده متخصص روانشناسی 2013 , April 20 #956 خدایا فقط تو خودت میتونی آرامش رو به دل های ما برگردونی پس آرومم کن . خیلی زود تا بیشتر از این دیوونه نشدم .
خدایا فقط تو خودت میتونی آرامش رو به دل های ما برگردونی پس آرومم کن . خیلی زود تا بیشتر از این دیوونه نشدم .
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , April 20 #958 maksemos گفت: شر نیست که :تعجب: ش ر هستش حالا این چیه بماند :بدجنس: برا تو هم مینویسم ک م :سوت: کلیک کنید تا باز شود... خب اون چیه؟؟؟:34: ------------------------------ امروز را برای ابراز احساس به عزیزانت به غنیمت بشمار شاید فردا احساس باشد اما عزیزی نباشد...
maksemos گفت: شر نیست که :تعجب: ش ر هستش حالا این چیه بماند :بدجنس: برا تو هم مینویسم ک م :سوت: کلیک کنید تا باز شود... خب اون چیه؟؟؟:34: ------------------------------ امروز را برای ابراز احساس به عزیزانت به غنیمت بشمار شاید فردا احساس باشد اما عزیزی نباشد...
D Darya متخصص بخش گفتگوی آزاد 2013 , April 20 #959 می بینم که این پست ها هیچ ربطی به موضوع تاپیک نداره:sanjaghi: ولی دلم نیومد بفرستم بایگانی:93: از مریم جونم با اینکه می دونم سرش شلوغه خواهش می کنم اینا رو بفرسته گفت و گوی آزاد:احترام: [MENTION=3]Maryam[/MENTION]
می بینم که این پست ها هیچ ربطی به موضوع تاپیک نداره:sanjaghi: ولی دلم نیومد بفرستم بایگانی:93: از مریم جونم با اینکه می دونم سرش شلوغه خواهش می کنم اینا رو بفرسته گفت و گوی آزاد:احترام: [MENTION=3]Maryam[/MENTION]