[FONT="Book Antiqua"]مینوشتم میبخشمت:شاد2::دوست:
R rain bow girl کاربر ويژه 2013 , May 25 #1,022 مي نوشتم سلام :خنده2:به من ياد دادن اول سلام بده :15:
R rain bow girl کاربر ويژه 2013 , May 25 #1,024 ریحانه11 گفت: مینوشتم سلام به روی ماهت عزیزم:گل: کلیک کنید تا باز شود... عليك سلام عزيز دل چطوري ؟:دوست:
ریحانه11 گفت: مینوشتم سلام به روی ماهت عزیزم:گل: کلیک کنید تا باز شود... عليك سلام عزيز دل چطوري ؟:دوست:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , May 25 #1,027 خداروشکرگل جان:شاد2: چه عکسای قشنگی میذاری:شاد2: آخرین ویرایش: 2013 , May 25
A A M I R کاربر ويژه 2013 , May 25 #1,028 ریحانه11 گفت: داروشکرگل جان:شاد2: چه عکسای قشنگی میذاری:شاد2: کلیک کنید تا باز شود... مینوشتم : آواتارت به من آرامش میدهد :گل:
ریحانه11 گفت: داروشکرگل جان:شاد2: چه عکسای قشنگی میذاری:شاد2: کلیک کنید تا باز شود... مینوشتم : آواتارت به من آرامش میدهد :گل:
S salar69 کاربر ويژه 2013 , June 7 #1,031 می نوشتم: ...صفــــــــــای مـــا پـــابــرهنـــــــــــه ها میــــدونی چیــــــــــــه ؟ ... ..اینـــــــــه کــــــــــــــــــــــه... ...............هیــــچ ریـــگـی بـه کفـــــشمون نیــــسـت..
می نوشتم: ...صفــــــــــای مـــا پـــابــرهنـــــــــــه ها میــــدونی چیــــــــــــه ؟ ... ..اینـــــــــه کــــــــــــــــــــــه... ...............هیــــچ ریـــگـی بـه کفـــــشمون نیــــسـت..
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , June 7 #1,032 آن سوی ناکامیها خدایی هست مه داشتنش جبران همه نداشتن هاست..............
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , June 14 #1,033 اگه سلطنت بلد نباشم سلطنت نمیکنمٍ اگه زندگی بلد نباشم زندگی نمیکماما اگه دوست داشتن رو بلد نباشم به خاطره تو یاد میگیرم !
اگه سلطنت بلد نباشم سلطنت نمیکنمٍ اگه زندگی بلد نباشم زندگی نمیکماما اگه دوست داشتن رو بلد نباشم به خاطره تو یاد میگیرم !
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , June 14 #1,034 یادم باشه که یادت باشه که یادم بیاری که یادت بدم که یادبگیری که همیشه به یادتم ویادت هیچ وقت از یادم نمیره ♥... اینو یادت نره …♥
یادم باشه که یادت باشه که یادم بیاری که یادت بدم که یادبگیری که همیشه به یادتم ویادت هیچ وقت از یادم نمیره ♥... اینو یادت نره …♥
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , June 15 #1,035 کسي را دوست ميدارم..... خداوندا از بچگي به من آموختند همه را دوست بدارم حال که بزرگ شده ام، و کسي را دوست مي دارم، مي گويند: فراموشش کن.
کسي را دوست ميدارم..... خداوندا از بچگي به من آموختند همه را دوست بدارم حال که بزرگ شده ام، و کسي را دوست مي دارم، مي گويند: فراموشش کن.
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , June 16 #1,038 بخند به روی دنیا.. دنیا به روت بخنده:سوت: ............................................................ شکســـ ــــته های دلـــــــــت را به بازار خــــ ـــ ــــدا ببـــــــــر خــــــ ــــ ـــدا خود بهــــــای شکسته دلــــ ـــان اســــــت....
بخند به روی دنیا.. دنیا به روت بخنده:سوت: ............................................................ شکســـ ــــته های دلـــــــــت را به بازار خــــ ـــ ــــدا ببـــــــــر خــــــ ــــ ـــدا خود بهــــــای شکسته دلــــ ـــان اســــــت....
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , June 16 #1,040 ســهـراب قایق دیگر کافی نیست، کشتی باید ساخت اینجا تـنـــــــــها مثل من زیاد است