این دیده تو ضرب در 100 کن اون وقت راحت زنگی کن
A A M I R کاربر ويژه 2013 , June 17 #1,042 am1n گفت: این دیده تو ضرب در 100 کن اون وقت راحت زنگی کن کلیک کنید تا باز شود... کم پیدا !!!
S Sky girl کاربر ويژه 2013 , June 17 #1,043 آدم ها برای هم سنگ تمام میگذارند. اما نه وقتی که درمیانشان هستی. آنجاکه درمیان خاک خوابیده ای سنگ تمام رامیگذارند ومیروند.
آدم ها برای هم سنگ تمام میگذارند. اما نه وقتی که درمیانشان هستی. آنجاکه درمیان خاک خوابیده ای سنگ تمام رامیگذارند ومیروند.
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , June 17 #1,044 خوب میدانم امیـــد زندگی نیست درعالم کسی همتای تو
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , July 1 #1,045 همیشه میشه تموم کرد، فقط بعضی اوقات دیگه نمی شه دوباره شروع کرد
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , July 9 #1,048 در زندگی ما هیچ کس به اندازه ی خودمان به ما خیانت نمی کند.
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , July 9 #1,050 من بچه نیستما:91::15: مینوشتم: کمی شیطونی کن:سوت:
R rain bow girl کاربر ويژه 2013 , July 9 #1,052 زهراهجرتی گفت: خوب میدانم امیـــد زندگی نیست درعالم کسی همتای تو کلیک کنید تا باز شود... اجي نه پيام بازديدكنندگانت بازه نه اينكه پيام شخصي بفرستم مجبور شدم نقل قول كنم تاشايد ببتونم حرف بزنم اونارو باز كن :توافق:ببين چند روزه ميام بستن :تعجب2:
زهراهجرتی گفت: خوب میدانم امیـــد زندگی نیست درعالم کسی همتای تو کلیک کنید تا باز شود... اجي نه پيام بازديدكنندگانت بازه نه اينكه پيام شخصي بفرستم مجبور شدم نقل قول كنم تاشايد ببتونم حرف بزنم اونارو باز كن :توافق:ببين چند روزه ميام بستن :تعجب2: