• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ایده برای دوخت

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
خیلی وقتا شده یه پارچه ایی دم دسته ولی نمیدونی باهاش چکار کنی:هنگ:

فکر کردم خوب باشه اگه پارچه هامونو بزاریم تا دوستامون راجب مدلش بهمون کمک کنن:ایده:

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
اولیشو خودم میزارم

این یه کوچولو کش میاد واسه تاپ یا تی شرت میخوامش

اما مدلش نمیدونم چی باشه بهتره
DSC00845.JPG

naznaz

کاربر ويژه
یاسی جون  خیلی ممنون از ایده جالبت... من یه همچین پارچه ای دارم...میخوام ازش یه بلوز چپ و راستی بدوزم...تو ژورنال که جالب بنظر میاد

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی

مرسی خانومی:گل:

اما این کارا بیشتر برای ریون یا تریکوی ظریف خوبه پارچه من کیپ ترو خشک تر از ایناس ولی یکی از اینام چشمو گرفت:نیش:

خودم تو فکر مدلای اسپرتی بودم که کلاه دارن با آستین 10سانتی

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام بجه ها:گل:منمه عالمه پارچه دارم ولی نمیدونم باهاشون چی بدوزم.:ناراحت:سلیقه زیادی هم درمورد اینکه چه مدلی بدم ندارم خوب تازه کارم حدودشش ماه خیاطی میکنم:شاد:

فاطمه خانوم

کاربر ويژه
سلام خانوما.خوبین؟من تازه واردم.از اینکه با این سایت اشنا شدم خوشحالم چون علاقه شدیدی به خیاطی دارم.
به هر حااااال.....من یه پارچه دارم که نمیدونم چه مدلی بدوزمش.
جنسش پرز داره.و خیلی نرمه.تا حدودی هم شل و وله.( نه به اندازه ریون و پارچه های کشی)
میشه کمکم کنین؟؟

egoxnnhd0akrjidjmgto.jpg

7jqb5q4fss7yd7o0k5.jpg

مهری

کاربر ويژه
سلام فاطمه خانوم خیلی خوش اومدی. فاطمه جان این پارچه برای کتو پالتو مناسبه که زیرشم حتما باید آستر بخوره. خودت نگفتی چی میخوای بدوزی که ما بهتر بتونیم راهنماییت کنیم.

فاطمه خانوم

کاربر ويژه
مهری خانوم ممنون بابت نظرتون.
ولی من این پارچه رو خریدم برای لباس مجلسی.
مدلی در نظر دارین؟؟یا عکس؟

در ضمن فک نکنم برای پالتو مناسب باشه چون ضخیم نیست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
دوستان اگه ممکنه ایده بدیدازاین چی بوزم وچه مدلی؟

سلام دوست عزیز
با این گیپور میتونید یه پیراهن ساده بدوزید
منتها اگه با پارچه هایی مثل ساتن یا حریر باهم ترکیب کنید مدل پیراهن شما بسیار زیبا میشود
من چند نمونه تصویر برای شما میذارم امیدوارم خوشتون بیاد:گل:

banoo_1392-2-22-14-32-58-84462146093297262753.jpg

banoo_1392-2-22-14-32-39-26724290685951083559.jpg
banoo_1392-2-22-14-32-44-34303038892224974700.jpg
banoo_1392-2-22-14-32-53-92736492020802364886.jpg
banoo_1392-2-22-14-32-54-64369522494243018673.jpg
banoo_1392-2-22-14-32-55-06656933817466536098.jpg

فاطمه زینب

کاربر ويژه
سلام دوست عزیز
با این گیپور میتونید یه پیراهن ساده بدوزید
منتها اگه با پارچه هایی مثل ساتن یا حریر باهم ترکیب کنید مدل پیراهن شما بسیار زیبا میشود
من چند نمونه تصویر برای شما میذارم امیدوارم خوشتون بیاد:گل: سلام دوست گلم ممنونم ازمدلایی که برام گذاشتین
:39: خیلییییییییییییییییییییییی عالیییییییییی بودن:4: سویرم سیزی دوستان دیگه منتظر ایده های شمام هستمااااااا

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
  1. مشاهده پیوست 31910مشاهده پیوست 31911مشاهده پیوست 31912دوستان اگه ممکنه ایده بدیدازاین چی بوزم وچه مدلی؟

فاطمه جان منم یه پارچه درست مثل شما داشتم البته چندسال پیش گرفتم بردم پیش خیاط ...بالای لباس روازپارچه کارشده دکلته کرد تازیرسنه وآستین لباس روهم ازپارچه کارشده دادولی برش زیرسنه روازساتن زرشگی حالت ترک تاباسن تنگ وازباسن به بعد فون کرد جلوی لباسوهم بین ترکهاحلزونی داربه صورت کچ یعنی ازسمت راست بدن به بالای زانوی چپ تموم شد پشت لباسوهم دنباله دارکرد ویه نوار تزیینی به حلزونی دوخت
واقعا قشنگ شده بود طوری که فامیل همسرم همشون رفتن سفارش دادن دوستداشتی میتونی اینکاروبکنی...این مدل هم مناسبه عزیزم
image-114F_4DB29BB4.jpg

فاطمه زینب

کاربر ويژه

فاطمه جان منم یه پارچه درست مثل شما داشتم البته چندسال پیش گرفتم بردم پیش خیاط ...بالای لباس روازپارچه کارشده دکلته کرد تازیرسنه وآستین لباس روهم ازپارچه کارشده دادولی برش زیرسنه روازساتن زرشگی حالت ترک تاباسن تنگ وازباسن به بعد فون کرد جلوی لباسوهم بین ترکهاحلزونی داربه صورت کچ یعنی ازسمت راست بدن به بالای زانوی چپ تموم شد پشت لباسوهم دنباله دارکرد ویه نوار تزیینی به حلزونی دوخت
واقعا قشنگ شده بود طوری که فامیل همسرم همشون رفتن سفارش دادن دوستداشتی میتونی اینکاروبکنی...این مدل هم مناسبه عزیزم
مشاهده پیوست 32008

ممنونم ریحانه جانم ازمدل وراهنمایی که گفتین/ولی من قدرت تخیلم پایینه نتونستم تصور کنم باکمال پررویی شما الان عکس اون لباستونو ندارین؟اگه هنوز دارین میشه عکسشوبرام بزارین/آخه فک میکنم باید خیلی خوشگل باشه :خجالت::خجالت:اگه ممکنه ومیشه:دوست::گل:

بالا