• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اینجا چند تا ریاضی دان داریم؟ (چند تا جمع و تفریق ساده)

Mans0ur

New member
Flash Player روی مرورگرام نصبه ولی وقتی سایت رو باز میکنم جز هدر سایت هیچ چی نمیاد. جالبه. این مشکل رو حل کنم منم شرکت میکنم تا روی همه اتونو کم کنم :نیش:بهتون نشون میدم هوش یعنی چی و باهوش یعنی کی :نیش: :غش2:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
:نیش: بار اول 23K زدم

باور کن بار اول 11k زدم :غش2:

Flash Player روی مرورگرام نصبه ولی وقتی سایت رو باز میکنم جز هدر سایت هیچ چی نمیاد. جالبه. این مشکل رو حل کنم منم شرکت میکنم تا روی همه اتونو کم کنم :نیش:بهتون نشون میدم هوش یعنی چی و باهوش یعنی کی :نیش: :غش2:

فلش پلیر 11 به بالا رو نصب کن :18:
بیا ببینم چجوری میخوای روی منو کم کنی :50:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز

شیره.....:16::داغ::داغ::داغ::داغ:

آقا مهدی چرا میخندی شما؟به حرف خودتون میخندین ینی بلد نیستین الکی کری میخونین؟؟؟:غش::غش2:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
من منصورم مهدیس خانوم. مهدی نستم :نیش:

:تعجب::تعجب:

هههه ...:غش::غش::غش: عه؟را میگین....شب بود نشناختم :بله::خنده2::نیش2::غش: پیام میذاشتین اصلاحش میکردم بهتر نبود؟؟:سوت::34::91:

Abbath

New member
به خودم امیدوار شدم
(560).gif

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
ایوللللل بچه هاااااا ترکوندید :داغ:
سولماز خوشمان آمد :50:

من عادت ندارم روی دوستامو کم کنم ولی اگه روت کم شد ناراحت نشو :نیش:

نه اتفاقا کلی خوشحال میشم چون میرم دوباره بازی میکنم :50:

میشه بازم شرکت کرد:نیش2:

آره بابا صفحه امتیاز اومد میبندیش دوباره بازی میکنی دیگه....از اون سوالا بود :نیش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
سایه تو دیگه کی هستی / دست هر چی پسره از پشت بستی :داغ: :غش:

منصور بیا رقیبت اینجاست :50:

بالا