[FONT="Tahoma"]امین ارم :نیش:
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2012 , September 20 #263 Adam barfy گفت: میانمار ؟؟؟؟ :نیش: کلیک کنید تا باز شود... جوابت رو قاطعانه بگو... :عصبانی: با سوال ازم نپرس ...:91: بله درسته ...:18: بفرما این کاپ قهرمانی که سپرده بودن به من برای تو...:برنده::گل:
Adam barfy گفت: میانمار ؟؟؟؟ :نیش: کلیک کنید تا باز شود... جوابت رو قاطعانه بگو... :عصبانی: با سوال ازم نپرس ...:91: بله درسته ...:18: بفرما این کاپ قهرمانی که سپرده بودن به من برای تو...:برنده::گل:
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , September 20 #264 نمُردیم و یه جا برنده شدیم :نیش: :سوت: خب دوستان بریم سراغ کلمات ... س س ر ل و ی پ پ دوستان بشتابید ...
نمُردیم و یه جا برنده شدیم :نیش: :سوت: خب دوستان بریم سراغ کلمات ... س س ر ل و ی پ پ دوستان بشتابید ...
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , September 20 #266 palang گفت: پرسپولیس :52: کلیک کنید تا باز شود... :بله: مهدی بیا اشتی کن همه فهمیدن منو تو با هم قهریم ها :نیش: گفتم یه کلمه آسون بذارم تا زود پیدا بشه ولی نه اینقد زود دیگه
palang گفت: پرسپولیس :52: کلیک کنید تا باز شود... :بله: مهدی بیا اشتی کن همه فهمیدن منو تو با هم قهریم ها :نیش: گفتم یه کلمه آسون بذارم تا زود پیدا بشه ولی نه اینقد زود دیگه
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , September 24 #267 وای ببخشید دیر گذاشتم یادم رفته بودنوبت منه:نیش::6: دیشب یادم اومد که سرعتم داغون بود م ر ی ه ا ن م
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , September 24 #270 fatemeh گفت: مریمانه :سوت: کلیک کنید تا باز شود... نه اشتباهه Adam barfy گفت: اهریمنم :نیش: کلیک کنید تا باز شود... نه من فرشتم :نیش:
fatemeh گفت: مریمانه :سوت: کلیک کنید تا باز شود... نه اشتباهه Adam barfy گفت: اهریمنم :نیش: کلیک کنید تا باز شود... نه من فرشتم :نیش:
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , September 25 #272 darya91 گفت: ماه منیر:خونسرد: کلیک کنید تا باز شود... :10: نه
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , September 25 #273 جواب پیدا شد :سوت: میرمهنا (نام اولین بازی رایانه ای ایرانی)
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , September 25 #274 Adam barfy گفت: جواب پیدا شد :سوت: میرمهنا (نام اولین بازی رایانه ای ایرانی) کلیک کنید تا باز شود... yes بلی نعم بعدی را بگو:داغ:
Adam barfy گفت: جواب پیدا شد :سوت: میرمهنا (نام اولین بازی رایانه ای ایرانی) کلیک کنید تا باز شود... yes بلی نعم بعدی را بگو:داغ:
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , September 25 #275 خب با اجازه دوستان کلمه رو انتخاب کردم :گل: م ن و ف ی ت س ا ا ن بفرمایید فکر کنید :بدجنس:
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , September 25 #277 mitra mehr گفت: استامینوفن:بدجنس: کلیک کنید تا باز شود... :بله: اینو دیگه سعی کرده بودم سخت بذارم :سوت: :دست: ایول میترا خانوم :دست: حالا نوبت شماست :گل: آخرین ویرایش: 2012 , September 25
mitra mehr گفت: استامینوفن:بدجنس: کلیک کنید تا باز شود... :بله: اینو دیگه سعی کرده بودم سخت بذارم :سوت: :دست: ایول میترا خانوم :دست: حالا نوبت شماست :گل:
M mitra mehr متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , September 26 #280 مرسی دریا جون عالیییییییییحالا نوبت شماست