نهر
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2012 , November 5 #189 amininho گفت: زقوم کلیک کنید تا باز شود... آفرین امین تو کلمه ای گفتی که نمیشه دیگه ادامه داد یعنی کلمه ای نداریم با حروف "وم" شروع بشه البته تا جایی که من میدونم :بله: خب پس واسه ادامه پیدا کردن تاپیک بیا یه کلمه جدید بگو که دور دوم رو شروع کنیم :بله:
amininho گفت: زقوم کلیک کنید تا باز شود... آفرین امین تو کلمه ای گفتی که نمیشه دیگه ادامه داد یعنی کلمه ای نداریم با حروف "وم" شروع بشه البته تا جایی که من میدونم :بله: خب پس واسه ادامه پیدا کردن تاپیک بیا یه کلمه جدید بگو که دور دوم رو شروع کنیم :بله:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2012 , November 5 #190 این تاپیک مال چند سال پیشه؟ یادم نمیاد :نیش: از اون موقع کلمه ای پیدا نشده بود ؟ چی جلب :15: بعدی: رژه
این تاپیک مال چند سال پیشه؟ یادم نمیاد :نیش: از اون موقع کلمه ای پیدا نشده بود ؟ چی جلب :15: بعدی: رژه
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2012 , November 9 #191 amininho گفت: این تاپیک مال چند سال پیشه؟ یادم نمیاد :نیش: از اون موقع کلمه ای پیدا نشده بود ؟ چی جلب :15: بعدی: رژه کلیک کنید تا باز شود... این چه کلمه ایه امین؟!!! :تنبیه: گفتم یه کلمه بگو که ادامه بدیم نه اینکه بعدش نشه کلمه ای گفت بخاطر اینکارت این افتخار رو ازت میگیرم و خودم کلمه آغازین دور دوم رو میگم :بله: :قلیون: خب دور دوم رو به افتخار آقا هوشنگ با کلمه زیر شروع میکنیم :بله: هوشنگ
amininho گفت: این تاپیک مال چند سال پیشه؟ یادم نمیاد :نیش: از اون موقع کلمه ای پیدا نشده بود ؟ چی جلب :15: بعدی: رژه کلیک کنید تا باز شود... این چه کلمه ایه امین؟!!! :تنبیه: گفتم یه کلمه بگو که ادامه بدیم نه اینکه بعدش نشه کلمه ای گفت بخاطر اینکارت این افتخار رو ازت میگیرم و خودم کلمه آغازین دور دوم رو میگم :بله: :قلیون: خب دور دوم رو به افتخار آقا هوشنگ با کلمه زیر شروع میکنیم :بله: هوشنگ