نتایج :0mid:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2012 , November 11 #222 نتایج ! کسی نبود؟ :قلیون: اگه تا امشب کسی کلمه نگه من برنده هستما! زود بیاین کلمه بگین :چشمک:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2012 , November 11 #224 shakira گفت: یجای دیگه.:سوت: کلیک کنید تا باز شود... :تعجب: این چیه دیگه؟ :نیش: اولا که این عامیانه هست و حساب نیست دوما هم که 2 کلمه هستش ادامه از همون نتایج
shakira گفت: یجای دیگه.:سوت: کلیک کنید تا باز شود... :تعجب: این چیه دیگه؟ :نیش: اولا که این عامیانه هست و حساب نیست دوما هم که 2 کلمه هستش ادامه از همون نتایج
S shakira متخصص بخش پزشکی 2012 , November 11 #225 خوب پس برنده شدید دیگه.تبریک میگم.:احترام::گل: عمو گوگل هم کلمه ای نداره.کم آورده.به من گفت:"از طرف من به آقا امید تبریک عرض کن.":سوت:
خوب پس برنده شدید دیگه.تبریک میگم.:احترام::گل: عمو گوگل هم کلمه ای نداره.کم آورده.به من گفت:"از طرف من به آقا امید تبریک عرض کن.":سوت:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2012 , November 11 #226 shakira گفت: خوب پس برنده شدید دیگه.تبریک میگم.:احترام::گل: عمو گوگل هم کلمه ای نداره.کم آورده.به من گفت:"از طرف من به آقا امید تبریک عرض کن.":سوت: کلیک کنید تا باز شود... :0mid: باشه حالا تا شب صبر میکنیم شاید دوستان کلمه ای بلد بودن :سوت:
shakira گفت: خوب پس برنده شدید دیگه.تبریک میگم.:احترام::گل: عمو گوگل هم کلمه ای نداره.کم آورده.به من گفت:"از طرف من به آقا امید تبریک عرض کن.":سوت: کلیک کنید تا باز شود... :0mid: باشه حالا تا شب صبر میکنیم شاید دوستان کلمه ای بلد بودن :سوت:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2012 , November 12 #227 :0mid:آقا امید!:0mid: :iranjoman:تبریک عرض میکنم.:iranjoman: :گل:برنده شدید.:گل:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2013 , February 3 #228 خب ظاهرا من هم یه دور برنده شدم :قلیون: shakira گفت: :0mid:آقا امید!:0mid: :iranjoman:تبریک عرض میکنم.:iranjoman: :گل:برنده شدید.:گل: کلیک کنید تا باز شود... ممنون :شاد: دور سوم هم به پایان رسید و تا الان امین(amininho )، کامیار ( KAMYAR ) و من هرکدوم یه بار برنده شدیم :بله: کلمات غیر مجاز در بازی: زقوم - مارپیچ - نتایج حالا میریم دور چهارم رو شروع کنیم (حتما قوانین بازی رو تو پست اول بخونین) اینم کلمه شروع سلام آخرین ویرایش: 2013 , February 3
خب ظاهرا من هم یه دور برنده شدم :قلیون: shakira گفت: :0mid:آقا امید!:0mid: :iranjoman:تبریک عرض میکنم.:iranjoman: :گل:برنده شدید.:گل: کلیک کنید تا باز شود... ممنون :شاد: دور سوم هم به پایان رسید و تا الان امین(amininho )، کامیار ( KAMYAR ) و من هرکدوم یه بار برنده شدیم :بله: کلمات غیر مجاز در بازی: زقوم - مارپیچ - نتایج حالا میریم دور چهارم رو شروع کنیم (حتما قوانین بازی رو تو پست اول بخونین) اینم کلمه شروع سلام