آیسان:10:
M maksemos متخصص بخش خودرو 2012 , August 19 #786 آسمان دریایی گفت: آیسان:10: کلیک کنید تا باز شود... admin گفت: نسرین! :خنده2: کلیک کنید تا باز شود... دددد ! نداشتیم هااا :73: نسرین خانم شما با حالا یه چیزی ....اییشکال نداره :15: علی شما با مامان من چیکار دارین :مشکوکــــــــــ: آها راستی اسم هم .....:فکر:اوووووووووووم چی بگم :فکر: یافتم :بدجنس: نسرین :12:
آسمان دریایی گفت: آیسان:10: کلیک کنید تا باز شود... admin گفت: نسرین! :خنده2: کلیک کنید تا باز شود... دددد ! نداشتیم هااا :73: نسرین خانم شما با حالا یه چیزی ....اییشکال نداره :15: علی شما با مامان من چیکار دارین :مشکوکــــــــــ: آها راستی اسم هم .....:فکر:اوووووووووووم چی بگم :فکر: یافتم :بدجنس: نسرین :12:
M maksemos متخصص بخش خودرو 2012 , August 19 #792 منم خستم ازچشام داره آب میاد .....صورتم هم یه نمه سوخته داشتم جوشکاری میکردم :52: آرش : حالا تو بیا :
منم خستم ازچشام داره آب میاد .....صورتم هم یه نمه سوخته داشتم جوشکاری میکردم :52: آرش : حالا تو بیا :
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , August 19 #793 وای چرا مواظب نبودی سیب زمینی گذاشتی شاهیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین جونم:بغل:
M maksemos متخصص بخش خودرو 2012 , August 19 #794 اره سیب زمینی گذاشتم ...قطره هم انداختم ولی خب بازم میاد اومد جلو کامی بلکه یخوره وقت بگذره بریم بتمرکیم :تعجب: تو کجاا هاا بودی یاسی ...هوا هم که طبق معمول گرم گرم گرمه دیگه هاااا :52: نیایش :سوت:
اره سیب زمینی گذاشتم ...قطره هم انداختم ولی خب بازم میاد اومد جلو کامی بلکه یخوره وقت بگذره بریم بتمرکیم :تعجب: تو کجاا هاا بودی یاسی ...هوا هم که طبق معمول گرم گرم گرمه دیگه هاااا :52: نیایش :سوت:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , August 19 #795 اومدم کرمونشاه. آب به آب شدم :ناراحت: خب معلومه دیگه شاهینم:نیش:
M maksemos متخصص بخش خودرو 2012 , August 19 #796 ااا سلام برسون خانواده محترمه :گل: بعد یه مدت دوری میچسبه پیش خانواده هااا :شاد: نسرین :بدجنس:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , August 19 #798 آره واقعا ولی اصل کاری رو جا گذاشتم من اونو میخوام:خجالت: نیوشا
M maksemos متخصص بخش خودرو 2012 , August 19 #799 ممنون ایمن جان نظر لطفته خودتون جالیبن :12: ای جذاببببـــــــــــــ :بغل: یاسی چی رو شاهین رو جا گذاشتی اونجا :52: آیسان :سوت:
ممنون ایمن جان نظر لطفته خودتون جالیبن :12: ای جذاببببـــــــــــــ :بغل: یاسی چی رو شاهین رو جا گذاشتی اونجا :52: آیسان :سوت: