mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
برانیز به کیک هایی گفته میشود که با شکلات و یا پودر قهوه درست شدند. معمولا مثل کیکهای عادی پف نمیکنند و در قالبهای مستطیل شکل پخته میشوند. دستورهای متفاوتی برای برانیز هست، و با انواع طعم ها مثل شکلاتی موکا ،شکلاتی نرم و دبل شکلات تهیه مشود
مواد لازم :
کره : 1/2 پیمانه
گردوي خرد شده : ١/٢ پيمانه
شکلات : 1/2 پیمانه
پودر کاکائو : 2 ق غ
آرد : 1/2 پیمانه
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
شکر : 1/2 پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم (15 دقیقه قبل پخت فر باید گرم شه)
قالب مربع شکل مورد نظرمونو چرب کرده
کره شکلات و کاکائو ( به روش بن ماری ) رو روی بخار آب میزاریم تا به صورت شکلات مایع در بیاد و میزاریم کمی خنک شه
آرد و نمک و بکینگ پودر رو با هم مخلوط می کنیم و الک میکنیم وکنار میزاریم.
شکر و تخم مرغ را با همزن برقی 2تا 3 دقیقه می زنیم بعد وانیل اضافه میکنیم
بعد مواد شکلاتی که کمی خنک شده رو بهش اضافه می کنیم
و بعد مخلوط آردو... رو ابتدا با لیسک آرام هم مي زنيم تا مخلوط شود
آخر سر گردو خورد شده را مخلوط میکنیم
خمیر رو توی قالب می ریزیم و توی فر میزاریم بعد از 20 دقیقه مرتب سر بزنید تا کیک نسوزه( حدودا 30 دقیقه کافیه )
مواد لازم :
کره : 1/2 پیمانه
گردوي خرد شده : ١/٢ پيمانه
شکلات : 1/2 پیمانه
پودر کاکائو : 2 ق غ
آرد : 1/2 پیمانه
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
شکر : 1/2 پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم (15 دقیقه قبل پخت فر باید گرم شه)
قالب مربع شکل مورد نظرمونو چرب کرده
کره شکلات و کاکائو ( به روش بن ماری ) رو روی بخار آب میزاریم تا به صورت شکلات مایع در بیاد و میزاریم کمی خنک شه
آرد و نمک و بکینگ پودر رو با هم مخلوط می کنیم و الک میکنیم وکنار میزاریم.
شکر و تخم مرغ را با همزن برقی 2تا 3 دقیقه می زنیم بعد وانیل اضافه میکنیم
بعد مواد شکلاتی که کمی خنک شده رو بهش اضافه می کنیم
و بعد مخلوط آردو... رو ابتدا با لیسک آرام هم مي زنيم تا مخلوط شود
آخر سر گردو خورد شده را مخلوط میکنیم
خمیر رو توی قالب می ریزیم و توی فر میزاریم بعد از 20 دقیقه مرتب سر بزنید تا کیک نسوزه( حدودا 30 دقیقه کافیه )