• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بهترین داستان را انتخاب کنید

.: به نظر شما بهترین داستان کدام است :.

• داستان شماره 1

رای: 1 9.1%
  • داستان شماره 2

رای: 0 0.0%
  • داستان شماره 3

• داستان شماره 4

• داستان شماره 5

رای: 3 27.3%
  • داستان شماره 6

• داستان شماره 7

رای: 6 54.5%
  • داستان شماره 8

رای: 1 9.1%

• مجموع رای دهندگان
    11
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام به همراهان همیشگی

برای سهولت در انتخاب ، داستان های دوستان شماره گذاری شده اند

از همه عزیزانی که توی این مدت زحمت کشیدند و داستان های خودشون رو ارائه دادند خیلی خیلی تشکر میکنیم ...:گل:

تاریخ شروع نظر سنجی 6 آذر 1389

تاریخ پایان نظر سنجی 11 آذر 1389

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
تقلب نيست به خودمون راي بديم ؟ :نیش: هنوز ندادما دارم از كميته برگزاري انتخابات جوياي قانون مي شم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
به داستان شیکا رای دادم ؛
تصمیم گیری برام سخت بود چون اکثر داستان های دوستان خوب و قابل ستایش یود .
داستان شیکا رو انتخاب کردم چون در عین سادگی و کوتاهی منو برد به دوران خوب و سادگی نوجوانی با طرز قکر ها و نوع دبد های اون دوران. وقت های آخر کلاس و بیکاری ها و داستان نویسی نقاشی کردن ها .

rahnama

پدر ایران انجمن
با نهایت تشکر از عزیزان به استحضار همه می رسانم .
داستان های من جز انتخاب مسابقه نیستند.
:گل:

1 - 3 - 6
حذف

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
با اجازه ادمین عزیز و مریم :گل: و سمیه :گل:(هیئت نظارت)

نویسنده داستانها و افراد هیئت نظارت هم می توانند به خود یا فرد دیگری رای دهند.

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
همه داستان ها زيبا و آموزنده بود
خواستم به داستان دوستان راي بدم ولي يك راي داشتم . خواستم تقديم دوست ديگري كنم يك راي را ولي ازا ونجا كه سالها با جغله زندگي كردم و داستاني از آب گذشته كه بارها با تاييد حتي اساتيد دانشگاهي تا پاي چاپ رفته و برگشته دلم نيومد از جغله بگذرم .و براي برنده شدن در مسابقه چون واقعا لذت داره راي به داستان 7 ميدم تا تجميع آرا صورت بگيره ولي هر دو داستانم به يه اندازه دوست دارم چون من جغله را دوست دارم

shika hime

متخصص بخش جانوران
من خودم وقتی داشتم داستانارو می خوندم از داستان ملیکا خانوم خیلی خوشم اومد بعدشم داداشمو صدا کردم که اونم بخونه ...بعد با هم می خوندیمو می خندیدیم ...همون موقع با هم دیگه قرار گذاشتیم وقتی نظر سنجی گذاشتن به این داستان رای بدیم .
پس به داستان ملیکا خانوم رای میدم...

eliza

متخصص بخش
داستانهای آقا هوشنگ هم زیبا بود وهم آموزنده.
بچه ها بهتون تبریک میگم چون نوشته هاتون خیلی خوب بودند واین یه هنر که انچه که در ذهن دارین رو روی کاغذ بیارین.
درهر حال چون نوشته های آقا هوشنگ حذف شد به داستان ملیکا رای دادم به چندین دلیل یک اینکه دوست فابریکمه خیلی دوستش دارم یکی اینکه نوشتن رو جدی گرفته و دوست دارم منم یکی ازمشوق هاش باشم چون میدونم موفق میشه و اخر اینکه زیبا مینویسه.

rahnama

پدر ایران انجمن
تاریخ شروع نظر سنجی 6 آذر 1389
تاریخ پایان نظر سنجی 11 آذر 1389

پایان مسابقه.
لطفا هیئت نظارت با مشورت ادمین عزیز برنده را اعلام فرمائید.
برنده می تواند به دلخواه شارژ ایرانسل یا همرا اول را انتخاب نماید.
پس از تائید و مشخص شدن نوع شارژ فردا شب جایزه برنده ارسال خواهد شد.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام دوستان

داستان جغله شده آبكشيده نوشته melika عزیز با بدست آوردن بالاترین آراء به عنوان داستان برگزیده انتخاب شد

جا داره از آقا هوشنگ تشکر کنیم برای برپایی این مسابقه ... :گل:

به ملیکای عزیز تبریک میگیم و از همه عزیزانی که در نظر سنجی شرکت کردند خیلی خیلی تشکر میکنیم ...

rahnama

پدر ایران انجمن
تبریک:شاد::شاد:
با عرض تبریک به ملیکای عزیز لطفا نوع شارژ را مشخص فرمائید.
چون نمی دانستم چه نوع شارژی است تهیه نکردم. لطفا نوع شارژ را مشخص و فردا شب ارسال خواهیم کرد
موفق هستی , موفقتر باشی

01157196145596.jpg

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
درود به همه عزيزان
برنده نه من بلكه همه اونهايي هستند كه در مسابقه اي كه فكر كنم براي اولين بار در فروم هاي ايراني برگزار شد شركت كردند و در نظر سنجي و انتخاب نيز همچنين .
از جايزه فوق العاده با ارزشي كه لطف كرديد به من بسيار سپاسگذارم و واقعا بايد بگم بردن مسابقه خيلي لذت داره
بازم ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا