• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

به نظر شما عشق بهتره يا دوست داشتن؟

Nicol

متخصص بخش گردشگری
عشق واقعي هيچ وقت از بين نميره.تكراري نميشه.اون هوسه كه از بين ميره ويا تكراري ميشه.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
دقيقا".دوست داشتن و عاشق بودن دل ميخواد نه دليل.وقتي دوست داشتن كسي با دليل باشه، هر آن امكان داره اون دليل به هر عنواني از بين بره.پس اونوقت دوست داشتنم از بين ميره.اما وقتي بي دليل كسي رو دوست داريم.اون شخص در هر صورت برامون دوست داشتنيه.

360درجه

متخصص بخش فیزیک
از شبنم عشق خاك آدم گل شد * صد فتنه و شور در جهان حاصل شد
..........................
صد نشتر عشق بر رگ روح زدند * يك قطره از آن چكيد و نامش دل شد
..........................

rahnama

پدر ایران انجمن
زیباترین جمله از امید عزیز و :گل:
وقتي تو داري گريه ميكني كسي كه دوست داره سعي ميكنه آرومت كنه تا گريه نكني ولي كسي كه عاشقته همراه تو گريه ميكنه :سوت::نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
دوست داشتن از عشق برتر است. عشق يك جوشش كور است و پيوندي از سر نابينايي. اما دوست داشتن پيوندي خودآگاه و از روي بصيرتِ روشن و زلال.

maksemos

متخصص بخش خودرو
نوشته شده توسط امید جان

وقتي تو داري گريه ميكني كسي كه دوست داره سعي ميكنه آرومت كنه تا گريه نكني ولي كسي كه عاشقته همراه تو گريه ميكنه

آقا امید جمله خیلی جالبی بیان کردین
من که تا حالا از این جنبه هیچ نظری نشنیده بودم

gorg nama

متخصص بخش
عشق يعني تنهايي درد ولي دوستي نه و يك چيزه ديگه دوستي رو ميشه به راحتي به هم زد اما عشق واقعي رو حتي مرگ هم نميتونه از بين ببره

ahmadfononi

معاونت انجمن
اگه عاشق باشی یک روزی پایان می یابد و اگر کسی را دوست بداری تو را فراموش خواهد کرد

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
احمد آقا چقد ناامید و منفی نگررررررررررررررررررررر؟؟؟؟:تعجب:

اصلا همچین چیزی نیس....آدم اول باید بدونه کیو باید دوس داشته باشه و کی لایق دوس داشتنشه.بعد.............

وقتی ذره ای حس کنه طرف مقابل بی معرفت و نیمه راهه باید بیخیالش شه و نذاره اصن علاقه و دوست داشتنی بوجود بیاد..حتی کم:نه:

امیدوارم خوب رسونده باشم!!!!!!

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
نظر خود من اینه که دوست داشتن بهتره...یعنی خود من که دوست داشتنو خیلی خیلی بیشتر دوس دارم و دوستت دارم از نظر من خیلی قشنگتره تا عاشقتم:نیش:.......نمیدونم چرا!!!!!:فکر: خیلی با دوستان و خانواده بحث کردم سر این جریان.....:نیش:

دوست داشتن همون عشقه.. دوست داشتن یه علاقه ی عاقلانه هست...ولی عشق علاقه ی بی چون و چراست..یعنی علاقه ی خیلی شدید و بدون در نظر گرفتن جوانب وغیر عاقلانه اکثرا.....عاشق واسه رسیدن به معشوقش هر کاری میکنه..کارای غیر عاقلانه حتی:تعجب:

استدلال من اینه...دوست داشتن و علاقه ی عاقلانه خیلی بهتره!!!!!!!!!! و کلا جمله ی دوستت دارم خوشگلتره :نیش:

AyTak

کاربر ويژه
مهم نيست عشق بهتره يا دوس داشتن مهم اينه كه واقعي باشه نه الكي و از روي احساسات زود گذر

عشق و دوست داشتن واقعي هيچوقت تموم نميشه ..

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
من سر حرفم هستم...اون بالا نوشتم....:نیش: ولی قبول ندارم اینو که عشق واقعی وجود نداره...داره...

gorg nama

متخصص بخش
مثلا یکیش در منه عاشقم دیگه عاشق فقط کافی یک هفته پیشمنباشه میمیرم دیونه میشم میخوام با طنابی چیزی خودمو بکشم باور کنید اگه کامپیوترم پیشم نباشه دیونه میشم تهران رفتنی یا لپتاپمو برمیدارم یا اگه نبردم ماله دختر عممو میگیرم همیشه پیشخودم نگه میدارم ولی بازم بگم لپتاپهرگز جای این کامپیوتر خونگی هارو ندارهمن خونه بودنی اصلا به لپتاپم رو نمیدم فقط سر این پی سی گنده ها

0mid

متخصص بخش ورزشی
نمیدونم قبلا تو این تاپیک نظرمو گفتم یا نه ولی ترجیه میدم فعلا چیزی در این مورد نگم :سوت: :نیش:

بالا