• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بوناچيچ: سپاهان، شايسته پيروزي بود

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2]سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان پس از شکست يک بر صفر تيمش مقابل سپاهان در شهرآورد اصفهان گفت: سپاهان به شايستگي پيروز شد و من اين پيروزي را به بازيکنان و کادرفني اين تيم تبريک مي گويم.

[TD="align: left"]
00945399.jpg
[/TD]

لوکا بوناچيچ جمعه شب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آنچه که مربوط به ذوب آهن مي شود و در مصاحبه پيش از بازي نيز گفته ام نمي دانم بازيکنان به چه شکل بايد در زمين ظاهر شوند.

وي افزود: بازيکنانم تلاش حداکثري را انجام مي دهند، اما آن حرکتي که بايد کار را به اتمام برساند ، انجام نمي شود .

به گزارش ايرنا، سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن گفت: در بازي امشب، بر روي يک اشتباه گل خورديم و به يقين اين سرمربي است که بايد پاسخگوي اين شکست باشد.

وي ادامه داد: ما 11 بازي انجام داده ايم و تنها 12 امتياز کسب کرديم اما ديگران نمي دانند که چه بازيکناني دراختيار داريم و توانايي اين بازيکنان در چه حد است.

بوناچيچ تاکيد کرد: سه ماه است که با اين بازيکنان تمرين مي کنم، ولي آنها توانستند پيشرفت کنند و انتظارات کادرفني را برآورده سازند و من نمي دانم چرا اينجا کار مي کنم.

وي تاکيد کرد: من به اين خاطر آمدم ذوب آهن که اين تيم بتواند عنوان خوبي را در ليگ برتر فوتبال ايران به دست آورد اما يا بازيکنان نمي دانند که من از آنها چه مي خواهم و يا من نمي توانم به آنها بفهمانم چکار کنند.

سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اظهار کرد: فردا با هيات مديره اين باشگاه ديدار خواهم کرد تا نظرات آنان را پيرامون اين موضوعات بشنوم.

وي گفت: صبح و عصر براي پيشرفت تيم ذوب آهن تلاش، اما احساس مي کنم پيشرفتي حاصل نمي شود و اين تلاش ها بي فايده است.

بوناچيچ، احتمال توطئه بازيکنان عليه خود را رد کرد و افزود: تمام بازيکنان براي موفقيت تيم حداکثر تلاش خود را مي کنند لذا آنها را نمي توان به توطئه عليه من متهم کرد.

وي با اشاره به اينکه بازيکنان فعلي ذوب آهن فصل گذشته هم در اين تيم حضور داشتند، تاکيد کرد: با شرايط موجود آينده روشني را نمي توانم براي ذوب آهن متصور شوم.

سرمربي ذوب آهن با اشاره به پيروزي تيمش مقابل استقلال تهران در هفته نهم گفت: با اين پيروزي همه فکر کردند که مشکلات ما تمام شده است و ما آسيايي خواهيم شد، اما حقيقت اين نيست.

بوناچيچ پس از طرح سوالي پيرامون عملکرد ضعيف دروازه بان تيمش عصباني شد و بدون پاسخ به اين سوال ، کنفرانس مطبوعاتي را ترک کرد.

تيم فوتبال ذوب آهن جمعه شب در شهرآورد فوتبال اصفهان در هفته يازدهم ليگ برتر باشگاههاي کشور با نتيجه يک بر صفر مقابل سپاهان شکست خورد.

بالا