• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بوووووووووووق شکر

esmail3309

کاربر ويژه
سلام دوستان
من امروز می خواستم سایتمو تو فیس بوک وتوییتر ثبت کنم که یه سایتی رودیدم شک کردم

یه سرچ کنید قوانین استفاده از بوق شکر ببینید چی میاد
نوشته 91 تا 5 سال زندان و.....
آخه برای ما وبمستر ها سایت هایی مثل فیس بوک،توییتر و... ضروریه
خودتون هم می دونید که تمام سایت ها از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند که همشون هم فیلترند!!!!
خب این جوری که قانون گفته نصف ایرانیا باید برن زندان!!!!
خب این قانونا واقعیت دارن؟؟؟
اصلا همچین کاری می کنن؟
منتظر نظراتتون هستم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
بله متأسفانه این مورد به نوعی از جمله ی تناقضات قوانین ما هست. تقریباً اگر تعارف و پرده هارو کنار بذارریم همگی میدونیم که امروزه کمتر فردی هست که حتی شده برای یک بار وارد فیس بوک نشده باشه و این در حالی هست که دسترسی به این سایت ها مسدود هست.
البته سایت هایی مثل فیس بوک به نوعی جامعه ی کوچک شده ای از کل اینترنت هستند که هر نوع محتوایی از مباحث تخصصی گرفته تا موارد سرگرمی و حتی غیر اخلاقی درشون وجود داره و اینکه بشه از لحاظ فنی قسمتی از اونهارو مسدود کرد و به عنوان مثال محتوای تخصصیش رو آزاد گذاشت فکر نکنم امکان داشته باشه.
در کل دوست عزیز این مورد بیشتر به نوع فعالیت شما در این شبکه های اجتماعی بستگی داره، همونطور که من دیدم از بازیگران و حتی مسئولین عزیز و اکثر سایت های تخصصی ما در این جوامع مجازی حضور دارند و نشنیدم تابحال مشکل خاصی براشون پیش آمده باشه.
موفق باشید

بالا