سلام [FONT=tahoma]بیایید یک خصوصیت خوب و یک خصوصیت بد از نفر قبلی بگید :بدجنس::بدجنس:
S Shah_d 14 متخصص بخش مسابقات 2012 , August 6 #1 سلام بیایید یک خصوصیت خوب و یک خصوصیت بد از نفر قبلی بگید :بدجنس::بدجنس:
س سمیه.ن کاربر ويژه 2012 , August 6 #2 خب شروع کنید. منکه تازه اومدم و نمی شناسم دوستان رو چند وقت دیگه که آشنا شدم منم میگم
پانته آ متخصص بخش 2012 , August 6 #3 خوب سمیه جون خیلی فعال هنوز نیامده اینو نشون داده خیلی کم از خودش گفته در واقعه گمنامه!:نیش:
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , August 6 #6 پر انرزی :احترام: بدی ازش ندیدم که بگم چه خصوصیته بدی داره :گل:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , August 6 #8 پانته آ گفت: بدی ها چی یاسی جونم کلیک کنید تا باز شود... بدی نداشتی دیگه گلم:بغل:
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , August 6 #10 خوبیشون البته به نظره من دل جون شون بر خلافه سنشون :خجالت2: بدی ندیدم شرمنده شاهد خان :احترام:
B behamin کاربر ويژه 2012 , August 8 #14 والانمیشناسمش....:نیش: ولی از ایران انجمنی ها به من بدی نرسیده :گل:....همشون با محبتن:گل:...ولی فکر کنم فشنه...:نیش:
والانمیشناسمش....:نیش: ولی از ایران انجمنی ها به من بدی نرسیده :گل:....همشون با محبتن:گل:...ولی فکر کنم فشنه...:نیش:
B Black Lover کاربر ويژه 2012 , August 9 #18 کلا خوبن...:نیش:. از نظرم سلیقش خوبه..(از آواتارش فهمیدم):گل:
S Shah_d 14 متخصص بخش مسابقات 2012 , August 10 #19 حسرت گفت: نمیشناسمش ولی احساس می کنم آدم مذهبیه کلیک کنید تا باز شود... :خنده2::خنده2::خنده2:خوب این خصوصیت خوبه یا بد؟
حسرت گفت: نمیشناسمش ولی احساس می کنم آدم مذهبیه کلیک کنید تا باز شود... :خنده2::خنده2::خنده2:خوب این خصوصیت خوبه یا بد؟
S Shah_d 14 متخصص بخش مسابقات 2012 , August 10 #20 Black Lover گفت: کلا خوبن.... از نظرم سلیقش خوبه..(از آواتارش فهمیدم) کلیک کنید تا باز شود... پس خصوصیت بدت کو؟باید خصوصیت بد هم بگین :شاد2:
Black Lover گفت: کلا خوبن.... از نظرم سلیقش خوبه..(از آواتارش فهمیدم) کلیک کنید تا باز شود... پس خصوصیت بدت کو؟باید خصوصیت بد هم بگین :شاد2: