آدم خوبیه خیلی هم سنگین رنگین خصوصیت بد هنوز ازش ندیدم که بگم
S Silver Star مدير ارشد تالار 2012 , August 10 #22 خیلی صمیمی هست و با همه دوسته:گل: بد هم من ندیدم تا حالا:18:
B Black Lover کاربر ويژه 2012 , August 10 #23 مختصر و مفید بگم،خیلی خوبه من تا حالا از هیچکدوم از انجمن ایرانی ها خصوصیت بدی ندیدم
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2012 , August 10 #24 نمیشناسم...ولی خضوضیت خوبش اسمشه..:خنده2::خنده2::خنده2::بدجنس: بد هم...وقتی بد میشه که اسمشو با کسره بگه!!!!!:غش2:
نمیشناسم...ولی خضوضیت خوبش اسمشه..:خنده2::خنده2::خنده2::بدجنس: بد هم...وقتی بد میشه که اسمشو با کسره بگه!!!!!:غش2:
H helia20 کاربر ويژه 2012 , August 14 #28 بابا این بدیه چیه آدم میمونه چی بگهـــ خوب منم تازه واردم... خعلی ها رو حتی اسمشون رو تازه دیدم... بذارید در آینده خواهم گفت... راسی خوبی قبلی خعلی خانومن....
بابا این بدیه چیه آدم میمونه چی بگهـــ خوب منم تازه واردم... خعلی ها رو حتی اسمشون رو تازه دیدم... بذارید در آینده خواهم گفت... راسی خوبی قبلی خعلی خانومن....
S samin کاربر ويژه 2012 , August 14 #30 الان اسمشونو دیدم نميشناسم چی بگم ؟ :نیش: آخرین ویرایش: 2012 , August 16
M MAHDI متخصص بخش نرم افزار 2012 , August 14 #32 ایشالا در آینده خوبی هم میبینیم بدی ؟؟؟ کجا بودی تا الان دنبالت میگشتیم :نیش:
M mitra mehr متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , August 14 #33 خیلی خوبه چون دوست داوود هستش:گل: بدیشم اینه که کلی غیبت داشت:بدجنس:
M mahshid22 کاربر ويژه 2012 , August 16 #35 اتيش جون مهربونو دوس داشتنيه...:بغل: من بدي نديدم ازش..:ایول: