فاصله!گاهیاوقاتیبینمونسوالهایبیجوابفاصلهمیندازها!به همین؟راحتی...
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , July 6 #41 فاصله!گاهیاوقاتیبینمونسوالهایبیجوابفاصلهمیندازها!به همین؟راحتی...
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , July 7 #43 ها؟اینجاچهخبره؟؟فاصلههاروواسهچیبرمیدارین؟؟:نیش:بابایکیمیاداینجارومیبینههنگمیکنهها:نیش:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , August 17 #44 دلمبرایتاپیکمتنگشدهبودگفتمبیامیهحالیازشبپرسم تاپیکجانخوبیخوشی؟زیرتاپیکهایدیگهموندیخفهنشدی؟!
B berivan کاربر ويژه 2011 , August 31 #50 سنجاقی جان تواینقدحرص نخوربرای قلبت خوب نیستا یه دفه سکته مکته میزنی بدون ناظم میشیما شوخی کردم دورازجون
سنجاقی جان تواینقدحرص نخوربرای قلبت خوب نیستا یه دفه سکته مکته میزنی بدون ناظم میشیما شوخی کردم دورازجون
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , August 31 #52 berivan گفت: سنجاقی جان تواینقدحرص نخوربرای قلبت خوب نیستا یه دفه سکته مکته میزنی بدون ناظم میشیما شوخی کردم دورازجون کلیک کنید تا باز شود... :خنده2: عجبفاصلههاروبرداشتیبریوانعزیز
berivan گفت: سنجاقی جان تواینقدحرص نخوربرای قلبت خوب نیستا یه دفه سکته مکته میزنی بدون ناظم میشیما شوخی کردم دورازجون کلیک کنید تا باز شود... :خنده2: عجبفاصلههاروبرداشتیبریوانعزیز
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , October 17 #54 واحداندازهگیریِفاصله"مــتــر"نیست "اشتیاق"است... مشتاقکهباشی،حتییکقـدمهمفاصلهایدوراست ...
M maksemos متخصص بخش خودرو 2011 , November 27 #55 بلهیادشبخیریهزمانیاینجارودیدمکلیحاشوبردیمالانماومدیمتجدیدخاطرات!
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , November 27 #56 موهاهاهاهاهاااااااااتاپیگماومدهبالاااااااا:شاد: مرسیکهتاپیکروازاونپایینمایینهاآوردیداینبالامالاها:1:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , February 23 #57 سلامسلامسلامصدتاسلامهزاروسیصدتاسلام امروزگفتمبیامیکمبیفاصلهسلامبدمخدمتون :گل:
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , April 5 #58 ا........ چهتاپیکباحالییییییییییییههههه :شاد::شاد: منچراتاحالاندی دمشآخه:خجالت2: میفرمایدکشتمشپششپشکشششپارا:نیش::نیش::نیش:
ا........ چهتاپیکباحالییییییییییییههههه :شاد::شاد: منچراتاحالاندی دمشآخه:خجالت2: میفرمایدکشتمشپششپشکشششپارا:نیش::نیش::نیش:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2012 , April 6 #59 ندیدهبودیدولیحالادیدید. یهمدتیهکسیاینجاپستندادهبود.اینتاپیکداشتخاکمیخورد
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , April 6 #60 آخجونمیجونتاپیکمبازماومداینبالامالاها :80: آخکهچقددیلمبراشتنگرفتهبود:79: بیفاصلهبگوییامکهازفاصلهمتنفرممممممم:20: دیگهدارممیرممواظبخودتباشتاپیکی:41:
آخجونمیجونتاپیکمبازماومداینبالامالاها :80: آخکهچقددیلمبراشتنگرفتهبود:79: بیفاصلهبگوییامکهازفاصلهمتنفرممممممم:20: دیگهدارممیرممواظبخودتباشتاپیکی:41: