ببخشید من مرغ و چوجه نمی خورم. بجاش اگر ماهیچه گوسفند باشد بیشتر خوشحال می شوم. البته ببخشید.
R rahnama پدر ایران انجمن 2012 , May 27 #61 ببخشید من مرغ و چوجه نمی خورم. بجاش اگر ماهیچه گوسفند باشد بیشتر خوشحال می شوم. البته ببخشید.
S Silver Star مدير ارشد تالار 2012 , May 27 #62 بفرما بابا هوشنگ! فقط زحمت کباب کردنش دیگه با نرگس جون!:نیش:
R rahnama پدر ایران انجمن 2012 , May 27 #66 به به دستتون درد نکنه عجب باقلی پلوئی؟ عالی . عالی. ممنونم از لطف و مهمانوازی شما.
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , May 27 #67 هروقت چیزی خواستین بگین تا براتون فراهم کنم...:گل::گل::گل:
R rahnama پدر ایران انجمن 2012 , May 27 #68 خانمم رفته خرید و نبود که من این غذاهای خوشمزه را خوردم و الا اجازه نمی داد من بخورم.باز هم ممنون.:گل:
خانمم رفته خرید و نبود که من این غذاهای خوشمزه را خوردم و الا اجازه نمی داد من بخورم.باز هم ممنون.:گل:
S Silver Star مدير ارشد تالار 2012 , May 27 #69 نهههههههههههههه! میخوای منو به کشتن بدی؟! این وضع دیگه قابل تحمل نیست! من باید خودمو بکشم!:73:
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2012 , June 4 #72 من عاشق طعم کاکائوییشم. به اون تیکه های شکلات تو وسطش توجه کنین:نیش2:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , June 4 #73 سر صبحی دل آدمو آب نندازید:گریه: نسرین خیلی نامردی:نیش:
R rahnama پدر ایران انجمن 2012 , June 17 #74 آقا اجازه؟ ما پیتزا دوست نداریم. باشه بشین . کی از تو پرسید چی دوست داری؟ آقا اجازه؟ ببخشید.
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , June 17 #75 یخ در بهشت هندوانه .. من که تا حالا نخوردم ولی به قیافه ش میاد خیلی عالی باشه:8: کیا دوست دارن؟
S Silver Star مدير ارشد تالار 2012 , June 17 #77 fatemeh گفت: یخ در بهشت هندوانه .. من که تا حالا نخوردم ولی به قیافه ش میاد خیلی عالی باشه کیا دوست دارن؟ کلیک کنید تا باز شود... :نیش:
fatemeh گفت: یخ در بهشت هندوانه .. من که تا حالا نخوردم ولی به قیافه ش میاد خیلی عالی باشه کیا دوست دارن؟ کلیک کنید تا باز شود... :نیش: