• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**بیست و هفتمیـن صندلی داغ ايران انجمن با حضور Mans0ur**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا

329-فكر ميكنين كدوم خصوصيت شما باعث جلب نظر ديگران میشود؟

330-اگر دوباره متولد بشین (یه فرصت دوباره) چه کار خواهید کرد؟

331-جلوی آینه با خودتون حرف میزنین؟ چرا؟
%28268%29.gif

332-یه جوک خیلی توپ و باحال بگو:

333-هیجان و تعریف کن؟دوسش داری؟
:شاد2:

334شخصیته منو تو یه پاراگراف شرح بده؟
:خنده2:

335-در حال حاضر اصلیترین مشغلت چیه؟

336-تا الان ضربه عشقی خوردی اگه جوابت مثبته بگو اخریش کی بوده؟

337-چپ دستی یا راس دست؟

338-قلبا اعتقاد داری از جنس مخالفت سری؟جوابت هر چی هست توضیح هم بده.

339-میدونی تیمور کی بود؟چنگیز کی؟مختصر توضیحی بده اگه آمارشونو داری
:تعجب2:

340-چندتا خاطرخواه داری؟

341-شماره ت چنده؟
:سوت:

342-آدرس منزل با کروکی ؟!!!

R0xanA

343-نظرتو در مورد این شخصیتها بگو:تعجب2:

1- دکتر علی شریعتی
2- صادق هدایت
3- احمد شاملو
4- ادولف هیتلر
5- رضاخان پهلوی
6- مهران مدیری
7- ادیسون
8- تام هنکس
9- ابراهام لینکلن
10- فروغ فرخزاد

344-ضرب المثلی که اکثر اوقات از اون استفاده میکنی؟

345-باید برای همیشه از کسی که عاشقشی و خیلی دوستش داری خداحافظی کنی ؛ تو آخرین لحظه چی بهش میگی؟

346-تیکه کلامت چیه؟

347-یه عکس از خودت نشون بده

R0xanA

348-ـ اگه صبح از خواب بيدار بشي ببيني موهاي ابروت و سرتو تراشيدن چيکار ميکني

349-دوست داشتي شبيه کدو م شخص معروفي باشي؟

350ـ اگه بهت زنگ بزنن و بگن برنده ماشين بي ام و شدي چکار ميکني

351-بعد مدتي دوباره زنگ بزنن بگن اشتباه شده چيکار ميکني

352-بعد يک ساعت دوباره زنگ بزنن بگن نه درسته شما برنده شدين

353-بعد يه ساعت زنگ بزنن...

354ـ اگه تو سينما نشستي يه باره از پشت سر بزنن پس کلت برگردي ببيني پشت سريت غرق در فيلم ديدنه چيکار ميکني

355ـ سر جلسه امتحان نشستي برگتو هم پر کردي يه باره پشت سريت برگتو بدزده و برگه سفيدشو بزاره زير دستت چکار ميکني

356ـ اگه قرار باشه واسه خودت زوجي رو انتخاب کني از بين يکي که خيلي زيباست اما فقيره و يکي که خيلي پولداره اما زشته کدومو انتخاب --ميکني؟

357ـ چند نفر ي که خيلي باهاشون رودرباسي داري رو دعوت ميکني به يک رستوراني بعد از اينکه کلي غذا سفارش دادي و شکم سيري خوردين موقع حساب که رسيد دست کني جيبت ببيني کيف پولتو يادت رفته بياري و هيچ هم برا گرو گذاشتن نداشته باشي چکار ميکني

358ـ اگه اتاق شخصي داشته باشي بعد بابات يه رنگ کار بياره همه خونه رو رنگ نازي بزنه و اتاق تو روگورخري رنگ کرده باشه چکار ميکني

359ـ اگه يه روز بيدار شي به هر چي دست بزني(مثلا يخچال و کولر و ووو) خراب بشه بعدشبش يه برنامه مهمي که همه نشستن پاش بعد دست بزني به تلويزيون و بسوزه بنظرت خانوادت چکارت ميکنن

360ـ صبح پا ميشي از خونه ميزني بيرون به هر کي ميرسي با يه لبخند تمسخر اميز بهت نگاه ميکنه در مورد خودت چي فکر وچکار ميکني

361ـ نامزدت با کاکتوس بياد خونتون چکار ميکني

362ـ داري يه بازي خيلي حساس يا داري يه پروژه درسي خيلي مهم مينويسي قبل از اينکه سيو کني ييهو برق بره دو دقيقه بعدش بابا برقي يه باره تو خونتون ظاهر بشه بخواد نصيحتتون بکنه چکارش ميکني

R0xanA

363-چرا به اين سوالات جواب ميدي؟

364- کار دولتي سراغ نداري؟:mehdi:

365-يه شعراز دکترشريعتي بگو؟

366-کدوم يک از آهنگاي سياوش قمیشی رو دوست داري؟

367-وقتي دلتنگ ميشي چيکار ميکني؟

368-چند بار دور زمين گشتي؟

369-تا حالا رفتي قطب جنوب؟

370-جدول ضرب بلدي؟

371-چقدر حرف ميزني؟

372-يه جمله قشنگ بگو ببينم بلدي؟

373-ليلي بالاخره مرد بود يا زن ؟

374-هيچ وقت آرزو کردي تو يک خانواده ديگه به دنيا ميومدي ؟

375-دوست داشتي تو يک خانواده خارجي بدنيا بياي يا بري خارج ؟ کدوم کشور ؟ چرا ؟

376-به نظرت ايرانيها چقدر فرهنگ رانندگي دارن ؟

377-اگر آمريکا و اسرائيل به ايران حمله کنند به نظرت چي ميشه ؟

378-زن بايد بسوزه و بسازه ؟ چرا ؟:sanjaghi:

379-به قسمت اعتقاد داری ؟

380-اینکه میگن از مشکلات کمرش خم شده راسته ؟ برای تو شده تا حالا؟ :49:

381-نظرت راجع به پسرایی که ابرو بر میدارن چیه ؟:تنبیه:

382-چرا من اينقدر خوبم؟؟ :نیش2:

383-اگه يه چراغ جادو داشتي و غول اون چراغ فقط ميتونست يه آرزو براورده بکنه چه آرزويي ميکردي؟ :خنده2:

Mans0ur

New member
ممنون داداش منصورکه باخستگی فراوانی که داشتید جواب سوالهای مارودادید
خواهش مبکنم. ببخشید که بازم دیر رسیدم.​

121.درموردشایعه ای که امروز درانجمن براتون درست کردن توضیح بدید؟
کلا تکذیب میکنم​
:نیش:

122.نظرت درمورد این شخص شایعه ساز چی هست؟
آدم نرمالی نیست​

123.مجازاتش چی باشه بهتره؟
واسش زن بگیرید​

124.خبروتکذیب یاتاییدمیکنید؟
من کلا همه چیو تکذیب میکنم. چه اونهایی که راجع به من گفته شده. چه اونهایی که گفته نشده. چه اونهایی که تو آینده گفته خواهد شد. چه اونهایی که راجع به من بود. و چه اونهایی که راجع به من نبود. کلا تکذیب خوبه​

باسپاس فراوان
خواهش میکنم. مرسی از شما.​

Mans0ur

New member
پاسخ سوالات معصومه باونی گرامی

سلام منصور خان :گل: سلام بر بانو معصومه بانو
یه کم دیر رسیدم ولی دیر رسیدن بهتر است از هرگز نرسیدن :خنده2: بعله بعععله. صد در صد

حالا میریم سراغ سوالا .............خودتون گفتین سوالای خودتون رو کپی کنم دیگه اینم سوالای خودتون :خنده2: خواهش میکنم. در خدمتتونم. اشکالی نداره. فقط اگه دفعات بعدی هم کپی کردید حتما منبع رو ذکر کنید تا این کپی کردن شما حلال باشه :خنده2:
125- در مورد هر کدوم از کلمات زیر یه خط بنویس:

سهراب سپهری نمیدونم سرخوش بود یا واقعا همه چی اوکی بود واسش

نوستالوژی گاهی وقتا لازمه به نظرم. این روزها زیاد به سراغم میاد این حس

ایران انجمن بهترین خانواده ایرانی

عمر جاودانه شاید بر میگرده به فطت آدمی این عمر جاودان ، آب حیات ، اکسیر جوانی و بودن ها. تا وقتی هست و میشود بود. چی شد الان ؟

126- به نظر خودت صفت بدی هم داری آیا ؟ صد در صد

127- اگه هر کسی حق داشته باشه فقط یک چیزی رو با خودش ببره اون دنیا ، شما رو چی رو انتخاب میکنی ؟ والله سخته تصمیم گیری. ولی خب فکر کنم لپ تاپمو با خودم ببرم . اونجا میشینم فیلم نیگاه میکنم

128- صمیمی ترین دوست شما تو ایران انجمن ؟ زیادن. همه واسم عزیزن و باهاشون صمیمی ام.

129- اگه جای ادمین ایران انجمن بودی ، چه تغییراتی تو سایت میدادی ؟ تغییر که نمیدادم ولی خب میکشیدم کنار و انجمن رو میدادم به منصور تا اینطوری اسطوره بشم

130- از کدوم بخش های ایران انجمن بیشتر خوشتون میاد ؟ بخش ادبیات - بخش شبکه - بخش خانواده ایران انجمن

131- اگه کسی قلبش بگیره چیکار میکنید واسش ؟ به قلبش میگم ول کنه

132- وقتی یه چینی رو دار میزنن نتیجه چی میشه ؟ :نیش: دارچین

133- یه درخواستی که از مدیران ارشد داشتین ولی تا حالا نشده که بهشون بگید. خسته نباشید میگم بهشون. درخواستی ندارم.

134- نظرتون در ارتباط با تقابل سنت گرایی و مدرنیته چیه ؟ هر آفت که در عالم افتاد ، از این افتاد که یکی ، یکی را معتقد شد به تقلید ، یا منکر شد به تقلید . ( غزالی ) به عقیده ی من یکی از بزرگترین معضلات ممالک جهان سوم در راستای توسعه اونها ، تصادم بین تجدد خواهی و سنت گراییه. تصادم و تضاد بین سنت و مدرنیسم اگه شدید بشه باعث ایجاد شکاف بین اقشار مختلف جامعه میشه و جامعه رو به چند سطح تقسیم میکنه که هر کدومششون در صدد نابودی گروه دیگه بر میان. از طرف دیگه اگه این تصادم و تضاد به آرامی به وقوع بپیونده ، این امر کاملا طبیعی هست و حتی بنا به منطق دیالکتیک باعث رشد و انکشاف جامعه هم میشه. ولی خب اگه حاملان تجدد و حامیان سنت از محدوده ی تصادمات مسالمت آمیز فراتر برن ، قطعا این تضاد ها به خشونت کشیده میشه و باید برای اون جامعه تاسف خورد. ببخشید. کوتاه میکنم عرایضمو. نه میشه در مقابل تجدد و مدرنیته وا ایستاد ، نه میشه با کلی منکر سنت گرایی شد. هر دو با هم و به موازات هم باید باشن تا سیر طبیعی خودشونو طی کنن.
[MENTION=24555]معصومه بانو[/MENTION]
[INDENT [MENTION=24555]معصومه بانو[/MENTION]
135- خودتونو تو یه جمله تعریف کنید. خععععععععلی خوبم من
:نیش: :تعجب2:

136- اولین چیزی که تو سختی ها بهش متوسل میشین چیه ؟ ها ؟ جمله خودمو به خودم برمیگردونین ؟ اولین کس منظورتون بود ؟

137- اگه پستچی یک نامه براتون بیاره که ادرس فرستنده نداشته باشه اولین کسی که به ذهنتون میرسه کیه ؟ قطعا دختر همسایه امون بوده

138- مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه باباتون بهتون كرده چی بوده؟ قدر همو بدونین

138- توی اوقات بیکاری چه کارهایی انجام میدی؟ اوقات بیکاری چی هست ؟

140- زیباترین جمله از نظر شما؟ A friend indeed is a friend in need

141- اگر بخواید به هوش خودتون یه نمره بدید چه نمره ای میدید ؟ از چند بدم اونوقت ?

142- من خیلی آدم خوبیم. مگه نه ؟ :نیش: بله. شما خواهر گرامی منی. خیلی خیلی هم خوب و مهربون و بزرگواری.
143- سه تا انتقاد بسیار صریح از من. زود. تند. سریع. خب چرا مجبورم میکنی الکی عیب بزارم رو خواهرم ؟ :تنبیه:

راستی ..................مبارکه منصور خان مبارکه:80: ایشالا خوشبخت شین :58:
میدونین که خواهرا از شنیدن خبر ازدواج برادرشون خیلی خوشحال میشن منم خیلی خوشحالم :شاد2:

من کلا تکذیب میکنم. تکذیب میکنم. بارم تکذیب میکنم
:نیش:[/INDENT]

آخرین ویرایش:

Mans0ur

New member
ادامه ی سوالات معصومه بانوی بزرگوار

ادامه داره. فکر کردی در رفتی ؟ :خنده1: نه. قبلش دیدم که همه ی سوالاتمو کپی کردی واسم
:خنده1:

144- بازم چطوری ؟ :نیش: خوبم. شما چوتولی ؟

145- اگه یکی آنفلونزای مرغی بگیره چیکار باید کرد ؟
باید ازش دوری کرد

146- فرض کن شما چندتا تا آپشن داری واسه ازدواج.

- دختر تک فرزند مایه داری که کچله
- دختر تک فرزند مایه داری که 47 سالشه
( شرمنده گزینه دیگه ای نداریم )

به نظرت کدومشونو بگیرین خوبه ؟
:نیش: اون اولیه بهتره فکر کنم. چون زودی میمیره بعدش پولاشو میگیرم میرم با دختر مورد علاقه ام ازدواج میکنم

147- اگه قرار باشه جایی غیر ایران زندگی کنی کجا رو ترجیح میدی ؟
تورنتو
:نیش: چیزه. یعنی کانادا :نیش:

148- یک خط راجع به هر کدوم بنویس:

آدم های دهه 50
آدم هایی که تا اومدن بفهمن چی به چیه ، همه چی تغییر کرد

نسل دهه 60
نسلی که مونده میون دو نسل کاملا متفاوت از خودش. نسل اول کسایی بودن که تو کاباره ها و کازینو ها زندگی کردن. نسل دوم کسایی ان که با فیس بوک و ایکس باکس و من و تو ها دارن بزرگ میشن. این وسط ما موندیم و خودمون و خودمون. که حتی نمیدونیم حتی بودنمون هم به جا بود یا نه. پریم از شک و شبهه. پریم از تردیدها ...

دهه 70 ای ها
دست رو دلم نذار که خونه خواهر

149- با دیدن کلمات زیر ، اولین چیزی که یادش میفتی چیه ؟

خداداد عزیزی
حماسه ی ملبورن

دایال آپ
Error 691

باران
شمال

جنگ
نابودی

یارانه
ا.نژاد

دانشجو
بیکار ِ بی عار

کباب
سماق

ازدواج
بگم ؟ بگم آیا ؟

مشتی حسن
خدایش بیامرزد

گاو ِ مشتی حسن
سوم دبیرستان

نسل سوخته
دهه ی 60 ای ها

بی کاری
دانشجو :نیش:

گابریل گارسیا مارکز
صد سال تنهایی

تهمینه میلانی
آتش بس

اشک مهتاب
منصور ابراهیمی

ایرانسل
همراه دوم

اینترنت
دوست و رفیق شفیق

اونترنت
ها ؟

150- به نظر خودت تا حالا آدم موفقی بودی ؟
سعی کردم باشم

151- این جمله یاد چی میندازه شمارو ؟

"
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه ی خود خواندُ از صحنه رود
صحنه پیوسته بجاست
خرم آن نغمه كه مردم بسپارند به یاد ..." یاد استاد فیزیک سال کنکورم. دلم واسشون تنگ شده

152- استقلال یا پرسپولیس ؟ معلومه دیگه. استقلال

153- بارسلونا یا رئال مادرید ؟ چی چی ؟ رئال ؟ ها ؟ به ما نمیخوره. فقط بارسا

154- لیورپول یا منچستر ؟ لیورپول

155- یه بیت شعر از هر کدوم از شاعران زیر بنویسید.

- مولانا شب خانه روشن می شود - چون یاد نامت میکنم

- سعدی به دست آوردن دنیا هنر نیست - یکی را گر توانی دل به دست آر

- حافظ اگر چه دوست به چیزی تنمی خرد ما را - به عالمی نفروشیم مویی ز سر دوست

- هوشنگ ابتهاج آخر ای آهوی مشکین چه خطا رفت که تو - با همه انس گرفتی و رمیدی زما

- رهی معیری
نیابد محفلم گرمی نه از شمعی نه از جمعی - ندارم خاطرم الفت نه با مهری نه با ماهی

- رودکی گر من این دوستی تو ببرم تا لب گور.........بزنم نعره ولیکن زتو بینم هنرا

- سهراب آب را گل نکنید- شاید این آب روان می رود پای سپیداری - تا فرو شوید اندوه دلی

- اخوان ثالث من یقین دارم که در رگ های من خون رسولی یا امامی نیست - کاندرین بی فخر بودن ها ، گناهی نیست

- مشیری ای همه گل های از سرما کبود - خنده هاتان را که از لب ها ربود ؟

- فروغ از من است این غم که بر جان من است - دگر این خود کرده را تدبیر نیست

- پروین اعتصامی
محتسب مستی به ره دید و گریبانش گرفت-مست گفت ای دوست این پیراهن است افسار نیست

- حسین پناهی
گم کرده ام در هیاهوی شهر آن نظر بند سبز را که در کودکی بسته بودی به بازوی من

- منصور ابراهیمی :نیش: بر زخم های کهنه ی ما مینهد مرهم - او که نگاهی از حریر و پرنیان دارد

-معصومه شریفی :تعجب2::غش2: متاسفانه شعری از ایشون حفظ نیستم :نیش:

156- وقتی برمیگردید به گذشته اتون ، چی باعث میشه که لبخند رو لباتون بیاد ؟ اتفاقات زیادی هستن که این لبخند رو باعث میشن

157- بدترین اتفاق چند سال اخیر زندگیتون ؟ فوت پسر عمه ام و مادر بزرگم و دختر دایی ام

158- راجع به شهرهای زیر یک خط بنویسید.

- تهران ترافیک - دوندگی - کمبود تایم و دیگر هیچ

- ساری یه شهر فانتزی که هیچیش با هم تناسب ندارن

- شیراز خیلی دوست دارم واسه یه بارم شده برم

- اصفهان یکی از جاذبه های توریستی ایران

- تبریز یکی از 10 شهر زیبای دنیا

- سمنان نصف مردمش مازندرانی ان

- چالوس پاتوق پایتخت نشینان

- ورامین یکی از دوستام اهل ورامینه

- اهواز بچه های خوبشم دیدم. ولی خب ...

- ارومیه دوست دارم برم

- اراک شهر صنعتی

- گرگان زیاد فاصله نداره از ساری.

- نوشهر دوستش دارم خیلی زیاد

- دزفول چی بگم خب. هواش که گرمه ولی خب آشنایی چندانی ندارم

- زابل مواد مخدر

- مشهد حرم ، امام رضا ، آرام دل

- قم دوست دارم برم زیارت

- بهبهان به به. یاد نسرین بانو و خانوم ِ نرگس افتادم الان

- مرند خونه ی استاد شما اونجاست

-دوقوز آباد کوچه پشتی خونه امون منظورتون بود آیا ؟

159- دیگه چی بپرسم ؟ :نیش: بازم مونده سوالات من ها. برو اونارو کپی کن

160- به نظر شما فرق ویروس و میکروب در چیه ؟ ویروس همون میکروبه که لیسانس گرفته

161 صد سال تنهایی گابریل گارسیا مارکز رو خوندی ؟ اگه خوندی چیش بیشتر از همه نظرتو جلب کرد ؟ خوندم. بیشتر از هر چیزی نوع نوشتنش. انگار همه شخصیت هاش جان داشتن . انگار خودت تو دل ماجرایی

162- خسته شدی آیا ؟ :نیش: همین الان داشتم به این فکر میکردم که چطور به این همه سوال من جواب داده بودین

Mans0ur

New member
پاسخ سوالات خانوم ِ کیمیا

163. وای سلام داداشی خوبی ببخشید اگه یخورده صندلی زیاد داغ شد سلام سلام بر کیمیا خانوم گل. داغ ؟ مظمئنی ؟ :تعجب2:

164. شاعر مورد علاقتون کیه؟ مولانا - نیما - مهدی اخوان ثالث - رهی معیری - حافظ

165. نویسنده مورد علاقه شما؟ زیادن . ولی خب کتابای پائولو کوئلیو - مارکز - نادر ابراهیمی و ... رو دوست دارم

166. ورزش مورد علاقتون چیه؟ فوتبال

167. زندگی براتون چه رنگیه؟ رنگارنگ

168. مزه زندگی ترش شور شیرین گس کدوماش؟ والا ثابت نیست. هر روز یه مزه ای داره. و این کاملات طبیعیه

169. اسم کتابتون رو چی میزارید؟ کدوم کتاب ؟ :تعجب2:

170. جذاب ترین فیلمی که دیدید چی بوده؟ تکراریه

171. خدا کجای زندگیتونه؟ سعی میکنم همه جاش باشه

172. ممنون از وقتی که میزارید و پاسخ میدید موفق باشی داداش خوبم خواهش مبکنم. تشکر میکنم از حضورتون.

Mans0ur

New member
پاسخ ادامه ی سوالات خانوم ِ معصومه بانو

سلام سلام بر منصور خان بزرگ .تقصیر خودتونه سوالای خودتونه نه کم نه زیاد :خنده2: سلام بر معصومه بانوی گرامی. با این کارتون میخواستید چیو بهم اثبات کنید ؟

خوبی؟ بپرسم ؟ ممنونم. بپرسید.

173- در روز چند ساعت تفکر مي کنيد؟ تفکر چی هست ؟ :نیش:

174- تا حالا گول خوردي ؟ خیلی زیاد

175- بعد با اوني که گولت زده چي کار کردي؟ دیگه پیداش نکردم

176- هميشه بايد پسرا عاشق بشن؟ اره دیگه. مگه دخترا میدونن عشق چیه ؟

177- عشق باشه اما ازدواج نباشه! به نظرت چيزي اين وسط ناقص ميمونه؟ چرا؟ چجوري ميشه كاملش كرد! والا ته هر عشقی رسیدنه. اصلا این مسیر وصاله که زیباهه و اگر وصلی در کار نباشه به نظر من هیچه باقی حرفا

178- تا حالا شده يکي بهت بگه دلمو شکوندي ؟ اوه. شونصد بار :نیش:

179- يعني چي اصلا دلم شکست و دلمو شکوندي و اين حرفا ؟ خب یعنی اینکه دل از وسط به دو تیکه تقسیم شد دیگه. یعنی اینم نمی دونستید شووما ؟

180- دل اصلا کجاست ؟ کروکی بکشم ؟

181- اول عشقه بعد دوست داشتن يا اول دوست داشتن بعد عشق؟ نمیدونم خب.

182- اگه به دلايلي ديگه نتونيد بياييد نت چيکار ميکنيد و چه حسي بهتون دست ميده؟ میرم یه کاری میکنم نت بقیه هم قطع شه

Mans0ur

New member
ادامه ی سوالات معصومه بانو

183- بهترين کادويي که ميشه تو روز تولد به شما داد و خوشحالتون کرد؟ کتاب

184- تو يه کاري شما موفق شدين و بهتون دارن جايزه ميدن، دوس دارين اون لحظه کيا تو سالن حضور داشته باشن؟ ( اینو قبلا هم پرسیده بودم ایا ؟ :نیش:) نه. نپرسیده بودین. خب آیا رو حذفش میکردین دیگه. کپی برابر اصل تحویلم دادین ؟ :نیش: دوست دارم خونواده ام علی الخصوص پدر و مادرم باشن.

185- چقدر به اين اعتقاد دارين که هر نکته جايي مکاني دارد؟ چيزه يعني هر سخن جايي و هر نکته مکاني دارد؟ :نیش: چقدر بهش عمل مي‌کنيد؟ اعتقاد من همینه و همیشه سعی میکنم رعایتش کنم

186- چي ميشه به يه آدم ميگن اين آدم ، آدم خوبيه؟ چون همش سعی میکنه از من الگو برداری کنه. من خععععلی خوبم. اون میشه خوب

187- چي ميشه به يه آدم ميگن اين آدم بده؟ شاید چون به حرف مامانش اینا گوش نمیده

188- موقع مهموني رفتن تا حالا شده کل خونواده رو معطل خودتون کنيد يا نه از همه زودتر سوار ميشين و هي ميگين اه اينا چرا نميان؟ :نیش: اوه اوه اوه. این امید مثل خانوماست. یهبار نشد من برم دم درشون اون 40 دقیقه منو دم در نکاره. سه ساعت با خودش ور میره وقتی میخوایم بریم بیرون. عوضش من 30 ثانیه ای حاظر میشم

189- به اين بزرگترين ها بر حسب چيزي که تو زندگيتون رخ داده جواب بدين لطقا

بزرگترين افتخار خانواده ام

بزرگترين دلگرمي بازم خانواده ام

بزرگترين اتفاق فارغ التحصیل شدنم

بزرگترين دلتنگي نمیدونم کدومش بزرگترینه

بزرگترين دلخوشي پدر و مادرم

بزرگترين دلگرمي چرا تکراری پرسیدین ؟ منم تکراری پرسیدم بودم آیا ؟

190- اين دوتاي قبلي از تظر معناي لغوي با هم معادلند آيا ؟ کی گفته ؟

191- تا حالا احساس کردين کسي داره اداي شما رو در مياره؟ اوهوم. معصومه بانو تو صندلی داغش سعی میکرد ادامو در آره

192- راستي چرا گربه صداش اون مدليه ؟ چون خروس صداش یه مدل دیگه هست

Mans0ur

New member
پاسخ ادامه ی سوالات معصومه بانوی گرانقدر

193- چرا خر گوشاش درازه ؟ :نیش: واسه اینکه ما اسمی داشته باشیم که به خرگوش اطلاق کنیم
:نیش: عمرا اگه میدونستی به این دلیله :نیش:

194- چرا اسم خرگوش رو گذاشتن خر گوش ؟ چون گوشش مال خره ؟ يا خرش مال گوشه ؟ :نیش: هر دوتا درسته. اونایی که تازه کارن گوشاشون مال خره. ولی وقتی تحصیل میکنن خراشون مال گوششون میشه

195- از نظر منصور خان مشکل يعني چي ؟ منظورتون خوشکل نبود آیا؟

196- يه مسئول کي بايد از مسئوليتي که داره بره کنار ؟ وقت گل نی. اصلا چه معنی داره مسئول از مسئولیتش کناره گیری کنه ؟ مگه الکیه ؟

197- چرا کفاشيان همش خنده تحويلمون ميده ؟ چون همه ما خنده داریم

198- به نظرتون کي ايشون حاظر ميشه کناره گيري کنه ؟ غلط املایی داریا
:نیش: یادته از من غلط گرفته بودی؟ :نیش: همونو خودتم غلط نوشتی :نیش: این خاصیت کپی کردنه :نیش: اگه بخواد هم ما نمیذاریم کناره گیری کنه. مسئولین توانمند ما باید بمونن تا ماها استفاده ی لازم رو ازشون ببریم :نیش:

199- چون حال نداشتم شماره گذاری های بعدی رو هم در اثر شماره گذاری اشتباه شما ، درست کنم ناچارا این یه خط رو اضافه میکنم
3.gif

200- اصلا ول ميکنه اين فدراسيون رو به نظرتون آيا ؟ ای بابا. چه اصراری دارید میونه ی ما و فدراسیون و کفاشیان رو بهم بزنید شووووما ؟

201- چرا مردم همش الکي ميگن ما مشکلات اقتصادي داريم تو ايران ؟ :نیش: کی گفته اینو ؟ عکسشو بدین حله

202- به نظر شما واقعا مشکلات اقتصادي زياده تو ايران ؟ :نیش: نه. کی گفته ؟

203- نه. سوالمو تصحيح ميکنم. اصلا مشکلات اقتصادي داريم.؟ نه. داريم واقعا ؟ :نیش: به هیچ عنوان

Mans0ur

New member
همچنان ادامه دارند .....
معصومـــــــــــــــــــــه بانــــــــــــــــــــو

204- دوست داشتين جاي من بودين الان ؟ :نیش: اره به خدا. سوال کردن راحت تر بودا

205- اگه شما تو زندگيتون به يک هزارم موفقيت من دست پيدا ميکردين چيکار ميکردين ؟ :نیش: از ذوق زیادی ذوق مرگ میشدم به گمونم

206- الان به خودتون نمي بالين از اينکه با من هم کلام شدين ؟ :نیش: خعععععععععلی زیاد

207- خب چرا داريد ميخنديد الان ؟ کی خندید ؟ چرا حرف در میارید واسه جوون مردم ؟

208- اي بابا. مگه خنده داره ؟ :نیش: گفتم که نخندیدم

209- خوبه من به سوالاي شما بخندم ؟ :50: معلومه که خوب نیست
:تعجب2: من که گفتم نخندیدم . عجبا :تعجب2:

210- چرا بعضي وقتا ما آدمها اعصاب خرد کن ميشيم ؟ شاید چون اعصابها زیادی بزرگ میشن گاهی ، اونوقت بعضی از ما باید هوای دوستامونو داشته باشیم و اعصابشونو خرد کنیم رشد بی رویه نداشته باشه

211- اگه يه نفر يه عزيزي رو از دست بده چه حرفايي بهش ميزني تا آروم بشه؟ حرفهای ما فقط میتونه تاسف خودمونو نسبت به این قضیه نشون بده . تنها چیزی که میتونه مرهم باشه واسه اون نفر فقط گذر زمانه و صبری که خدا میده به آدم

212- بچه بودي زياد خاله بازي ميکردي ؟ من ؟ لا اقل وقتی داشتی کپی میکردی خاله بازی رو به فوتبال تغییرش میدادی
:نیش: [MENTION=24555]معصومه بانو[/MENTION]

213- فکر نمي کني خاله بازي يه نوع تمرين شوهر داريه ؟ چرا ولی به جون مامانم من پسرم

Mans0ur

New member
بازم معصومه بانو :نیش:

بازم من :خنده2: هه هه بازم خوش اومدین

214- به نظر شما بهتر نیست که جواب سوالات بصورت نقل قول داده بشه آیا ؟ چرا اتفاقا. این پیشنهاد حتما باید به مسئولینبرگزاری داده بشه

215- سایبری رو برامون تعریف کنید؟ ( منظور نوع فعالیت هست نه معنی لغوی ) اگه بخوام خیلی خیلی ساده بگم فضایی که توسط نرم افزار تو کامپیوتر ایجاد میشه. بزرگترین فضای سایبری هم اینترنته

216- اگه بهتون بگن امروز بهترین هدیه عمرتونو میخوان بدن دوس دارید چه هدیه ای بگیرید؟ (مادی و معنوی) نمیدونم. بهش فکر نکرده بودم قبلا.

217- در اولین برخورد با افراد به چیش توجه میکنید و واستون ملاکه ؟ طرز برخورد و ادبیات گفتاری

218- دوستانتون رو برحسب چی طبقه بندی میکنید؟ صمیمیت و نوع برخورد

219- با ادم دروغگو چه جوری برخورد میکنید؟
:تنبیه:

220- اگه بدونید یکی داره واستون نقش بازی میکنه چه عکس العملی نشون می دید؟ میذارم تو دنیای کوچیک خودش بمونه و خیال کنه که موفق شده
221- تصور کنید کار بدی بکنید بیشتر از همه از کی حساب میبرید ( البته غیر خدا ) ودوس دارید چه کسی این موضوع رو ندونه؟ :خنده2: هوووووووم

222- تا حالا معجزه ای تو زندگیتون رخ داده؟ قطعا تو زندگی همه ما معجزاتی رخ داده. ولی متاسفانه الان حضور ذهن ندارم

223- یکی از صفات خدا که خیلی به کارتون اومده و دوسش دارید؟ ( فقط یکی لطفا ) ستار العیوب

224- شده تا حالا قضاوتی در مورد کسی کرده باشید و بعدا بفهمید اشتباه بوده قضاوتتون؟ اگه آره چیکار کردید بعدش ؟ اره. سعی کردم جبرانش کنم

225- با چه کسی راحتتر درد دل میکنید تو جمع دوستان و فامیل ها؟ با قلمم

226- تنهائی رو دوس دارید؟ خیلی زیاد

227- بهترین دعائی که در حقتون شده چی بوده و توسط چه کسی بوده؟ یادم نمیاد خب

228- روانشناسا مشكل دارن ؟ اگه جرات داري بگو آره :نیش: خواهر خودم روانشاسه. به همین خاطر کاملا واسه من ملموسه این قضیه

229- به نظرت اولين صحبت آدم و حوا چي بوده ؟ خصوصیه. نمیتونم بگم

230- از چی بیشتر از هر چیز دیگه ای میترسی ؟ از خود ترس

231- اين بيت شعرو تفسيرش كنيد.

"عيب پاكان زودبرمردم هويداميشود
موي اندرشيرخالص زودپيداميشود"

شاعر میخواست بگه که مردم این دوره و زمونه خیلی خیلی تیز شدن. حتی عیب پاکان رو هم میفهمن. چون خیلی تیز شدن پس مو رو هم از ماست میکشن بیرون. چه برسه به شیر. پس حواستون باشه که مو نداشته باشه شیرتون.
:نیش: ( خداییش حال کردین چه سوالات نابی پرسیده بودم ازتون ؟ :نیش: ) @%1;

232- یه کتابی که خوندید و روتون تاثیر گذار بود و میخواید پیشنهاد بدید همه بخونن چیه ؟ نون ِ نوشتن - کوری

233- به نظرتون آدما چند دسته ان ؟ چرا ؟ خیلی زیادن. چون متفاوتن دیگه

Mans0ur

New member
ادامه ی سوالات معصومه بانوی بزرگوار

باز هم من :خجالت2: :سوت: :خجالت2: البته من نه شما :خنده2:یادتون میاد که :تعجب2: بله بله. یادم میاد خودمو

سلام علکم. دیگه چطورین ؟ خوبین ؟ خوشین ؟ مماختون خوبه حالش ؟ سلام علکم. ممنونم. خوبم. سلام میرسونه خدمتتون

234- چرا بعضيا هنوز ظرفيت بزرگ شدن رو ندارن؟ چون هنوز بچه ان دیگه

235- چرا اينقدر اين جامعه مزخرفه؟ کی گفته اینو ؟

236- چرا نوذری مرد ؟ ( خدایش بیامرزد ) چون عمرشون سر اومده بود . خدا بیامرزتشون

237- چرا هوا آلودست ؟ چون آلوده اش میکنن خب

238- چرا هیچکی به فکر هیچکی نیست ؟ چون هیچکی معلوم نیست کیه

239- چرا من دارم به اینا گیر میدم ؟ چون بیکارین

240- چرا من الان دارم اينقدر حرص ميخورم؟ چون نتونستی تا الان منو بسوزونی :نیش:

241- چرا در دیزی بازه ؟ چون میخواستن حیای گربه رو بسنجن :نیش:

242- چرا گوش خر درازه ؟ چون میخواستن یه سری چیزای دیگه رو بسنجن
:نیش: راهنمایی هم نمیکنم که بفهمی چی :نیش:

243- چرا آب تو تلمبه ست ؟ زیرا

244- چرا گوشکوب قلمبه ست ؟ چون باید گوشا رو خرد کنه

245- چرااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا ؟ زیرااااااااااااااااااااااااااااااا

246- با تاید و ریکا یه جمله بساز معصومه بانو تاید و ریکا در دست می رود خانه اش را بتکاند

247- چرا بهترین دانشگاه ما ( شریف ) رتبه ای بهتر از 500-600 تو دنیا نداره ؟ ( طبق آخرین آمارم تو دو سه سال پیش اینطور بود. شایدم الان بدتر از این باشه ) دانشجوهای ما مشکل دارن. وگرنه نه دانشگاه مشکل داره نه اساتیدش

248- از قدیم این سوال بی پاسخ واسه بشر بوده که پول بهتره یا ثروت جوابش به نظرت چی میشه؟ ثروت بهتر از پوله دیگه

249- به نظر شما معنی درست عبارت " استاد ، خسته نباشید " که توسط دانشجوها در کلاس های درس دانشگاهای ایران گفته میشه چیه ؟

الف) جمع کن بابا کار و زندگی داریم :نیش:

ب) استاد به روح اعتقاد داری ؟؟؟ :96:

ج) جمع کن بابا قلیون دیر شد :93:

د) خفه میشی یا بیام خفه ات کنم؟ :عصبانی:

ه) با خداحافظیت خوشحالمون کن :نیش:

و) استاد تیتراژ رفت :118:

ی) استاد ساعت نداری تقویم هستا :96:

و در آخر خسته نباشید به معنای واقعی . :سوت:

کدومش ؟ خسته نباشید به معنای واقعی کلمه. دانشجوهای ما خعععععلی فهیمن

250- مردم چجوری میخوان جواب خدارو بدن ؟ نمیدونم. به خودشون مربوطه

251- نظرتون رو در ارتباط با هر کدوم از این کارها بگید لطفا. ( البته همه رو باید تصور کنید )

- وقتی با بچه‌ها بازی فکری می‌کنین سعی کنین از اونها ببرین! حال میده این احساس قدرت خب

- وقتی از کسی آدرسی رو میپرسین بلافاصله بعد از جواب دادنش جلوی چشمش از یه نفر دیگه بپرسین! سرکار میذاری مردم رو
:تنبیه:

- اگه سر دوستتون طاسه مرتب از آرایشگرتون تعریف کنین! دوستای من مودارن. مثل شما نیستن که
:زبون:

- توی مهمونی‌ها مرتب از بچه چهار ساله تون بخواین که هر چی شعر بلده بخونه! بچه چهار ساله ام ؟
:تعجب2: تا دیروز شایعه کرده بودین که من زن دارم. حالا شایعه میکنین که من بچه دارم ؟ عجبا :تعجب2: @معصومه بانو

- با یه پیتزا فروشی تماس بگیرین و شماره تلفن پیتزا فروشی روبروییش که اونطرف خیابونه رو بپرسین!

- وقتی دوستتون موهای سرش رو کوتاه می‌کنه بهش بگین که موی بلند بیشتر بهش میاد!
:نیش::نیش:

- زنگ بزنین 118 شماره 118 رو ازشون بخواین! اتفاقا بارها این کارو کردیم. خانومه میگفت منطقه اش کجا میشه ؟

- وقتی کسی در یک جمع جوک تعریف می‌کنه بلافاصله بگین خیلی قدیمی بود! ضایع کردن دوستان اصلا خوب نیست. عذاب الهی دامنتو میگیره ها

- عکسهای عروسی دوستتون رو با دستهای چرب تماشا کنین! میخواست پز عکساشو نده خب

- توی ظرفهای آجیل برای مهموناتون فقط پسته‌ها و فندقهای دهان بسته بذار! خب پسته گرون شده. همینا واسه مهمونا خوبه. 3 تا دونه توش دهن باز بوده ورش داشتم قایمش کردم

- به کسی که دندون مصنوعی داره بلال تعارف کنین! من از کجا بدونم دندونش مصنوعیه آخه ؟

252- من ، تو ، خدا. وقتی به این کلمه ها نگاه میکنی یاد چی میفتی ؟ من ، تو ، همه در برابر خدا چیکار میتونیم بکنیم که الطافشو جبران کنیم ؟ جبران نه. آیا میتونیم بندگیشو به جا بیاریم ؟

آخرین ویرایش:

Mans0ur

New member
ادامه ی سوالات معصومه بانوی گرامی و بزرگوار
خب اونطوری چپ چپ نگام میکنی چرا ؟ :96: خو سوال دارم خو آدم خششششششن :دل شکسته: خو سوالای خودته منصور خان :خنده2: اهههههه. اینارو هم کپی کردی ؟

253- اگه شیطان میتونست حضرت ازرائیل رو گول بزنه، به نظرت از چه حربه ای استفاده میكرد ؟ واسش زن میگرفت

254- میگن چیزی به اسم نیروی خیر و شر نیست. همیشه همه چیز خیر هست! همه چیز از قدرت خدا كه خیر مطلق هست به وجودمیاد. قبول داری ؟ اگه قبول داری به نظرت شیطان این وسط چی كارست ؟ اگه شیطان شر مطلق هست، پس این حرف چی میشه؟ بالاخره شر هست یا نیست؟ بذارید یه جور دیگه واستون بگم معصومه خانوم. اینکه ما تلاش بکنیم تا وجود شر رو ضد وجود خدا که خیر مطلقه قلمداد بکنیم یه جور چالش در فلسفه هست. این مساله به عنوان یکی از براهین مبتنی بر شواهد اثبات عدم وجود خدا لحاظ میشه هرچند گاهی ازش به عنوان برهان استنتاجی هم یاد میکنن. این برهان تلاش میکنه که نشون بده میون دو قضیه ی وجود خدا و وجود شر تناقض هست و بنا بر اصل تناقض فقط یکی از این دو قضایا میتونن درست باشن. یا وجود خدا. یا وجود شر. از اونجا که در وجود شر شکی نیست ، صدق و درستی قضیه دوم مستلزم نادرست بودن قضیه اوله . پس خدا نمی تونه وجود داشته باشه. ( این عقیده من نیست ها. من صرفا دارم این مساله رو توضیح میدم )
فلاسفه ی اروپایی این برهان رو اشکالی غیر قابل حل بیان کردند. مرتضی مطهری این قضیه رو به عنوان اشکالی عمومی و مشهور ضد وجود خدا معرفی کرد. حالا اگه خواستید بعدا مفصلا واستون توضیح میدم . فعلا تو این مبحث نمیگنجه .
[MENTION=24555]معصومه بانو[/MENTION]

255- -بعضیا خراب رفیقن، بعضیا خراب خانواده، بعضیا درس، بعضیام روم به دیوار گلاب به روتون خراب موادن ( :نیش: ) تو خراب چی هستی؟ خراب انجمن

256- تا حالا شده بخوای با سر بری توی شیشه؟ نمیخواستم برم ولی رفتم

257- من شبیه كدوم شخصیت كارتونیم؟ آن شرلی . نه نه نه. کوزت بهتر تره

258- كودك درون داری اسمش چیه؟ چند ساشه؟ اسمش منصور. 25 سالشه

259- اگه روز تولدتو اسمت به انتخاب خودت بود چه انتخابی میكردی؟ اسمم ؟ رهام خوبه ؟ دوست داری ؟

260- به نظرت بهتره ادم شست پاش بره توچشش یا چشش بره تو شست پاش؟ چش بره تو شصت پا بهتره فکر کنم

261- چه سنی رو برای ازدواج مناسب میدونی ؟ شونصد هفتصد سالگی

262- تاکنون احساسی مبنی بر رسیدن به آخر خط رو داشته ای آیا ؟ خیلی زیاد ولی خب هر دفعه بعدش بلند شدم و از نو شروع کردم. شکر خدا نتایج خوبی هم در بر داشته این آغاز های مجدد

263- دوران مجردی تموم بشه پشیمونی داره ؟ نمیدونم. مال من که هنوز تموم نشد

264- اگه بخوایم شکنجه ات بدیم چه راهی رو پیشنهاد میدی ؟ هه هه. شکنجه ؟ من ؟ عمراااااا

265- یک نصیحت، یک جمله طنز، یک بیت شعر خاطره انگیز، یک جمله رمانتیک جدی، یک جمله رمانتیک طنز، یک گلایه و یک تشکر برای من بنویس :نیش: مگه بیکارم ؟

266- چیدن یه پازل چقد سخته ؟ به سختی چیدن جهیزیه عروس نیست

267- این جمله رو قبول داری ؟ " فقط صداست که می ماند " خیلی چیزها میمونن. ولی همونطور که گفتید این قضیه اثبات شده

268- این جمله ها رو کامل کن من سری بعد اصلیاشو مینویسم:

- عشق مثل ساعت شنی می مونه ، همون طوری كه قلبتو پر می كنه ، مغز رو خالی می كنه (آلبرت انیشتن)

- تنها یك سقوط است كه جاذبه زمین مسئول آن نیست فرو افتادن در گودال عشق (آلبرت انیشتین)

269- اگه حوصله ات سر بزه زیرشو کم میکنی آیا ؟ :نیش: اوهوم اوهوم. صد در صد

270- تا حالا کسی بیشتر از من ازت سوال پرسیده بود ؟ :نیش: نه والله.

271- خدا چرا انقدر صبوره ؟ عجب صبری خدا دارد. همان بهتر که او در جای خود بنشسته و تاب تماشای تمام زشت کاری های این مخلوق را دارد. وگرنه من بجای او چو بودم . یک نفس کی عادلانه سازشی با جاهل و فرزانه میکردم ؟ نمیدونم. نمیدونم.

272- اگه یه بمب داشتید که اختیار کاملشو داشتید و اگه کسی به خاطر منفجر کردنش شما رو مجازات نمی کرد ، اونو کجا منفجر می کردید؟ چرا ؟ تو پروفایل شخصی شما. چون میخواستم انتقام اون بمبی که شما منفجر کردیو بگیرم

آخییییییییییییییییی. فعلا این کبریت ها رو بگیر زیر صندلیت تا ببینیم چقد داغ میشه این صندلی. اگه به مرز انفجار نرسیدین برم TNT بیارم. :نیش:

اینو هم کپی کردی ؟

فغلا همینا باشه منصور خان :زبون:
چطوری وقت کردی این همه رو بنویسی منصور خان کپی کردن اینا منو از کار و زندگی انداخت:تعجب2:

خودمم نمیدونم. عجب بیکاری بودما. :نیش: بازم تشریف بیارین :نیش:

Mans0ur

New member
پاسخ سوالات خانوم ِ نرگس
سلام منصور گل گلاب :11:
سلام بر بی نظیر ترین نرگس دنیا. خیلی خیلی خوش اومدین :11:

زودی جواب بده :داغ:
چشم.

273-دوست داری آدم مشهوری باشی؟ :12:
همونطوری که قبلا گفتم مفید بودن رو بیشتر از ئ مهم بودن و مشهور بودن ترجیح میدم.

274-دوستی رو در چی تعریف میکنی؟:بله:
دوستی معنای زیباییه که هر کی درکش کرد ترکش نکرد
:بله:

275-اگر بخوای صفت خودت رو نقاشی کنی چی میکشی؟:راز:
چی باید بکشم من آخه ؟ یکی دوتا هه مگه ؟

276-ازچه افرادی خوشت میاد و از چه افرادی بدت میاد؟:دوست:
همه واسه من قابل احترامن. معمولا تا وقتی کسی بهم کاری نداشته باشه کاری به کسی ندارم.

277-تاحالادچار عذاب وجدان طولانی مدت شدی؟:ترس:
طولانی مدت ؟ چیزی یادم نیومد. ولی خب دچار عذاب وجدان زیاد شدم

278-بهترین الگوت در زندگی؟:بدجنس:
دکتر حسابی

279-نظرت راجع به این جمله؟(خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو):18:
بعضی اوقات واقعا باید رعایتش کرد

280-چقدر برای هدفت در زندگی تلاش میکنی؟:فرار:
خیلی زیاد.

281-5 تا چرایی که توی زندگی هنوز پیداشون نکردی؟:ناراحت:
1- چرا در دیزی بازه ؟

2- چرا گوش خر درازه ؟

3- چرا آب تو تلمبه است ؟

4 - چرا گوشکوب قلمبه است ؟

5- چرا به خرگوش میگن خرگوش ؟

282-اگه خودت الان مصاحبه کننده بودی دوست داشتی چه کسی رو دعوت میکردی و ازش سوال میپرسیدی؟:نیش2:
شمارو

من دوباره بر میگردم
خواهش میکنم. قدمتون رو چشم

Mans0ur

New member
ادامه ی سوالان خانوم ِ نرگس
283-آخرین باری که از ته دلت خندیدی کی بود؟:9: من زیاد میخندم کلا. آخرین بار که از ته دل خندیدم دیشب بود.
284-وقتی دلت تنگ میشه چیکار میکنی؟:64:
معمولا مینویسم

285-بهترین تعریفی که ازت کردن؟:12:
جیب مارو نزنن تعریف نخواستیم از کسی

286-یکی از بدترین سوتی هات؟:10:
یادمه داشتم CCNA درس میدادم. تو کل کلاس که 14-15 نفر بودن همه دختر بودن جز یه نفر. همه اشونم از من بزرگتر بودن. بعضی هاشونم متاهل بودن. بعد جلسه آخر کلاس هم بود. تو اون جلسه قبل کلاس من یه سناریویی رو آماده کرده بودم و پرینت گرفته بودم رو میز تک تک بچه ها گذاشته بودم. وسط کلاس وقتی رسیدیم به قسمت سناریو. وقتی داشتم توضیح میدادم یکی از بچه ها گفت ببخشید از این برگه ها به ما هم میدید ؟ منم در کمال خونسردی و آرامش عوض اینکه بگم نگران نباشید ، آقای فلانی زیر دست همه اتون یه دونه از این برگه ها گذاشت یه سوتی خیلی خیلی بدی دادم که یه دفعه کلاس ترکید. تا 15 دقیقه بچه ها داشتمن میخندیدن. هیچوقت یادم نمیره
@معصومه بانو
[MENTION=8710]Sea Girl[/MENTION]
@MAHDI

287-بهترین جا که میتونه بهت آرامش بده کجاست؟:فکر: باغ خودمون

288-معمولا چه مواقعی موسیقی گوش میدی؟:1:
تایم خاصی نداره

289-سه کلمه در باره خودت؟
:18:
باهوش. مهربون. ته معرفت

290-تنهایی رو دوست داری یا با جمع دوستان بودنو؟:37:
جفتش خوبه. هر کدوم جذابیت های خودشو داره

291-تا به حال دل کسی رو شکستی؟:دل شکسته:
قطعا شکستم. ولی خب الان دقیقا حضور ذهن ندارم

292-نظرت راجع به بیل گیتس چیه؟:47:
نظر مساعدی دارم

ممنون میشم به سوالاتم جواب بدی :19:
جواب دادم نرگس بانوی مهربون

[/COLOR]

Mans0ur

New member
ادامه ی سوالات خانوم ِ نرگس خانوم

293-چرا گور خر راه راهیه؟:سوت: چرا واقعا ؟ :نیش:

294-چرا مورچه روی پای راستش میتونه وایسه ولی رو چپ نمیتونه؟:تعجب:
من دیدم که رو پای چپش هم وا می ایسته. چرا الکی فرافکنی میکنید ؟

295-به نظرت سبک ون گوگ بهتره یا کوبیسم؟:نیش:
من سبک ون گوگ رو ترجیح میدم. به هر حال خلق آثاری که تو دلشون حرفا دارن واسه گفتن و گاهی اوقات حتی درد های جامعه رو گوشزد میکنند به کسانی که شاید چششونو روی خیلی چیزها بستن سوای از زیبایی که داره ، یک کار بسیار ارزشی محسوب میشه.

296-ده آثار از امیل نولدو رو بنویس...:giggle:
نمیشناسمشون به خدا

297-سازمان موسیقی جهانی 2 ماه پیش چه سازی رو سخت ترین ساز دنیا برای یادگیری اعلام کرد؟:نمیدونم:
اون 3 سال و 5 ماه پیش بود. کدوم دوماه پیش ؟ لا اقل تاریخ رو آپدیت کنید
:نیش: :غش:

298-پیانو چند تا کلید داره؟:سوت:
چندتا داره ؟ بگید ببینم بلدین ؟

299-چرا میگن دنیا دوروزه؟چرا سه روز نیست؟:نیش2:
خب بعد این میگیم سه روزه

300-تاحالا موهای سرتو شمردی؟چند تاست؟:غش:
وقت نکردم. ولی همین الان به عنوان یکی از اهداف استراتژیک زندگیم یادداشتش کردم

301-وقتی سه ماهت بود دنیا رو چه رنگی میدیدی؟:تعجب:
دنیا رو ؟
:تعجب: چه رنگی ؟ :تعجب:

302-از اول بچگی تاحالا چند بار دوچرخت رو پنچر گیری کردی؟:giggle:
اصلا دوچرخه نداشتم تو عمرم هیچوقت چون دوست نداشتم

بازم هست :نیش2:
در خدمتتونم نرگس بانوی بزرگوار.

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام داداش منصور خوبی؟امیدوارم تاالان نسوخته باشی:نیش2:

منم چندتاسوال داشتم بپرسم دعوام نکنی خب:نیش2:

303
.اول وخیلی خیلی مهم نظرت درمورد من چیه؟
304.چرا دوستان توی سوالاتشون زیاد ازخرگوش .وگوش خرازتون پرسیدن؟
305.اگه خدایی نکرده بفهمی 30ثانیه بیشتر زنده نیستی چکارمیکنی؟
306.برای مسافرت برای عید کدوم شهرای کشورمونوانتخاب میکنی؟چرا؟
307.نظرت درمورد داداش امید چیه؟
308.اگه بره سربازی چکارمیکنی؟
309.نظرت درموردشخصیت کلاه قرمزی چیه؟
310.تورویادکدوم دوستات میندازه؟
311.اگه بهت بگن بهترین دوستت داره غرق میشه چکارمیکنی؟
312.چقدربه نمازت اهمیت میدی؟
313.به نظرت غیرت چی هست؟
314.اگه بفهمی یه نفرعاشقت شده چکارمیکنی؟
315.اگه همسرایندت درکت نکنه چکارمیکنی؟
316.دوستداری درنظرمردم چه طوری باشی؟
317.چراخانوماازآقایون حساسترن؟
318.دوستداری چقدرپولداربشی؟
319.نظرت درموردسوالهای من چیه؟
320.نظرت درموردلهجه اصفهانیهاچیه؟
321.نظرت درمورد اواتاری من چیه؟
اگه بفهمی یکی قصدجونتوکرده چکارمیکنی؟
من فعلامیرم ولی بازبرمیگردم خب. خسته که نشدی.ببخشید
:خجالت2::خنده2:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
خب من رفتم استراحتموکردم برگشتم:خنده2:
خوبی داداشی خسته نباشید:خنده2:
322.شما درروزچقدراستراحت میکنید؟
323.اگه ازبانک زنگ بزنن بگن الان شما یه ماشین برنده شدی چکارمیکنی؟
324.اولین کسی که بهش خبرمیدی کیه؟
325.اولین جایی که باماشینت میری کجاست؟
326.چراخانومارانندگیشون بهتره ازاقایونه؟
327.ایاحمله ارتش سرخ چینوبه بوداییان تبتی محکوم میکنی؟
328.چقدر به ادم فضایی اعتقادداری؟
329.کارتون پت ومت تورویاد کی میندازه؟
330.انسان تاچه سنی میتونه بچگی کنه؟
331.نظرت درموردآن شرلی چیه؟
332.به نظرت کی خیلی شبیه اونه؟
333.اگه بهت بگن عید باهواپیما میتونی بری مسافرت مجانی البته کدوم کشورمیری؟
334.وقتی کسی بهت پیام بده جواب میدی یا برات مهم نیست؟
335.جاهای دیدنی ساری کجاست؟
داداشی ببین سوالام اسونه خستت نکردم مگه نه
:خنده2:
بازم میام سوالای من دیگه کپی نیست ابتکاریه:خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا