• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**بیست و هفتمیـن صندلی داغ ايران انجمن با حضور Mans0ur**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام آقا منصور خوبین؟:11:
خسته نباشید
:1:
من زیاد تو صندلی داغ شرکت نمیکنم
:خجالت2:
همیشه سعی کردم مطالب رو بخونم
:18:
خوشحالید من اومدم؟
:37:
خب سوالهای من تصویریه
:55:
عکسهایی که میذارم یاد چی میوفتید
خوشحال میشید یا ناراحت
:گل:
932​
600080_458018007556285_1390166938_n.jpg
933​
27.jpg
934​
29.jpg
935​

49.jpg
936​

77.jpg
937​
42.jpg
938​
199.jpg
939​
99.jpg
940​
138.jpg
941​
227.jpg
942​
256.jpg
943​

387152_413763311992738_437730924_n.jpg
944​
194.jpg

ممنون که جواب میدید با صبر و حوصله:احترام:
براتون آرزوی موفقیت میکنم:گل:

Mans0ur

New member
پاسخ سوالات خانوم ِ میترا خانوم گرامی

سلام آقا منصور خوبین؟
:11:
سلام خانوم ِ میترا. ممنونم. شما خوبین ؟ :11:
خسته نباشید
:1:
ممنونم. شما هم خسته نباشید.

من زیاد تو صندلی داغ شرکت نمیکنم
:خجالت2:
چرا اتفاقا. متوجه شدم.

همیشه سعی کردم مطالب رو بخونم
:18:
از این بابت هم ممنونم ازتون. لطف دارید.

خوشحالید من اومدم؟
:37:
خیلی خیلی زیاد. جدی دارم عرض میکنم.
خب سوالهای من تصویریه
:55:
خواهش میکنم. در خدمتم.

عکسهایی که میذارم یاد چی میوفتید
خوشحال میشید یا ناراحت
:گل:
932​
مشاهده پیوست 22389

اولین تصویرتون که ناراحت کننده هست. نمیدونم چرا یاد این شعر افتادم.

تیغ را از رو ببستن نیست از مردانگی
بر سر مردم زدن باشد ره شاهانگی
زور داران ، ظالمان در پیشگاه ذوالجلال
جمله طاغوتند چو کوبند بر سر مردانگی

933​
مشاهده پیوست 22390

یاد سریال Pretty Little Liers افتادم

934​
مشاهده پیوست 22391

تبادل اطلاعات به سبک نوینه آیا ؟ :نیش:

یاد یه جمله از امید افتادم. بارها اون جمله اشو بهم گفت.

935

مشاهده پیوست 22392

اینکه آدم بخواد زیر بارون قدم بزنه بد نیست به نظرم. ولی وقتی نمیخواد خیس شه این اتفاق میفته حس خوبی به آدم دست نمیده

با این عکستون یاد دوران دانشگاه افتادم. چقد زیر بارونا خیس شدم من
:نیش:

936

مشاهده پیوست 22393

تا حالا شده یکی این کار رو باهاتون بکنه و این مدلی آب بپاشه رو سر و صورتتون ؟

937​
مشاهده پیوست 22394

این عکستون حس خوبی بهم داد.

یاد منطقه کیاسر مازندران افتادم.

938​
مشاهده پیوست 22395

نمیدونم چی باعث شد که این همه بچه معصوم یه جا جمع شن. ولی چیزی که مشهوده اینه که چشمهای هر کدوموشن حرفا داره توش.

939​
مشاهده پیوست 22396

یاد بچگی های خودم و مسعود افتادم :نیش:

940

مشاهده پیوست 22397

یاد چیز خاصی نیفتادم ولی خب میتونه حرکتی نمادین باشه در راستای گفتن این حرف که سعی کنین خودتون باشین و همیشه همه چی باید سر جای خودش باشه. ببینید چقد سخت راه میرن.

941​
مشاهده پیوست 22398

برق گرفتدش ؟ حیف شد. یکم دیگه زنده میموندی خودم میومدم شکارت میکردم :نیش:

942

مشاهده پیوست 22399

ازدواج های غربی . شبیه صحنه های ازدواج تو فیلماست.

943​

مشاهده پیوست 22400

یاد پروفایل خانوم ِ ریتا وقتی تو مسابقه ی بهترین پروفایل ها شرکت کرده بودن :نیش:

944

مشاهده پیوست 22401

عکس مفهومی جالبی بود. نمیدونم میخواستن چیو اثبات کنن با این عکس. ایثار ؟ از خود گذشتگی ؟

نمیدونم.

ممنون که جواب میدید با صبر و حوصله:احترام:
خواهش میکنم. تشکر میکنم از حضورتون.
براتون آرزوی موفقیت میکنم:گل:
منم آرزوی موفقیت دارم واستون.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
935-چرا پست 139 رو لایک نزدی؟:قهر:

936-اگه گفتی من اهل کجام؟ مشهدی نیستماا:بدجنس:

937-معنا و کاربرد کلمات زیر را توضیح دهید:

آیا
وا
اوع
ایش
فیس
اخی (با فتحه الف)

938-چرا بعضی آقایون در زمان مجردیشون روشنفکرن ولی بعد از ازدواج متعصب میشن؟

939-چرا میگین عوامل اقتصادی موجب طلاق میشه؟ خب اگه دختر و پسر بر می گردند پیش خانواده شون تا راحت تر تامین بشند چرا پیش هم نمی مونند و از خانواده شون کمک نمی گیرند؟

940-چرا بعضی از خانوما به بهانه عشق و مهربانی اینقدر از مرداشون که کتکشون میزنند می گذرند؟ چرا به پلیس یا پدر و برادشون شکایت نمی کنند؟ آیا فکر نمی کنند مردی که با همسرش وحشیانه برخورد می کنه اگه امروز درست نشه فردا زندگی بچه هاشم سیاه می کنه؟

941- تعریف کن:

آقا منصور و مادر

آقا منصور و پدر

آقا منصور و محبت

آقا منصور و وفاداری

آقا منصور و باران

آقا منصور و فوتبالیستا

آقا منصور و تفکر

آقا منصور و خدا

آقا منصور و دود

آقا منصور و کرج

942-اسم چه کسایی تو دنیای مجازی تا همیشه تو خاطرت میمونه؟

943-
بیشترین اشتیاق رو واسه چه کاری داری؟​
113.gif

944-اسم بلوتوث گوشيت چيه؟

Mans0ur

New member
پاسخ سوالات خانوم ِ فاطمه

935-چرا پست 139 رو لایک نزدی؟:قهر: ببخشید. حواسم نبود. الان لایک کردم.

936-اگه گفتی من اهل کجام؟ مشهدی نیستماا:بدجنس: خوزستان - اهواز

937-معنا و کاربرد کلمات زیر را توضیح دهید:

آیا از ادات استفهام. سوالات استفهامی رو باهاش میپرسیم دیگه

وا بیشتر در موقع تعجب گفته میشه. البته از سمت خانوما.

اوع این چه کلمیه ؟

ایش بیشتر برای نشان دادن حالات تنفر و یا دوست نداشتن یه چیز به کار میره

فیس فیس و افاده منظورتون بود آیا ؟

اخی (با فتحه الف) اخی که یه واژه ی عربیه. به معنی برادر من.

938-چرا بعضی آقایون در زمان مجردیشون روشنفکرن ولی بعد از ازدواج متعصب میشن؟ چون در زمان مجردی داشتن ادای روشنفکرا رو در میاوردن. البته تعصبات بیجا بده. تعصباتی که برخواسته از تحجر و ریشه در جهل داشته باشه بده. ولی خب فکر میکنم تعصب درست لازمه ی زندگیه. تعصب داشتن روی خونواده. تعصب داشتن روی وطن. اینا خوبه

939-چرا میگین عوامل اقتصادی موجب طلاق میشه؟ خب اگه دختر و پسر بر می گردند پیش خانواده شون تا راحت تر تامین بشند چرا پیش هم نمی مونند و از خانواده شون کمک نمی گیرند؟ ببینید خانوم ِ فاطمه خانوم گرامی. وقتی خونواده ای این توان مالی رو داشته باشه که بتونه مخارج زندگی فرزندش رو هم تامین کنه قطعا این کار رو میکنه. نه با قبول کردن مخارج زندگی اونها. قطعا یه سرمایه ای رو در اختیار اونها قرار میدن تا اونها بتونن باهاش کاری رو راه بندازن. این عواملی که گفتم زمانی منجر به طلاق میشه که خود خونواده ی دو طرف هم قادر نباشن در اون حد ساپورتشون کنن. دیدم که اتفاق افتاده. واسه همین ذکر کردم. البته موارد استثنا هم هست که گفتنش در مجال بحث ما نیست.

940-چرا بعضی از خانوما به بهانه عشق و مهربانی اینقدر از مرداشون که کتکشون میزنند می گذرند؟ چرا به پلیس یا پدر و برادشون شکایت نمی کنند؟ آیا فکر نمی کنند مردی که با همسرش وحشیانه برخورد می کنه اگه امروز درست نشه فردا زندگی بچه هاشم سیاه می کنه؟ نمیدونم چرا. شاید چون شوهرشون رو دوست دارند. شاید فکر میکنند به مرور زمان این خلقیات مرد تغییر میکنه. این امیده که آدم رو حرکت میده .

941- تعریف کن:

آقا منصور و مادر عاشقشم. منتها خب مادرم زیاد منو دوست نداره

آقا منصور و پدر بزرگترین دلگرمی زندگیم بوده تا بدین جای کار

آقا منصور و محبت محبت و آقا منصور

همیشه سعی کردم به دوستام و اطرافیانم محبت کنم. ولی خب بعضی وقتا خرابکاری کردم :نیش:

آقا منصور و وفاداری اعتقاد زیادی دارم به اینکه آدم باید وفادار باشه نسبت به کسایی که تو زندگیشن.

آقا منصور و باران بارونو دوست دارم. ولی خب اینجا در طول سال خیلی زیاد بارون میاد. دل آدمو میزنه گاهی.

آقا منصور و فوتبالیستا خیلی دوستش داشتم و دارم. همیشه نگاش میکردم. یکی از کارتونهای مورد علاقه ی دوران کودکیم.

آقا منصور و تفکر تفکر لازمه ی زندگیه. یه حدیثی داریم که میگه در بین موجودات هیچ موجدی والاتر از انسان نیست و در انسان هیچ چیزی والاتر از فکرش نیست. حدیث بود یا نه نمیدونم.

آقا منصور و خدا خب طبیعاتا خدا یه پارت جدا نشدنی تو زندگی هر کسیه. خدا همیشه بود و هست تو زندگیم. قطعا اگه به جایی رسیدم لطف خدا بوده. قدیم تر ها بعضی وقتا دوست داشتم با خدا بازی کنم. نمازمو مینداختم آخر شب. بعد که نمازمو میخوندم به خدا میگفتم حال کردم تا الان منتظرم بودی.
:نیش: نگو منتظر نبودی که باورم نمیشه. :نیش: بلند بلند هم میگفتم. مامانم میگفت خل شدی ؟ چرا اینطوری میگی ؟ میگفتم خداهه دیگه. میبخشه. یعنی باید ببخشه. خدایی که نبخشه نمیتونه خدا باشه :نیش:

آقا منصور و دود
هر وقت رفتم تو جنگل یا کوه آتیش درست کنم دودش رفت تو چشم
:نیش: عجب جمله ای گفتما :نیش:

آقا منصور و کرج کرج شهر خوبیه. منتها خب من خاطره ی خوبی ندارم از این شهر.

942-اسم چه کسایی تو دنیای مجازی تا همیشه تو خاطرت میمونه؟ دو سه تا از دوستان مجازی من موقعی که وبلاگ مینوشتم. و البته همه ی دوستانم ایران انجمنی من. تا همیشه تو ذهنم میمونن.
943-بیشترین اشتیاق رو واسه چه کاری داری؟
113.gif
واسه رفتن به سالن.
:نیش: باورتون میشه آیا ؟ :نیش:

944-اسم بلوتوث گوشيت چيه؟
HTC-IWave پارت اول برند خود گوشیه. پارت دوم اسم شرکتمونه.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
دوستان و کاربران عزیز لطفا نگذارید این آقا منصور از روی این صندلی بلند شه بره دم یخچال و خودشو خنک کنه:117:

945-شب هاساعت چند میخوابید..

946-ازفیلم های رزمی خوشتون میاد یا نه..

947-صبح ساعت چند بیدارمیشید.

948-
میگن 7 عدد مقدسیه. چرا؟ بهش اعتقاد دارین؟

949-فیلم بهتره یا دیدن مسابقه فوتبال؟

950-بهترین پستتون توی این انجمن؟

951-الگوی زندگیتون

952-اگه قرار باشه از یکی حلالیت بگیرین اون کیه؟

953-
اگه يه آدم تعصبي به پستتون بخوره كه سعي داشته باشه عقايدش رو به شما تحميل كنه چه برخوردي از خودتون نشون ميديد؟

954-چرا فکر کردی من خوزستانی هستم؟:نیش:

955-هنوزم از اوز چیزی نمی دونی؟

Mans0ur

New member
پاسخ سوالات فاطمه خانوم

دوستان و کاربران عزیز لطفا نگذارید این آقا منصور از روی این صندلی بلند شه بره دم یخچال و خودشو خنک کنه:117:

فعلا که شما بعد ِ هر سوال میری دم یخچال :نیش:

945-شب هاساعت چند میخوابید.. معمولا تا یک بیدارم. بستگی به کارم داره. اگه کار داشته باشم بیشتر بیدار میمونم. اگه نه که خب میخوابم همون موقع

946-ازفیلم های رزمی خوشتون میاد یا نه.. بله. خوشم میاد.

947-صبح ساعت چند بیدارمیشید. سر ساعت 6 که همیشه بیدار میشم ولی خب بعدش میخوابم. اگه کار داشته باشم 7.5-8 دوباره بیدار میشم. اگه نه که تا 9-10 میخوابم

948- میگن 7 عدد مقدسیه. چرا؟ بهش اعتقاد دارین؟نمیدونم.ولی خب من عدد 7 رو خیلی دوست دارم. تو عمر فوتبالیم هم همیشه شماره 7 رو پوشیدم.:نیش:

949-فیلم بهتره یا دیدن مسابقه فوتبال؟
دیدن مسابقه ی فوتبال

950-بهترین پستتون توی این انجمن؟
اینو باقی دوستان باید بگن. من نمیتونم بگم. ولی خب حدالامکان سعیم بر اینه که پست هام کپی شده از جایی نباشه ( منظورم تو بخش ادبیات نیست. همه جا رو دارم عرض میکنم ) و خودم نوشته باشمشون

951-الگوی زندگیتون
همیشه دکتر حسابی رو دوست داشتم

952-اگه قرار باشه از یکی حلالیت بگیرین اون کیه؟
زیادن. افراد زیادین که من با کارهام اذیتشون کردم

953-
اگه يه آدم تعصبي به پستتون بخوره كه سعي داشته باشه عقايدش رو به شما تحميل كنه چه برخوردي از خودتون نشون ميديد؟ چیکار میتونم بکنم به نظرتون آیا ؟ :نیش:

954-چرا فکر کردی من خوزستانی هستم؟:نیش:
بگم ؟
:نیش: نکنه شما اهل استان فارس باشی ؟:نیش:

955-هنوزم از اوز چیزی نمی دونی؟
:نیش: الان میدونم :نیش: ولی خب دیگه نمیگم:نیش:

Mans0ur

New member
خب.

به پایان آمد این دفتر
حکایت همچنان باقیست

امروز دوشنبه 5 فروردین ماه یکهزار و سیصد و نود و دو صندلی داغ من به پایان رسید

تشکر میکنم از همه عزیزانی که به من لطف داشتند و این فرصت رو در اختیار من قرار دادند تا تجربه ی نشستن روی صندلی داغ نصیبم بشه

از همه ی عزیزانی که این مدت همراه من بودند صمیمانه تشکر میکنم

اگه احیانا در خلال پاسخ هایی که دادم جسارتی به هر کدوم از شماها کردم همینجا از شما عذر خواهی میکنم. امیدوارم به بزرگواری و کرم خودتون من ِ کمترین رو ببخشید.

تو این مدتی که مهمان صندلی داغ بودم همه ی تلاش من این بود که با حوصله و دقیق با سوالات پاسخ بدم. امیدوارم که تونسته باشم .

در نهایت یه تشکر ویژه دارم از مجری صندلی داغ ، بارون ِ عزیز و گرامی که با متانت و بردباری همیشگیشون همه ی زحمتهایی که باعثش شدم رو تحمل کردند.

زحمت هایی که بخاطر مسائل پیش اومده در خلال صندلی داغ باعث زیاد شدن کار ایشون شد و من از این بابت عذر خواهی میکنم از ایشون.

همیشه و همه جا گفتم بارون ِ خشن و دوستدار خشانت :نیش: ولی خب این حرفام فقط شوخی بود و مزاح. اعتراف میکنم الحق و ولانصاف یکی از مهربانترین و کاربلدترین مدیران انجمنن ایشون. از بارون ِ گرامی بابت همه ی حرفام عذر میخوام.

جا داره از تمامی زحماتی که میکشن تشکر کنم. امید که منو هم ببخشن بابت دردسرهایی که باعثش شدم.

ممنون از همه اتون که لحظات نابی رو برام رقم زدین.

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام سلام:11: شب همگی اهالی خونه ی قشنگمون بخیر...
به رسم همیشگی اومدم که مهمونمون رو بدرقه کنیم و بهش خداقوّت بگیم.
منصور گل با روی باز و حوصله ی تمام توی روزای پرترافیک آخر سال و آغاز سال نو مهمونی ما رو پذیرفت و به حق، مهمون خوبی بود. دل همه رو با حضور و خوش مشربیش خوش کرد و دوستامونم هواشو داشتن.:14: به به. من خیلی لذّت بردم و این دو سه روز آخر، دلم نمیومد تمومش کنم. :نیش2: :حیف آمدن::18:
بله. صندلی داغ منصور پرحاشیه ی انجمنیک هم تموم شد.:نیش: دیدید؟ دیدید؟ 26 صندلی داغ قبلی، فقط 11 صفحه ارز تاپیک خارج از گود رو به خودش اختصاص داده بود و صندلی داغ منصور، به تنهایی 24 صفحه برای خودش رقم زد! :تنبیه::نیش::بدجنس:
تعداد سؤال ها هم که نشون میدن چه خبره. داشت به مرز 1000 می رسیـــــــد.:دست:
خوشحالم که در کنار هم خوش بودید و خندیدید. :شاد: اگر حرفی هم زدیم یا شوخی ای هم شد، همه ش به خاطر صمیمیتی هست که حس میشه. :19:

از آقای منصور که با شیرینی و احترام و علاقه به تمام سؤالات ما جواب داد تشکّر می کنم؛:شاد:
و از همه ی شما گلای انجمن که به دیدن این تاپیک اومدید و ردّپایی باقی گذاشتید کمال تشکّر رو دارم.:شاد:
سبز باشی و شاد و همیشه موفّق منصور عزیز.:گل::شاد:

تقدیم به شمای نازنین و منصور گل ایران انجمن. بهارتون زیبا و شادی هاتون پاینده:

imagesCAWFP7D9.jpg

دوشنبه
5 فروردین 92

تا یه صندلی داغ دیگه بدرود.:گل:

تاپیک بسته شد.×

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا