ادامه ی سوالات فاطمه خانوم
656- چرا من هنوز دارم ازت سوال می پرسم؟ چون بیکاری :نیش:
657- به نظرت قراره تا آخر سال رو صندلی داغ بشینی؟ ها ؟:نیش:
658-منو تو 7 خط تعریف کن
خط اول: نام: فاطمه خانوم
خط دوم : محل سکونت : خعلی دور :نیش:
خط سوم : شغل: دانشجو
خط چهرم: میزان تحصیلات : در حال تحصیل
خط پنجم: سطح کاربری در انجمن: مدیر ارشد
خط ششم: حوزه فعالیت: ادبیات
خط هفتم: اخلاقیات : بسیار بسیار مهربون. مودب. و سختکوش در حوزه ی فعالیت خودشون
659-نظرت درباره مسائل ماوراطبیعه چیه؟؟؟ جن و پری کجان؟؟؟ چرا از دید ما پنهونن؟؟؟ نظر مساعدی دارم:نیش:
660- روح رو اثبات کن؟؟؟ به نظرت روح چه محدودیت هایی داره؟؟؟ میتونه تو بدن آدم زنده یا مرده ی دیگه ای بره؟؟؟ ها ؟ شما مگه به روح اعتقاد نداری ؟ :نیش: اتفاقا من هم به روح اعتقاد دارم هم عمه دارم :نیش:
661-جای خالی رو پر کن.زندگی بدون ................ نمیشه عخش:نیش:
662-کلتو بکوب به کیبورد ببین چی تایپ می کنه؟؟؟؟؟:83: عتاغ7د
663-متن کارت عروسیت چی بود؟ کدوم عروسی ؟ چرا شایعه پراکنی میکنین ؟ :نیش:
664-چند نفر مهمون دعوت کردین؟ n+1 نفر . البته من که عروسی نکردم. هر وقت وقتش شد انقد دعوت میکنم :نیش:
665-امید چند ساعت رقصید؟ نخواد برقصه هم بزور میندازیمش وسط :نیش:
666- دوست داری اولین فرزندت دختر باشه یا پسر؟ فرقی نمیکنه. هر چی خدا بخواد
667-زیباترین دیالوگ فیلمی که دیدی چی بود؟ فیلم گشت ارشاد - این دیالوگ : حروم اون آمپوليه که دونه اي 220 هزار تومن پولشه و تو بايد ماهي سه تاشو بزني...حروم زندگي اين بدبخته که حسرت يه عروسي به دلش مونده..زده بالا ، متوسل شده به تابلوي کائنات...
حروم اون نزول خوره که اگه سر ماه پول با اسکونتش حاضر نباشه ، اسباب و اثاثيه پدر و مادر من رو بعد از 30 سال کار تو آموزش و پرورش اين مملکت ميزيزه سر کوچه...
حروم اون ماشيني که آيينه بغلش ، ديه ما سه نفره
668-نظرت درباره پلیس چیه؟؟؟ وظیفه ش چیه؟؟؟ شماره ی اداره شون چنده؟؟؟ دوس داشتی پلیس شی؟؟؟ چرا؟؟؟ یه شعر درباره پلیس بخون
پلیس خیلی خوبه.:نیش: وقتی که شما خوابی. آقا پلیسه بیداره :نیش:
669-قشنگ ترین کتابی که خوندی 5خط از قسمتی که خوشت اومده رو بنویس کتاب قشنگ کم نبودن که خوندم. ولی خب همین چند دقیقه ی پیش یه متنی یادم اومد اونو مینویسم:
656- چرا من هنوز دارم ازت سوال می پرسم؟ چون بیکاری :نیش:
657- به نظرت قراره تا آخر سال رو صندلی داغ بشینی؟ ها ؟:نیش:
658-منو تو 7 خط تعریف کن
خط اول: نام: فاطمه خانوم
خط دوم : محل سکونت : خعلی دور :نیش:
خط سوم : شغل: دانشجو
خط چهرم: میزان تحصیلات : در حال تحصیل
خط پنجم: سطح کاربری در انجمن: مدیر ارشد
خط ششم: حوزه فعالیت: ادبیات
خط هفتم: اخلاقیات : بسیار بسیار مهربون. مودب. و سختکوش در حوزه ی فعالیت خودشون
659-نظرت درباره مسائل ماوراطبیعه چیه؟؟؟ جن و پری کجان؟؟؟ چرا از دید ما پنهونن؟؟؟ نظر مساعدی دارم:نیش:
660- روح رو اثبات کن؟؟؟ به نظرت روح چه محدودیت هایی داره؟؟؟ میتونه تو بدن آدم زنده یا مرده ی دیگه ای بره؟؟؟ ها ؟ شما مگه به روح اعتقاد نداری ؟ :نیش: اتفاقا من هم به روح اعتقاد دارم هم عمه دارم :نیش:
661-جای خالی رو پر کن.زندگی بدون ................ نمیشه عخش:نیش:
662-کلتو بکوب به کیبورد ببین چی تایپ می کنه؟؟؟؟؟:83: عتاغ7د
663-متن کارت عروسیت چی بود؟ کدوم عروسی ؟ چرا شایعه پراکنی میکنین ؟ :نیش:
664-چند نفر مهمون دعوت کردین؟ n+1 نفر . البته من که عروسی نکردم. هر وقت وقتش شد انقد دعوت میکنم :نیش:
665-امید چند ساعت رقصید؟ نخواد برقصه هم بزور میندازیمش وسط :نیش:
666- دوست داری اولین فرزندت دختر باشه یا پسر؟ فرقی نمیکنه. هر چی خدا بخواد
667-زیباترین دیالوگ فیلمی که دیدی چی بود؟ فیلم گشت ارشاد - این دیالوگ : حروم اون آمپوليه که دونه اي 220 هزار تومن پولشه و تو بايد ماهي سه تاشو بزني...حروم زندگي اين بدبخته که حسرت يه عروسي به دلش مونده..زده بالا ، متوسل شده به تابلوي کائنات...
حروم اون نزول خوره که اگه سر ماه پول با اسکونتش حاضر نباشه ، اسباب و اثاثيه پدر و مادر من رو بعد از 30 سال کار تو آموزش و پرورش اين مملکت ميزيزه سر کوچه...
حروم اون ماشيني که آيينه بغلش ، ديه ما سه نفره
668-نظرت درباره پلیس چیه؟؟؟ وظیفه ش چیه؟؟؟ شماره ی اداره شون چنده؟؟؟ دوس داشتی پلیس شی؟؟؟ چرا؟؟؟ یه شعر درباره پلیس بخون
669-قشنگ ترین کتابی که خوندی 5خط از قسمتی که خوشت اومده رو بنویس کتاب قشنگ کم نبودن که خوندم. ولی خب همین چند دقیقه ی پیش یه متنی یادم اومد اونو مینویسم:
توی دنیا دو طبقه مردم هستند؛ بچاپ و چاپیده؛
اگر نمیخواهی جزو چاپیدهها باشی، سعی کن که دیگران را بچاپی!
سواد زیادی لازم نیست، آدم را دیوانه میکنه و از زندگی عقب میاندازه!
فقط سر درس حساب و سیاق دقت بکن!
چهار عمل اصلی را که یاد گرفتی، کافی است، تا بتوانی حساب پول را نگهداری و کلاه سرت نره، فهمیدی؟ حساب مهمه!
باید کاسبی یاد بگیری، با مردم طرف بشی، از من میشنوی برو بند کفش تو سینی بگذار و بفروش،خیلی بهتره تا بری کتاب جامع عباسی را یاد بگیری!سعی کن پررو باشی، نگذار فراموش بشی، تا میتوانی عرض اندام بکن، حق خودت را بگیر!
از فحش و تحقیر و رده نترس! حرف توی هوا پخش میشه،هر وقت از این در بیرونت انداختند، از در دیگر با لبخند وارد بشو، فهمیدی؟پررو، وقیح و بیسواد؛چون گاهی هم باید تظاهر به حماقت کرد، تا کار بهتر درست بشه!
...نان را به نرخ روز باید خورد!سعی کن با مقامات عالیه مربوط بشی،با هرکس و هر عقیدهای موافق باشی، تا بهتر قاپشان را بدزدی!....کتاب و درس و اینها دو پول نمیارزه!خیال کن تو سر گردنه داری زندگی میکنی!اگر غفلت کردی تو را میچاپند.
فقط چند تا اصطلاح خارجی، چند کلمهی قلنبه یاد بگیر، همین بسه!!
خیلی جالبه که بعد از 66 سال
هنوز هم در بر همان پاشنه می چرخد!!!
(كتاب حاج آقا نوشته صادق هدايت)
اگر نمیخواهی جزو چاپیدهها باشی، سعی کن که دیگران را بچاپی!
سواد زیادی لازم نیست، آدم را دیوانه میکنه و از زندگی عقب میاندازه!
فقط سر درس حساب و سیاق دقت بکن!
چهار عمل اصلی را که یاد گرفتی، کافی است، تا بتوانی حساب پول را نگهداری و کلاه سرت نره، فهمیدی؟ حساب مهمه!
باید کاسبی یاد بگیری، با مردم طرف بشی، از من میشنوی برو بند کفش تو سینی بگذار و بفروش،خیلی بهتره تا بری کتاب جامع عباسی را یاد بگیری!سعی کن پررو باشی، نگذار فراموش بشی، تا میتوانی عرض اندام بکن، حق خودت را بگیر!
از فحش و تحقیر و رده نترس! حرف توی هوا پخش میشه،هر وقت از این در بیرونت انداختند، از در دیگر با لبخند وارد بشو، فهمیدی؟پررو، وقیح و بیسواد؛چون گاهی هم باید تظاهر به حماقت کرد، تا کار بهتر درست بشه!
...نان را به نرخ روز باید خورد!سعی کن با مقامات عالیه مربوط بشی،با هرکس و هر عقیدهای موافق باشی، تا بهتر قاپشان را بدزدی!....کتاب و درس و اینها دو پول نمیارزه!خیال کن تو سر گردنه داری زندگی میکنی!اگر غفلت کردی تو را میچاپند.
فقط چند تا اصطلاح خارجی، چند کلمهی قلنبه یاد بگیر، همین بسه!!
خیلی جالبه که بعد از 66 سال
هنوز هم در بر همان پاشنه می چرخد!!!
(كتاب حاج آقا نوشته صادق هدايت)