ماهینی: با پرسپولیس قرارداد داشتم، بر سر مسائل مالی توافق کردم
خبرگزاری تسنیم: مدافع تیم فوتبال پرسپولیس اعلام کرد که با این باشگاه یک سال دیگر قرارداد داشته و فقط بر سر مسائل مالی با مدیرعامل این تیم به توافق رسیده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، محسن ماهینی پس از حضور در باشگاه پرسپولیس در مورد جلسه با رحیمی گفت: مشکلی نداشتیم و من چون یک سال دیگر با پرسپولیس قرارداد داشتم فقط با مسئولان باشگاه بر سر مسائل مالی توافق کردم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا او هم با پرسپولیس قرارداد سفید امضا کرده اظهار داشت: قرارداد سفید امضا نکردم چون قرارداد داشتم اما قرار بر این شد که مدیر برنامههایم بعد از حضور علی دایی در ایران با او و رحیمی جلسهای را برگزار کند تا هر چقدر خودشان صلاح دانستند قرارداد مالی را بنویسند.
مدافع پرسپولیس در خصوص اینکه آیا عجله داشته که بلافاصله پس از حضور تیم ملی در ایران با سرخپوشان به توافق رسیده است، خاطرنشان کرد: بحث عجله داشتن نبود، مدیر برنامههایم پیش از این با مسئولان باشگاه توافق کرده بود که صبح شنبه و پس از حضورم در ایران جلسهای را با رحیمی برگزار کنیم من هم با اینکه ساعت 7 صبح به منزل رسیدم اما سریع به باشگاه آمدم تا تکلیفم را مشخص کنم.
ماهینی ادامه داد: برای امسال پولی نگرفته بودم و به خاطر همین با رحیمی جلسه گذاشتم. مشکلی نبود و در خصوص دریافتیها صحبت کردیم.
وی درباره جوانگرایی پرسپولیس در این فصل تأکید کرد: درست است سال گذشته که نتیجه خوبی نگرفتیم اما با حفظ اسکلت تیم، آمدن علی دایی و اضافه شدن چند بازیکن جوان توانستیم تقریبا در لیگ نتیجه خوبی بگیریم و به ثبات برسیم. امسال هم اگر باشگاه با بچهها به توافق برسد که البته بیشتر بازیکنان مشکلی با توافق ندارند؛ با اضافه شدن چند بازیکن جوان میتوانیم در هر 3 جام مدعی باشیم.
ماهینی در پاسخ به این سوال که آیا او با پرسپولیس بیش از یک سال قرارداد دارد گفت: دقیقاً برای همین مسائل به باشگاه آمده بودم؛ مثلا اگر هزار تومان از باشگاه پرسپولیس گرفته بودم اینجا 2 بار ثبت کرده بودند ولی حالا همه چیز درست شد.
وی در خصوص اینکه کمک باشگاه پرسپولیس به زلزلهزدگان بوشهر هم جزو قرارداد او حساب شده است، عنوان کرد: چنین مشکلاتی وجود داشت اما امروز آنها را برطرف کردیم. تمام اسناد و رسیدهای این مسئله موجود است و من آنها را به باشگاه تحویل دادم.
مسئولان باشگاه پرسپوليس بابت نامه مسئولان باشگاه اماراتي عجمان از آنها تشکر کردند.
محمدرضا مولايي بدنساز پرسپوليس امروز در باشگاه حاضر شد و در مورد تست آمادگي جسماني بازيکنان با مسئولان گفتوگو کرد. قرار است از شنبه آينده تمرينات پرسپوليس آغاز شود سرخپوشان بعد از يک هفته تمرين با سفر به اردبيل کار خود را دنبال ميکنند.در جلسه امروز درخواست شد با آکادمي ملي المپيک براي گرفتن تست آمادگي جسماني هماهنگي شود تا اين کار قبل از شروع تمرينات انجام شود.
به نقل از فارس، همچنين حسين ماهيني امروز به باشگاه پرسپوليس رفت. او بعد از صحبت با مسئولان باشگاه مدال و حکم نايب قهرماني فصل قبل را دريافت کرد. مسئولان باشگاه مدال و حکم نايب قهرماني بازيکنان در ليگ برتر سال قبل را به آنها ميدهند.
*پس از تبريک باشگاه عجمان امارات به هيات مديره جديد باشگاه پرسپوليس مسئولان اين باشگاه نيز در نامهاي به عجمانيها بابت حسن نيت آنها تقدير و تشکر کردند.
قرمزپوشان به عجمانيها نوشتند از اينکه باشگاه بزرگ پرسپوليس و مسئولانش لطف داريد براي ما جاي بسي خوشحالي است.
* با توجه به جلسات برگزار شده در باشگاه پرسپوليس سفر مسئولان اين باشگاه به مادريد براي مذاکره با کهکشانيها منتفي شد اما به احتمال فراوان پرسپوليسيها از مسئولان رئال دعوت خواهند کرد تا در صورت نياز جلسهاي در ايران با حضور آنها براي برگزاري يک بازي دوستانه برگزار شود. زمان و تاريخ جلسه فعلا مشخص نيست.
خبرگزاری تسنیم: بلیت سفر تیم فوتبال پرسپولیس به اردبیل برای برگزاری اردوی تدارکاتی به این باشگاه رسید.
امروز از سوی یک شرکت هواپیمایی بلیت سفر بازیکنان و اعضای کادر فنی پرسپولیس به اردبیل به باشگاه پرسپولیس آورده شد تا سفر سرخپوشان برای برگزاری اردوی تدارکاتی 2 هفتهای به زادگاه علی دایی مسجل شود. پرسپولیس از شنبه آینده به مدت 2 هفته به اردوی اردبیل میرود.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس میگوید حضور همزمان نیلسون و سوشا مکانی در این تیم به سود سرخپوشان خواهد بود.
محمد پنجعلی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره جذب سوشا مکانی دروازهبان فصل گذشته تیمهای نفت تهران و فولاد خوزستان پس از منتفی شدن حضور محسن فروزان در پرسپولیس، اظهار کرد: ما تمام پیش بینیهای لازم را انجام میدهیم. این امکان را هم میدهیم که اگر یک بازیکن به تیم ما نیامد باید جایگزین مناسب داشته باشیم. وی در پاسخ به این سئوال که "آیا حضور نیلسون و مکانی برای پرسپولیس ایجاد حاشیه نمیکند"؟ یادآور شد: با شناختی که ما از سوشا داریم، او برای رقابت کردن به پرسپولیس میآید. اتفاقا این موضوع به سود پرسپولیس است. با توجه به اینکه امسال در لیگ قهرمانان آسیا هم حضور خواهیم داشت، به وجود دو دروازهبان آماده نیاز داریم. سرپرست پرسپولیس در پایان درباره اتفاقات رخ داده بین علی دایی و سوشا مکانی در بازی چند سال پیش بین پرسپولیس و استیل آذین و حواشی آن مسابقه، گفت: این اتفاقات در فوتبال طبیعی است! ضمن اینکه چنین مسالهای بین دایی و مکانی خیلی وقت است که فراموش شده و نباید به آن پرداخت.
یک سایت خبری مدعی شد که خانه محمد رویانیان مدیرعامل سابق پرسپولیس در آستانه توقیف و مصادره کامل است.
به گزارش ایسنا، «عصرخبر» نوشت: «رویانیان که برای تامین مالی چک دو میلیارد تومانی پرسپولیس منزل شخصیاش را در رهن یک موسسه مالی و اعتباری قرار داده و وامی دریافت کرده بود، پس از دستگیریاش در خصوص پرونده ستاد سوخت، این منزل در آستانه تملک کامل توسط موسسه مالی قرار گرفت.
به دلیل مشکلاتی که برای خانواده رویانیان نیز بروز کرده، موقتا یک منزل توسط یکی از دوستان و همکاران سابق وی در اختیار این خانواده قرارگرفته تا زمان تعیین تکلیف پرونده رویانیان و همچنین منزل شخصاش در آنجا اسکان بیابند.
شنیدهها حاکی است رویانیان نتوانسته وام موسسه مالی را در زمان مقرر تسویه کند.»
دروازهبان برزیلی پرسپولیس دیگر به ایران نخواهد آمد.
به گزارش خبرگزاری فارس، نیلسون دروازهبان برزیلی پرسپولیس که اخیرا درگیر بیماری همسرش بوده و به همین دلیل پاسخ دادن به پیشنهاد پرسپولیس را به اعلام نتیجه آزمایش همسرش موکول کرده بود، طبق اعلام پزشکان و با توجه به نتیجه آزمایشات، مشخص شد که همسر وی باید تحت درمان باشد.
از همین رو او به صورت تلفنی اعلام کرد که شرایط بازگشت به ایران را ندارد.
این در شرایطی بود که پرسپولیسیها تأکید داشتند که نیلسون به هر طریقی شده به ایران بیاید و حتی پزشکان خوبی را برای معالجه همسرش در نظر خواهند گرفت اما مشکل نیلسون تنها مریضی همسرش نبود و پای 650 میلیون تومان پول هم در میان است.
نیلسون از گذشته 450 میلیون از باشگاه پرسپولیس طلب دارد و از طرفی دیگر 200 میلیون تومان باید به مالیات پرداخت کند که این امر از طرف باشگاه پرسپولیس باید انجام شود. به همین دلیل با توجه به پیگیریهای مدیر برنامههای نیلسون، این بازیکن هنوز به مطالبات خود نیز نرسیده و همسر وی اعلام کرده اگر به همین وضعیت کار پیش برود بهتر است که نیلسون دیگر به ایران نیاید.
قرار است ظرف 48 ساعت آینده باز هم مدیر برنامههای نیلسون به باشگاه پرسپولیس برود تا مسائل مالی این بازیکن را با مسئولان باشگاه در میان بگذارد.
در همین رابطه مدیر برنامههای نیلسون به فارس، گفت: همه هواداران میدانند که نیلسون چقدر پرسپولیس را دوست دارد اما مشکلات خانوادگی از جمله طلبش و مریضی همسرش برای او دردسرساز شده، اگر پرسپولیسیها با این دروازهبان خوشحسابی کنند شاید اتفاقاتی بیفتد در غیر اینصورت با توجه به پیشنهادها به نیلسون، بعید میدانم که او تمایلی به بازگشت داشته باشد.