• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تاپیک سحر خیزای انجمن

Maryam

متخصص بخش ادبیات

سلام سلام و باز هم سلام صبح همگی بخیر من هم هر روز آخره بچه سحرخیزام امروز به دلیل بارش برف :نیش: از خونه نرفتم بیرون تا سرمانخورم :نیش: خیلی جالبه دیروز صبح تو پاتوق دخملا گفتم دلم برف میخواد امروز صبح شاهد بارش برف بودم :نیش: کاش همیشه انقدر زود به آرزوهام میرسیدم
البته برفش هنوز ننشسته رو زمین برف های فلک زده به نیم متری زمین که میرسن از گرما محو میشن
در هر صورت اولین بارش برف امسال رو در شهرمون به همه همشهری هام تبریک میگم امیدوارم شما هم توی شهرتون شاهد بارش برف باشید

car,funny,snow,winter,creative,black,,,white-82a05063bfa0360c098510a0d7689302_h.jpg

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
ایشششششششششششششششششش شما به 9 میگید سحر خیزی :نیش: ایشششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش

:giggle: بهر حال جوونید آرزو دارید میخواهید بهتون بگن سحر خیز منم نمیزنم تو ذوقتون :نیش:
آقا اینجا هم خواست برف بباره از همون از ابر خارج نشده ذوب شدن :غش:

gorg nama

متخصص بخش
سلام و صبح بخير الان ساعت 11 ده دقيقه است فكر كنم من جز سحر خيز ها بشم ديگه نه

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
سلام و صبح بخیر منم امروز زود ار خواب بیدار شدم :غش:
اینجا هوا خیلی سرده و بارون میاد و اگه همین طوری پیش بره برفینا :شاد:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
:خواب:

من دیگه مشهور شدم رفتم پی کارم :نیش:
هول ندید به همتون امضا میدم
آقا هول نده ......... ای بابا آرش نزن تو کله مهدی بابا مهدی پای این امیدو له نکن به همه میرسه امضا میدم دیگه :نیش:
راه رو برای دوست جونم مریمی باز کنید داره میاد امضا بگیره بیا مریمی جون امضا میدم بهت :نیش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
سلام و 100 تا سلام
صبح همگییییی بخیررررررررر
من امروز چه سحر خیز شدم :تعجب:

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام . صبح بخیر.
چی؟ الان که شبه کدامیک از عزیزان این تایپیک رو بیدارکرد؟

baroon

متخصص بخش ادبیات
ا........؟ چرا اومدی اینجا این وقت شب؟!!!! :نیش:
الآن ما شب زنده داریم . چرا موقعیت خودتو درک نمکنی پسرم؟:غش2:

آخرین ویرایش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
الان به ساعت انجمن من سحر خیز هستم :بدجنس:
صبح همگی بخیر :نیش:

بالا