وای وای وای :نه::نه::نه::نه::ناراحت::ناراحت::ناراحت:
X Xaniar متخصص بخش زوم 2011 , June 2 #22 سلام دوستان کسی میدونه فصل جدید میلاد میداودی در استقلال هست یا نه به نظر شما می ره ؟؟؟
خ خانمی کاربر ويژه 2011 , June 2 #25 سلام استقلال یعنی همه چیز! جداً بدون استقلال چه میشه کرد؟ بدون رنگ ابی چه میشه کرد؟ پس آبی باشید و استقلالتون رو حفظ کنید.
سلام استقلال یعنی همه چیز! جداً بدون استقلال چه میشه کرد؟ بدون رنگ ابی چه میشه کرد؟ پس آبی باشید و استقلالتون رو حفظ کنید.
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , June 2 #28 باید پرسپولیس قهرمان بشه که سال دیگه بره آسیا این بازی هم با داوری و سیاست دلیل هم میگم : باید یه تیم درست و حسابی بره برای آسیا
باید پرسپولیس قهرمان بشه که سال دیگه بره آسیا این بازی هم با داوری و سیاست دلیل هم میگم : باید یه تیم درست و حسابی بره برای آسیا
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , August 8 #31 یادتون نره امشب با داماش بازی داریم کلیک کنید تا باز شود... باشه شما ببین به ما بگو نتیجه رو ... :بدجنس:
یادتون نره امشب با داماش بازی داریم کلیک کنید تا باز شود... باشه شما ببین به ما بگو نتیجه رو ... :بدجنس:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , August 8 #32 از اونجایی که ما مثل بعضی از استقلالیا نیستیم :سوت: امیدوارم تیمتون امشب خوب بازی کنه و برای تیمتون آرزو موفقیت میکنم :بله:
از اونجایی که ما مثل بعضی از استقلالیا نیستیم :سوت: امیدوارم تیمتون امشب خوب بازی کنه و برای تیمتون آرزو موفقیت میکنم :بله:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , August 8 #33 از اونجایی که ما مثل بعضی از استقلالیا نیستیم :سوت: امیدوارم تیمتون امشب خوب بازی کنه و برای تیمتون آرزو موفقیت میکنم :بله: کلیک کنید تا باز شود... دست گلتون درد نکنه ...به شما میگن یه طرفدار با سیاست ... چون دارید با پنبه سر میبرید
از اونجایی که ما مثل بعضی از استقلالیا نیستیم :سوت: امیدوارم تیمتون امشب خوب بازی کنه و برای تیمتون آرزو موفقیت میکنم :بله: کلیک کنید تا باز شود... دست گلتون درد نکنه ...به شما میگن یه طرفدار با سیاست ... چون دارید با پنبه سر میبرید
H hamedo کاربر ويژه 2011 , August 9 #35 ها ما بردیم اما بازم مشکل مربیگریمون کماکان پا برجاست.مربی ترسوباشه نتیجش این میشه
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , August 9 #36 یک هیچ بردیم(قابل توجه پرسپولیسی ها هشتاد هزار تماشاچی داشتیم:شاد تبرک به طرفداران استقلال
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , August 9 #37 یک هیچ بردیم(قابل توجه پرسپولیسی ها هشتاد هزار تماشاچی داشتیم:شاد تبریک به طرفداران استقلال
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , August 13 #40 تبریک می گم با سه تیم دیگه به طور مشترک اولیم:شاد: