• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تاپیک هواداران استقلال

Xaniar

متخصص بخش زوم
به همه استقلالی ها این برد رو تبریک میگم
بازی خیلی خوبی بود میتونستیم با گل های بیشتری بازی رو ببریم امیدوارم هواداران در بازی های بعدی هم به ورزشگاه بیان و استقلال رو تشویق کنن
از پرسپولیسیهایی که به ورزشگاه اومده بودن هم تشکر میکنم
ثابت کردیم که به طور اتفاقی در مرحله گروهی نبودیم
استقلال متعلق به جام باشگاه های آسیاست و بدون استقلال جام باشگاه ها معنی نداره
استقلال قهرمان ، خلیج فارس ایران
به امید دیدن سومین ستاره روی پیراهن بازیکنان استقلال

آخرین ویرایش:

Xaniar

متخصص بخش زوم
تبریک میگم به همه اس اسی های گل
Esteghlal.gif
Esteghlal.gif
Esteghlal.gif
Esteghlal.gif
Esteghlal.gif
Esteghlal.gif

ایشالا قهرمانی تو لیگ برتر رو جشن بگیریم
بازی تو وقت های معمول خیلی خوب نبود ( به جز 15 دقیقه آخر )
ولی توی وقت های اضافه اول و دوم بازی خیلی جذاب شد
توی ضربات پنالتی بازیکنای ما همشون رو خیلی خیلی قشنگ زدن مخصوصا پنالتی ساموئل و یرکوویچ خیلی زیبا بودن
دم سید مهدی هم گرم که پنالتی گرفت . من بادیدن چهره اش روحیه میگریم خیلی باحاله
قهرمانی خیلی خوب و به موقعی بود روحیه ی بازیکنامون میره بالا واسه بازی های لیگ و همچنین آسیا

سیاوش عشق

کاربر ويژه
درود به استقلال و همه ی هوادارانش
امروز حتما بازی رو می بریم.
استقلال خارج از خانه بهتر بازی می کنه
استـــــــــــــــقلال

Xaniar

متخصص بخش زوم
گوشه ای از افتخارات استقلال

آیا میدانید آندرانیک اسکندریان از استقلال فیکس کاسموس نیویورک شد و همبازی بکن بائر و پله شد و بعد از رفتن این 2,کاپیتان شد؟

آیا میدانید پاشازاده و زرینچه برای تیم منتخب جام جهانی 98انتخاب شدند
و آندرانیک اسکندریان و ایرج دانایی فرد هم در تیم منتخب جام جهانی78 بودند؟

آیا میدانید استقلال بهترین تیم قرن ایران وسومین تیم قرن آسیاست؟

آیا میدانید سریع ترین گل دربی در جهان توسط یک استقلالی به ثمر رسیده؟(علی 30 ثانیه)

آیا میدانید استقلال در لیگ پنجم حرفه ای صاحب بهترین خط دفاع جهان و در لیگ هشتم حرفه ای صاحب بهترین خط حمله ی جهان شد؟

آیا میدانید افتخارات آسیایی تمام تیم های ایران (باهم) به اندازه ی استقلال نمیشود؟

آیا میدانید 4دربی پشت سر هم نباخته ایم؟(مثل بعضیا!)

آیا میدانید استقلال بهترین تیم ده دوره ی نخست لیگ برتر ایران است؟

آیا میدانید استقلال پرافتخار ترین تیم جام حذفی ایران است؟

آیا میدانید آرش برهانی در لیگ هشتم یک رکورد ناب در جهان به جا گذاشت و طی 9 دقیقه سه گل وارد دروازه پیکان کرد؟

آیا میدانید در سال 51 استقلال توانست با نتیجه ی 1-0 چلسی را مغلوب خود سازد؟

آیا میدانید در سال 2010 فرهاد مجیدی از سوی فیفا به عنوان محبوب ترین بازیکن جهان انتخاب شد ،کاپتان تیم استقلال از بین 140بازیکن مشهور جهان و چهره هایی همانند مسی،رونالدو،ژاوی،تورس و... عنوان دوست داشتنی ترین و محبوب ترین فوتبالیست را از ان خود کرد

آیا میدانید در جام جهانی 78 ، 8،نفر از فیکسهای تیم ملی در تاج بازی میکردن.سال 74 هم 7استقلالی با سرمربیگری پروین توی تیم ملی فیکس بودند؟

آیا میدانید تا بحال در یک فصل 5باخت متوالی و12 باخت(در طول فصل)نداشته ایم؟!(بازم مثل بعضیا!)

آِیا میدانید اولین گل ایران در ادوار جام جهانی رو ایرج دانایی فرد یک استقلالیه اصیل در مقابل اسکاتلند به ثمر رسونده

پس به استقلالی بودن خود افتخار کنید .

Xaniar

متخصص بخش زوم
فرهاد دیروز خیلی آزار داد پرسپولیسی ها رو
دمش گرم کلی حال داد

علی کریمی جای علیرضا حقیقی رو پر کرده
07npywnb906duanl0.jpg

61351452442413459492.jpg

فــرهاد با حــرکت دیروزش بار دیگه تعصبش رو به رخ همه کشید.
مــن از همون اول هم معتقد بودم و اطمینان داشتم که بــه خاطر پــول از تیم نـــرفته ودیــروز نشون داد کــه تو هــر تیمی بازی کــنه بازم قلبش بــرای استقلال مــیتپه..!

وقــتی ایرماتــوف کــارت زدر دوم رو بهش نشون داد کــل ورزشگاه شــروع به هــو کردنش شــدن امــا بــرای اینکه ثــابت کــنه قلبش با استقلال ِ پــیرهنشو درآورد.وقــتی عــدد چهار رو به بتماشاگــرا نشون داد یهو کــل ورزشگــاه رو سکــوت فــرا گرفت.
امــا من بــا صحنــه ای پـیرهــنو بوسید خــیلی حــال کــردم و واقــعا تو اون لــحظه به اســتقلالی بــودن خودم بالــیدم و افــخار کــردم
blueheart.gif

بــازی امــروز بازی خیــلی دشوار وحساسی هست ولــی اضافه شــدن آندو و جباری بـــه تــیم یــه اطمیــنان خاطر محسوسی رو بــه هوادارا داده !!

امــیدوارم از هــمون دقایق ِ ابتدائی بــا قدرت بــازی رو شــروع کــنیم و بــرای بــرد بجنگــیم ..!
پــیروزی تــو این دیــدار خیلی میتــونه به شرایطمون تـــو جــدول گــروه کــمک کــنه .!

Xaniar

متخصص بخش زوم
هواداران به پا خیزید از امروز / حمایت ها کنید از تیم پیروز
طرفداران آبی کوه وارند / همیشه رنگ دریا دوست دارند
طرفداران قرمز در زوال اند / که میدانی زقومی بیخیال اند
طرفداران قرمز یک حسودند / نمیدانی مگر بی کاره بودند
بیا ما هم به قرمز ها بخندیم / و در ها را به رویشان ببندیم !
...
این مایه سرور و خوشبختیست که فلک از رنگ قرمز خالیست
تلاءلو آسمان را می بینی؟ گویند که خدا هم استقلالیست!

آخرین ویرایش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
تعظییییییییییییییم کن به سرورت لنگیییییییییییییی

i5avui4bsze0bt7qg30u.jpg

کامیار جان برای آخرین بار بهت اخطار میدم
لطفا به تیم مقابل توهین نکن
بخواد اینجوری باشه منم میتونم 1000تا از این عکسا بذارم براتون ولی نظم انجمن بهم میخوره با این بچه بازی ها
پس خواهشا دیگه تکرار نشه

0mid

متخصص بخش ورزشی
درضمن بر خلاف بعضی ها
من برای تیمتون آرزوی موفقیت و پیروزی میکنم تو این بازی پیش روتون :چشمک:

بالا