• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تبریک فرا رسیدن سال 1392

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
در این آغازین دقایق حلول سال جدید برای تک تک شما دوستان ایران انجمنی سالی سرشار از موفقیت و توام با سلامتی و بهروزی در کنار خانواده ی محترمتان را آرزومندیم.
از اینکه یک سال دیگر افتخار داشتیم در کنار شما دوستان و در جمع خانواده ی دوم و مجازی خود باشیم خداوند را شاکریم و از خداوند بزرگ خواهانیم که سالیان سال نعمت حضور در جمع این خانواده ی مجازی ایرانی را بر ما ببخشاید.

موفق باشید

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام من 1 سال کنار دوستان ایران انجمن بودم و این باعث افتخار من بوده
عید همه دوستان ایران انجمنی مبارکاااااااا باشه
و براتون بهترینها رو آرزو میکنم:39:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سال نوهمه عزیزان مبارک بهترینها برای شما عزیزان:شاد::شاد::شاد::2::39::74::3::3::3::3::3::3::84::84::84::58::58::58::58::58::14::14::80::80::87::87::13::13:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
عید همگی مبارک:شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2:
سال خوبی داشته باشید
:گل::گل::گل:
هر روزتان نوروز نوروزتان پیروز
:darya::darya::darya::darya::darya::darya::darya::darya:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
منم به نوبه خودم عید نوروز رو تبریک میگم و آرزومنده براورده شدنه تک تک آرزوهاتون از پروردگار هستم
تعطیلات بهتون خوش بگذره و سرشار از سلامتی و خنده باشه
:atish:

:نوروز::بهار::darya:

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام
منم جا داره این عید باستانی رو به تک تک دوستان ایران انجمنی خودم تبریک بگم
دومین سال تحویل هستش که در کنار شما عزیزان هستم.حدود یکسال و 10 ماه هست که در انجمن هستم و بسیار خرسندم که دوستانی چون شما رو در کنار خودم دارم
مجددا این عید رو به همه دوستان تبریک میگم
آهنگ امضام هم تقدیم به همه شما عزیزان:نیش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

منم به نوبه ی خودم فرا رسیدن نوروز باستانی ، یاداور شکوه ایران را بر همه ی ایرانیان پاک پندار ، راست گفتار و نیک کردار تبریک میگم و امیدوارم همه سالی توام با خوشحالی و سلامتی رو در پیش داشته باشیم.

5mes2v2u8o1jg05fd6pz.jpg

هانیتا

کاربر ويژه
منم تبریک میگم
امیدوارم امسال بهترین سال برای همه ی ایران انجمنی ها باشه و به همه ی آرزوهاتون برسید
:گل::گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلاااام ای ایران انجمنی.:11: عیدت مبارکــــــــ :دوست:

عرض تبریک و شادباش دارم خدمت همه ی خانواده ی گرانقدرم. امیدوارم توی سال سال جدید، باز هم بیشتر و بیشتر قدر با هم بودنامون رو بدونیم. شونه هامون قوّت بگیره برای تحمّل سختی هایی که اجتناب ناپذیره و دل هامون از زنگار غم و قهر به یمن قدم پاک بهار روشن بشه. اینو واقعاً از ته دل می خوام.
سالی پر از سلامتی و امید و عشق و دوستی و افتخار، برای تک تکتون آرزو می کنم. ذره ذره ی دقایقتون بهارانه و فرحبــــــــــخش:شاد: در پناه یار...
:گل:

1340421929_20.jpg

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام
من هم به نوبه خودم این عید باستانی و بزرگ رو به تمام ایرانیان مخصوصا ایران انجمنی های عزیز تبریک میگم.
امیدوارم که سالی پر از نشاط و سربلندی و پیروزی برای کشورمون و خودمون رو داشته باشیم. :گل:

سایه

کاربر ويژه
سلام به همه ی دوستان:گل:

عید بر همگی مبارک
با آرزوی بهترین ها برای ایران انجمنی های گل
:ایرانجمن::ایرانجمن::ایرانجمن:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
عید زیبای نوروز و سال جدید به همه دوستان عزیز مبارک...:گل::گل:
با آرزوی سالی خوب و خوش و سلامت برای تک تک عزیزان ایران انجمنی...:گل:

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
سلاااااااام :11::نیش:

عیدتون مباااااااارک دوستان ایرانجمنی :39: عیدمون یا عیدتون حالا؟! :7::بدجنس:

امیدوارم سالی همراه شادی و سلامتی باشه برای همتون و پر از اتفاقای خوب :گل::گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام سلام سلاممممم تبریک میگم فرا رسیدن بهار رو به همه اعضای خانواده ام در ایران انجمن :گل:
موقع سال تحویل دعا کردم که تک تک اعضای خانواده دومم در این سال جدید از عمرشون لحظات خوب و شادی رو تجربه کنند و به همه خواسته های خوبشون برسند:گل:
امیدوارم امسال، همچون سال گذشته یار و یاور یکدیگر باشیم:گل:

Bahar111111111.jpg

am1n

New member
نوروز به نور فاطمه زیباست- روزی تمام سال ما با زهراست- با بردن نامه فطمه فهمیدم- سالی که نکوست از بهارش پیداس
عید بر شما مبارک باد

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلااااااااااااااااااااااام به همه دوستای خوووووووووووووودم... خوبین ایشالا؟ وااااااااااااااای دلم برا همتون یه ذره شده..... ببخشید دیر رسیدم میخواستم وقتی سال تحویل شد عیدو به همتون تبریک بگم... ولی نشد.... عیدتووووووووووووووووووون مبااااااااااااااااارککککککککککک.. دوستووووووووووووووووووون دارم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا