سلام بر بزرگواران.
من مريم از مشهد هستم عاشق برف وبارونم. صحبت هاي دوستان جالبه. خسته نباشيد.
محدوده شهدا وحرم هم از ديشب تا الان چندين بار بارندگي رخ داده . الانم زمين ها کاملا خيس و هوا عاليه. گويا بازم بارندگي در راهه
خيلي ممنونم بابت خوش آمدگوييسلام
خوش اومدین
امیدوارم از این انجمن استفاده مفید ببرین
Sent from my WT19i using Tapatalk
يه سوال؟
از ديشب تا الانم چند بار بارون باريد ولي نرم افزار هواشناسي گوشيم باروني نميزد :-( علتش چيه؟
درود بر شما بزرگوار
درود و صبح پاییزی شما بخیر
ضمن عرض خوش آمد گویی خدمت شما دوست عزیز
مدلهای هواشناسی بدلیل فراهم نبودن شرایط سطح زمین در دشت مشهد بارشی رو برای مشهد با مختصات فرودگاه که ایستگاه هواشناسی رسمی مشهد محسوب میشه متصور نبودند و این در حالی بود که همین مدلها از دیروز بر فراز رشته کوههای بینالود در باند جنوبی و جنوب غربی مشهد بارشها ی خوبی رو نشون میدادند و ظاهرا قرار بود مشهد در سایه بارشی بینالود mountain rain shadow قرار بگیره و بارشی نداشته باشه و به عبارت دیگر قرار بود بارش روی بلندیهای بینالود و دامنه های جنوبی این رشته کوه یعنی شهر نیشابور اتفاق بیافته که ظاهرا این بار بخت با ما یار بود و خود شهر خصوصا نواحی غربی بارش خوبی رو دشت کنند . هر چه که ظاهرا ایستگاه فرودگاه برابر با متئوگرام زیر بارشی از دیشب تا حالا نداشته.
برآورد من بر این پایه استوار هست که همین مناطقی که در سطح استان از دیروز تا حالا بارش داشته اند نواحی پیک بارش سامانه قوی پیشرو باشند .
بارش احتمالا با شدت و ضعف و بصورت رگباری و پراکنده تا امشب ادامه داره.