• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماریا67

New member
سلام بر بزرگواران.
من مريم از مشهد هستم عاشق برف وبارونم. صحبت هاي دوستان جالبه. خسته نباشيد.
محدوده شهدا وحرم هم از ديشب تا الان چندين بار بارندگي رخ داده . الانم زمين ها کاملا خيس و هوا عاليه. گويا بازم بارندگي در راهه :)

golil

کاربر ويژه
با سلام
میزان تجمعی برف 120ساعت آینده
pkir9c0cfkgvcqldatfr.jpg

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام بر بزرگواران.
من مريم از مشهد هستم عاشق برف وبارونم. صحبت هاي دوستان جالبه. خسته نباشيد.
محدوده شهدا وحرم هم از ديشب تا الان چندين بار بارندگي رخ داده . الانم زمين ها کاملا خيس و هوا عاليه. گويا بازم بارندگي در راهه :)

سلام
خوش اومدین
امیدوارم از این انجمن استفاده مفید ببرین

Sent from my WT19i using Tapatalk

samann

کاربر ويژه
باران كاملا بهاري با ابرهاي كاملا بهاري با رطوبت كاملا جنوبي
در غرب مشهد خدا رو شكر بارشهاي بسيار خوبي از ديشب تا امروز صح رخ داد براورد من از غرب مشهد حداقل 3 ميل بوده

ماریا67

New member
يه سوال؟
از ديشب تا الانم چند بار بارون باريد ولي نرم افزار هواشناسي گوشيم باروني نميزد :-( علتش چيه؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
يه سوال؟
از ديشب تا الانم چند بار بارون باريد ولي نرم افزار هواشناسي گوشيم باروني نميزد :-( علتش چيه؟

درود و صبح پاییزی شما بخیر

ضمن عرض خوش آمد گویی خدمت شما دوست عزیز

مدلهای هواشناسی بدلیل فراهم نبودن شرایط سطح زمین در دشت مشهد بارشی رو برای مشهد با مختصات فرودگاه که ایستگاه هواشناسی رسمی مشهد محسوب میشه متصور نبودند و این در حالی بود که همین مدلها از دیروز بر فراز رشته کوههای بینالود در باند جنوبی و جنوب غربی مشهد بارشها ی خوبی رو نشون میدادند و ظاهرا قرار بود مشهد در سایه بارشی بینالود mountain rain shadow قرار بگیره و بارشی نداشته باشه و به عبارت دیگر قرار بود بارش روی بلندیهای بینالود و دامنه های جنوبی این رشته کوه یعنی شهر نیشابور اتفاق بیافته که ظاهرا این بار بخت با ما یار بود و خود شهر خصوصا نواحی غربی بارش خوبی رو دشت کنند . هر چه که ظاهرا ایستگاه فرودگاه برابر با متئوگرام زیر بارشی از دیشب تا حالا نداشته.

meteogram_celcius.cgi

برآورد من بر این پایه استوار هست که همین مناطقی که در سطح استان از دیروز تا حالا بارش داشته اند نواحی پیک بارش سامانه قوی پیشرو باشند .

بارش احتمالا با شدت و ضعف و بصورت رگباری و پراکنده تا امشب ادامه داره.

ماریا67

New member

درود و صبح پاییزی شما بخیر

ضمن عرض خوش آمد گویی خدمت شما دوست عزیز

مدلهای هواشناسی بدلیل فراهم نبودن شرایط سطح زمین در دشت مشهد بارشی رو برای مشهد با مختصات فرودگاه که ایستگاه هواشناسی رسمی مشهد محسوب میشه متصور نبودند و این در حالی بود که همین مدلها از دیروز بر فراز رشته کوههای بینالود در باند جنوبی و جنوب غربی مشهد بارشها ی خوبی رو نشون میدادند و ظاهرا قرار بود مشهد در سایه بارشی بینالود mountain rain shadow قرار بگیره و بارشی نداشته باشه و به عبارت دیگر قرار بود بارش روی بلندیهای بینالود و دامنه های جنوبی این رشته کوه یعنی شهر نیشابور اتفاق بیافته که ظاهرا این بار بخت با ما یار بود و خود شهر خصوصا نواحی غربی بارش خوبی رو دشت کنند . هر چه که ظاهرا ایستگاه فرودگاه برابر با متئوگرام زیر بارشی از دیشب تا حالا نداشته.

meteogram_celcius.cgi

برآورد من بر این پایه استوار هست که همین مناطقی که در سطح استان از دیروز تا حالا بارش داشته اند نواحی پیک بارش سامانه قوی پیشرو باشند .

بارش احتمالا با شدت و ضعف و بصورت رگباری و پراکنده تا امشب ادامه داره.
درود بر شما بزرگوار
خيلي ممنونم بابت خوش آمدگويي و پاسخ جامع و کامل شما. ايشالله که بارون خوبي بياد امروز و روزهاي آينده :)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این آنومالی دمایی هواشناسی کانادا خصوصا اون منطقه دوار آبی رنگ و با مرکز بنفش رنگ ، گویای محدوده ای هست که قرار هست برف قابل توجهی بباره:

basbvvcx4f5gw87irk.png

golil

کاربر ويژه
Weather

WeatherOnline offers worldwide city forecasts as well as weather maps.

Android FREE Version: Contains Advertisement, limited to one forecast location, no GPS-Location
Android FULL/PAID Version accessible via the FREE Version. Premium features: No ads, save up to 10 locations, weather for GPS-Location.
Weather WeatherOnline

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدل اسمبل ECMWF هم در آپدیت 30 اکتبرش آنومالی دما رو برای نقاطی که پوشش برف روی زمین خواهند داشت بیشترین کاهش دما رو در نظر گرفته!

chvylin9fkufam6u8y4y.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش باران با شدت خوبی و با حجم بقول معروف پر در غرب مشهد ادامه دارد!!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا