• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام و صبح دوستان بخیر
همونطور که امیرمحسن عزیز فرمودن، بارش در غرب مشهد از سر و شکل بهتری برخوردار هست و این در حالیه که در شرق و شمالشرق مشهد، بعضا هوای نیمه ابری هم مشاهده میشه
سمت احمدآباد هم بارش کمتر از یک میلیمتر بود تا یه ساعت قبل
الان هم از سه راهی وکیل آباد تا محدوده تقاطع احمدآباد دوربینها زمینهای خیس رو نشون میدن که حاکی از بارش هست و بعد از اون زمینها در حال خشک شدن هست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بیشترین بارش استان از نیشابور و به میزان حدود 11 میلیمتر گزارش شده.
بینالود برف خیلی سنگینی باریده دارم می بینم.خدا رو شکر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نمیدونم در تصویر مشخص هست یا نه ولی برای اولین بار در غرب مشهد رنگین کمان می بینم
3b826f6d20c0cc62c182f17bc86c39b5.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد رضا جان سلام
حاج محسن طی تماس تلفنی درخواست رسیدگی به قطع شدن دوربینهای نظارت جاده ای رو داشتند و از من خواستند تا از شما بخوام که پیگیری کنید.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز... عجب بارشی رخ داده ظاهرا.. از صدای رد شدن ماشین ها بیدار شدم و دیدم که بعله بارون خوبی باریده و من خواب بودم :گریه::گریه:خداکنه توده ی بعدی در کار باشه و باز هم بارش داشته باشیم..

golil

کاربر ويژه
بارش باران به گونه ای بود که دانه های یخ زده باران یا برف داخلشان دیده بود

rahsazan

کاربر ويژه
محمد رضا جان سلام
حاج محسن طی تماس تلفنی درخواست رسیدگی به قطع شدن دوربینهای نظارت جاده ای رو داشتند و از من خواستند تا از شما بخوام که پیگیری کنید.
سلام امیرجان
سایت بصورت آزمایشی هست و به همین دلیل گاهی تصاویر قطع میشن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی جالبه وضعیت
eae52bc79a11d3d812d88c8b01268464.jpg

اون ابر سیاه داخل رنگین کمان در عکس بالا حالت ترنادو داره!
در عکس زیر که زوم کردم یه بخشی از برف دامنه های پایینی بینالود که از بیرونه دیده میشه
b0baaace56fbb4ef10aa47eb717e83b1.jpg

اینهم یک رنگین کمان دو قلوی دیگه در شمال غرب مشهد

9be61760e24b0ac9c97e2197cbdce12e.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
استاد وضعیت برف در استان خراسان شمالی به چه شکل خواهد بود؟؟ ظاهرا بیشتر بارش های این استان به شکل بارونه.. فکرمیکنم سرما دیر نفوذ میکنه..نظر شما چیه؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
استاد وضعیت برف در استان خراسان شمالی به چه شکل خواهد بود؟؟ ظاهرا بیشتر بارش های این استان به شکل بارونه.. فکرمیکنم سرما دیر نفوذ میکنه..نظر شما چیه؟؟

ecmwf_z500a_sd_asia_2.png

ecmwf_z500a_sd_asia_3.png

ecmwf_z500a_sd_asia_4.png

ecmwf_z500a_sd_asia_5.png

ecmwf_z500a_sd_asia_6.png

حتی آپدیت جدید ECMWF هم میگه وضع واسه شمال شرق خیلی عالیه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
عجیبه واقعا.. تو تمامی آپدیت ها واسه شرق گلستان و مناطق منتهی به جنگل گلستان بارش خیلی کمی پیش بینی شده..
------------------------------------------------------
اووووفففف.. عجب آپی شده تو تراز 500..ایول..ایول..:شاد2::شاد2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا