• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظر میرسه مدل جی اف اس در ماه دسامبر با تغییرات و اصلاحات بنیادین update خواهد شد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شرایط پیش رو اصلا و ابدا خوشایند شمال شرق و شمال نشینان نیست
دماهای گرمتر از نرمال در انتظار ماست (متاسفانه) فقط تنها نکته مثبت اینه که نوسان اطلس شمالی هنوز وضعیتش خوبه و همینطور enso هم خوشبختانه وضعیتش خوبه
ao هم انشالله دوباره به فاز مثبت میره .
قابل توجه دوستان : الان وضعیت شمال شرق از لحاظ منابع ابی از غرب بدتره. پس منفی شدن نوسان قطبی جای خوشحالی نداره

بهرحال

من هر وقت ظهور سامانه بارشی رو بر روی نقشه ایران می بینم خوشحال میشم حالا میخواد شمال غرب ، جنوب غرب باشه و یا مرکز و شمال شرق

در ضمن Ao اگه منفی قوی بشه در ادامه این ماه بر روند بارش منطقه ما بدون تاثیر و seasonal خواهد بود.

از لحاظ دمایی هم نگران نباشید فعلا تا 14 روز آینده آنومالی منفی دمای هوا در لایه نزدیک به سطح زمین و با تمایل به منطقه ما ادامه خواهد یافت:

sahelneshin

New member
ممنون آقا امیر محسن .

پس وقتی دریا سرد باشه ما از موج هایی که به طرفمون میاد نصف اون چیزی رو دشت میکنیم که موقع ورود موج دریا گرم هستش و بارشمون بخاطر رطوبت خارجی هستش .

مثلا تو این بازه ی زمانی ما حدود 100 میلیمتر بارش داشتیم و اگه این انومالی مثبت بود با تغذیه ی رطوبت بارش بیشتری داشتیم .

wkanomv2.png

گرم بودن دریا بارش شمال شرق رو هم بهتر میکنه دیگه .؟ ببخشید که زیاد سوال میپرسم چون مشهد فامیل زیاد داریم همیشه اونجاییم واسه همین میپرسم :خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ممنون آقا امیر محسن . پس وقتی دریا سرد باشه ما از موج هایی که به طرفمون میاد نصف اون چیزی رو دشت میکنیم که موقع ورود موج دریا گرم هستش و بارشمون بخاطر رطوبت خارجی هستش . مثلا تو این بازه ی زمانی ما حدود 100 میلیمتر بارش داشتیم و اگه این انومالی مثبت بود با تغذیه ی رطوبت بارش بیشتری داشتیم .
wkanomv2.png
گرم بودن دریا بارش شمال شرق رو هم بهتر میکنه دیگه .؟ ببخشید که زیاد سوال میپرسم چون مشهد فامیل زیاد داریم همیشه اونجاییم واسه همین میپرسم :خجالت2:
خواهش میکنم دوست عزیز تحلیل تون از وضعیت شمال کاملا درسته فقط در مورد رطوبتش باید بگم از خود دریای کاسپین هست و منشاء خارجی نداره. من اتفاقا چند وقت پیش الگوی سالهای پر برف مشهد رو که چک میکردم ، به این نتیجه رسیدم که هر وقت دمای دریای کاسپین سردتر از نرمال بوه منطقه ما پر برف تر بوده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خواهش میکنم دوست عزیز تحلیل تون از وضعیت شمال کاملا درسته فقط در مورد رطوبتش باید بگم از خود دریای کاسپین هست و منشاء خارجی نداره. من اتفاقا چند وقت پیش الگوی سالهای پر برف مشهد رو که چک میکردم ، به این نتیجه رسیدم که هر وقت دمای دریای کاسپین سردتر از نرمال بوه منطقه ما پر برف تر بوده

بعنوان مثال در سالهای پیوست نقشه زیر مشهد زمستانهای بسیار پر برفی رو پشت سر گذاشته و میانگین واقعی دمای آب دریاهای اطراف و همچنین کاسپین اینطوری بوده:

988opmztyusu0y8xuklb.jpg

sahelneshin

New member

بعنوان مثال در سالهای پیوست نقشه زیر مشهد زمستانهای بسیار پر برفی رو پشت سر گذاشته و میانگین واقعی دمای آب دریاهای اطراف و همچنین کاسپین اینطوری بوده:

988opmztyusu0y8xuklb.jpg

بسیار بسیار ممنون :گل:

پس دریا وقتی سرد هم هست رطوبت میده اما کم ؟

آفرین عجب پسره گلیه :دست:

خوب دیگه هر موقع سردتر شد میایم اونجا گرم که شد برمیگردم .:نیش3:

پیمان30

New member
این طور که معلومه باز غرب بارشای خوبی در انتظارشهو به تبع اون شمال شرق سماق گرون میشه...

و این گونه شد که هفته گذشته هم غرب بارش خوبی داشت هم شمالشرق!!!
شما هم دلتان خوشه از آبو هوا چیزی بلدید فکر کردید کم بارشی شمالشرق مربوط به بارش در زاگرسه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
و اینگونه شد که پیشبینی برای نوامبر پر بارش در منطقمون به کشک تبدیل شد
شما خیلی بی انصاف هستید واقعا!
بعد از اینهمه بارش عالی در اوایل ماه نوامبر و ثبت بارش بیشتر از نرمال در غالب نقاط شمال شرق که تازه هنوز هوا صاف هم نشده ؛حتما توقع دارید 30 روز ماه خدا یکسره بالای سر شما فقط بارون و برف بباره!!!!!!

واقعا از این پست شما متعجب شدم!!!!!!

Ahmad7777

New member
بعضی وقتا که میام انجمن میبینم وضعیت شمال شرق خوب نیست میخوام دیگه هیچ سایت هواشناسی نیام و مثل بچگی هام هر شب بشینم اخبار ساعت 9 شبکه 1 بخش هواشناسی رو نگاه کنم.
حداقل اینطوری نمیدونستم یک مدت طولانی بارش نداریم.چرا باید وضعیت شمال شرق اینطور باشه؟؟؟؟ دو سال کم بارشی درشمال شرق کشور...........
:ناراحت::ناراحت::گریه::گریه:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بعضی وقتا که میام انجمن میبینم وضعیت شمال شرق خوب نیست میخوام دیگه هیچ سایت هواشناسی نیام و مثل بچگی هام هر شب بشینم اخبار ساعت 9 شبکه 1 بخش هواشناسی رو نگاه کنم.
حداقل اینطوری نمیدونستم یک مدت طولانی بارش نداریم.چرا باید وضعیت شمال شرق اینطور باشه؟؟؟؟ دو سال کم بارشی درشمال شرق کشور...........
:ناراحت::ناراحت::گریه::گریه:

واقعا ما چه بنده های قدر نشناسی هستیم.

Ahmad7777

New member

واقعا ما چه بنده های قدر نشناسی هستیم.

داداش امیرمحسن من هیچوقت ناشکری نکردم و خداهم شاکرم بارش بیشتر از نرمال داشتیم ولی اگه یادتون باشه پارسال هم دوتا بارش پاییزی خوب داشتیم ولی بعد از اون دو بارش دیگه برف خوبی ندیدیم تا 2 فروردین 1393.الانم بیشتر بچه هاهم از این میترسند که پارسال تکرار بشه.من خودم شخصا هر وقت یاد زمستون پارسال میفتم دست وپام میلرزه.واسه همین خیلی ها مثل من نمیخوان زمستون امسال تکرار زمستون پارسال باشه.:گل::گل::گل::گل:
من خودم به زمستون امسال خیلی امید داشتم.چون به قول شما دو سال پشت سرهم غیرممکنه از لحاظ بارشی مثل هم باشن.:گل::گل:

mahmood600

کاربر ويژه
[h=2]Asia Winter Forecast: Swath of Storms From Turkey to Japan
While the Philippines and southeastern Asia will get a break from tropical systems this winter, occasional storms may cause travel disruptions from Turkey to northeastern China, the Koreas and Japan.

The winter of 2014-15 [December to February] will be dry and mild across much of Asia, but there will be some exceptions.

Occasional cold presses into northern and eastern areas will produce an active storm track.

650x366_11061529_2014-15-winter-highlights.jpg

[h=3]Tropics to be Much Less Active This Winter Compared to Last

While much of the tropical activity tends to diminish in the Northern Hemisphere during the winter, sometimes the western Pacific can remain active.

"The cooler waters southeast of Asia will likely yield far less tropical activity in the western Pacific compared to last winter," AccuWeather Senior Meteorologist Jason Nicholls said.

RELATED:

Interactive Weather Radar for Japan

Interactive Satellite for Hong Kong

Interactive Satellite for India

Six of the eight named tropical systems struck the Philippines from November 2013 to February 2014. Super Typhoon Haiyan delivered a devastating blow to the Philippines in November.

Nicholls and AccuWeather Long Range Team expect no more than one named tropical system [tropical storms and typhoons] to directly affect the Philippines or to pass near Japan this winter.

[h=3]Cold Air to Aim for Northeastern Areas

Cold air will make lunges toward the traditionally chilly winter locations of northeastern China and Manchuria.

According to Nicholls, "The most significant cold shots will occur during January and February but will tend to be brief."

By the end of the winter, the back-and-forth pattern should result in near-average temperatures from Beijing, China, to Seoul, South Korea.

Comparatively less frequent cold intrusions will result in above-average temperatures by the end of the three-month period from Shanghai and Hong Kong, China, to Tokyo, Japan.

[h=3]Active Storm Track Expected Turkey to Japan

Cooler-than-average water temperatures from the Philippines and South China seas will play a role in the track of non-tropical storms during much of the winter.

Most Pacific Ocean storm systems will tend to track farther east, when compared to last winter. Most of the storms will track near or east of the Mariana Islands. Much of the area from southern India and Malaysia to Vietnam and the Philippines will be dry and warm as a result.

"Storms are likely to focus from the North China Plain, across the Korean Peninsula and into southern Japan," Nicholls said.

Snowfall is forecast to average above normal in Seoul (normal is 15 cm) and near normal in Tokyo (normal is 10 cm) as a result. However, a slight shift in the storm track or a single major storm could greatly affect snowfall in this swath. Snowfall in this area is not likely to linger very long.

F[HIGHLIGHT]arther northwest, a temperature contrast zone will likely set up a storm track in a swath from Turkey to the Hindoo Koosh and the Himalayas. This swath, [HIGHLIGHT]which includes [/HIGHLIGHT]part of the Middle East, is forecast to be an extension of the stormy zone across the Balkan Peninsula of Europ[/HIGHLIGHT]e.

Episodes of locally heavy rain, snow and wind are in store in this swath, which could disrupt travel. It is possible one or more winter storms may affect Istanbul.

[h=3]Quiet and Dry South of the Storm Track

The area south of the Himalayas and Hindoo Koosh tends to be dry during the winter. This winter should be no exception.

South of the storm track, over southwestern Asia, areas from near the Arabian Sea to northern India, Bangladesh, Bhutan and Myanmar will have temperatures averaging near normal this winter. Rainfall in this area will be near to below average.

S[HIGHLIGHT]torms passing by to the north could kick up episodes of wind and dust in parts of Iraq, Iran, Afghanistan and Pakistan.

[/HIGHLIGHT]

navid_komperes

New member
آسیا به نوبت....... فعلا شکر خدا بالانر از نرمالیم و آپدیتهام هر دقیق یه چیزی میگن دوستان..تازه جنوب و جنوب غربم باید بباره دیگه.... ایشالا شمال شرقم انرازه خودش میباره:بای:

سیبری

کاربر ويژه
برای شمالشرق همین بس که تیوان 1800 متری هم اکنون پربرفترین گردنه کشور هست

سلام خورشید از دیواره برفی شمالشرق به فلات ایران ، تیوان سپید

qk8fo2myrptqvsmjnxp0.jpg

شما خیلی بی انصاف هستید واقعا!
بعد از اینهمه بارش عالی در اوایل ماه نوامبر و ثبت بارش بیشتر از نرمال در غالب نقاط شمال شرق که تازه هنوز هوا صاف هم نشده ؛حتما توقع دارید 30 روز ماه خدا یکسره بالای سر شما فقط بارون و برف بباره!!!!!!

واقعا از این پست شما متعجب شدم!!!!!!
امیر جان سلام...چشم انداز بارشی تا اخر ماه نوامبر که اصلا جالب نیست و بعید میدونم بارندگی خوبی داشته باشیم تا الانم تو نوامبر فکر کنم حدود 17میل بارش داشتیم ( نرمال این ماه حدود 20میله ) و اگه دیگه تا اخر نوامبر بارشی نباشه خوب چجوری میخواد تو این ماه ترماهی داشته باشیم؟؟؟

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان سلام...چشم انداز بارشی تا اخر ماه نوامبر که اصلا جالب نیست و بعید میدونم بارندگی خوبی داشته باشیم تا الانم تو نوامبر فکر کنم حدود 17میل بارش داشتیم ( نرمال این ماه حدود 20میله ) و اگه دیگه تا اخر نوامبر بارشی نباشه خوب چجوری میخواد تو این ماه ترماهی داشته باشیم؟؟؟

سلام محمد رضا جان

اول از همه اینکه متوسط بارش مشهد در ماه نوامبر بر اساس دوره بلند مدت آماری 16.1 میلیمتر هست که از این رقم تا حالا خیلی بیشتر باریده:

اداره کل هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری

اگر هم بخوایم بر اساس دورآماری میان مدت که هواشناسی استان بصورت روزانه منتشر میکنه حساب کنیم ، باز هم بارش مشهد بیشتر از نرمال بوده تا حالا

b-18-8-93.gif

در حال حاضر هم هنوز به میانه ماه نوامبر نرسیدم و شما یکسره داری آیه یاس و نا امیدی میخونی و اینطوری میشه که وقتی شکر نعمتی که خدا بهمون داده رو نکنیم ] مسلما همونی هم که قراره بده به زوال میاد.

پیش بینی آنومالی بارش در ادامه ماه نوامبر ( نعمتی که قراره برای ما با لطف و محبت پرودگار از آسمان نازل بشه)

snl32s2zeemmys8eqbjq.png

بعد هم اگه در مشهد زندگی میکنید واقعیت بارش مشهد همینه و اگه واقعا بخوای جایی باشی که یکسره اسمونش بباره حتی رامسر با این بارشهای سنگین و طولانیش اینطوری نیست که دائم بباره باید بری چراپونچی هند زندگی کنید، شاید اونجا راضیت کنه!

نمیدونم چرا دائم موج منفی منتشر میکنید و جالبه که پشت سر شما یک نفر مثل احمد عزیز هم آه وا ویلا سر میده که آدم فکر میکنه اینجا صحرای کربلاست و آبی واسه گذران زندگی نیست!

آدم اصلا خسته میشه اینجا!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا