Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
بنظر میرسه مدل جی اف اس در ماه دسامبر با تغییرات و اصلاحات بنیادین update خواهد شد.
شرایط پیش رو اصلا و ابدا خوشایند شمال شرق و شمال نشینان نیست
دماهای گرمتر از نرمال در انتظار ماست (متاسفانه) فقط تنها نکته مثبت اینه که نوسان اطلس شمالی هنوز وضعیتش خوبه و همینطور enso هم خوشبختانه وضعیتش خوبه
ao هم انشالله دوباره به فاز مثبت میره .
قابل توجه دوستان : الان وضعیت شمال شرق از لحاظ منابع ابی از غرب بدتره. پس منفی شدن نوسان قطبی جای خوشحالی نداره
خواهش میکنم دوست عزیز تحلیل تون از وضعیت شمال کاملا درسته فقط در مورد رطوبتش باید بگم از خود دریای کاسپین هست و منشاء خارجی نداره. من اتفاقا چند وقت پیش الگوی سالهای پر برف مشهد رو که چک میکردم ، به این نتیجه رسیدم که هر وقت دمای دریای کاسپین سردتر از نرمال بوه منطقه ما پر برف تر بودهممنون آقا امیر محسن . پس وقتی دریا سرد باشه ما از موج هایی که به طرفمون میاد نصف اون چیزی رو دشت میکنیم که موقع ورود موج دریا گرم هستش و بارشمون بخاطر رطوبت خارجی هستش . مثلا تو این بازه ی زمانی ما حدود 100 میلیمتر بارش داشتیم و اگه این انومالی مثبت بود با تغذیه ی رطوبت بارش بیشتری داشتیم .گرم بودن دریا بارش شمال شرق رو هم بهتر میکنه دیگه .؟ ببخشید که زیاد سوال میپرسم چون مشهد فامیل زیاد داریم همیشه اونجاییم واسه همین میپرسم :خجالت2:
خواهش میکنم دوست عزیز تحلیل تون از وضعیت شمال کاملا درسته فقط در مورد رطوبتش باید بگم از خود دریای کاسپین هست و منشاء خارجی نداره. من اتفاقا چند وقت پیش الگوی سالهای پر برف مشهد رو که چک میکردم ، به این نتیجه رسیدم که هر وقت دمای دریای کاسپین سردتر از نرمال بوه منطقه ما پر برف تر بوده
بعنوان مثال در سالهای پیوست نقشه زیر مشهد زمستانهای بسیار پر برفی رو پشت سر گذاشته و میانگین واقعی دمای آب دریاهای اطراف و همچنین کاسپین اینطوری بوده:
این طور که معلومه باز غرب بارشای خوبی در انتظارشهو به تبع اون شمال شرق سماق گرون میشه...
شما خیلی بی انصاف هستید واقعا!و اینگونه شد که پیشبینی برای نوامبر پر بارش در منطقمون به کشک تبدیل شد
بعضی وقتا که میام انجمن میبینم وضعیت شمال شرق خوب نیست میخوام دیگه هیچ سایت هواشناسی نیام و مثل بچگی هام هر شب بشینم اخبار ساعت 9 شبکه 1 بخش هواشناسی رو نگاه کنم.
حداقل اینطوری نمیدونستم یک مدت طولانی بارش نداریم.چرا باید وضعیت شمال شرق اینطور باشه؟؟؟؟ دو سال کم بارشی درشمال شرق کشور...........:ناراحت::ناراحت::گریه::گریه:
واقعا ما چه بنده های قدر نشناسی هستیم.
امیر جان سلام...چشم انداز بارشی تا اخر ماه نوامبر که اصلا جالب نیست و بعید میدونم بارندگی خوبی داشته باشیم تا الانم تو نوامبر فکر کنم حدود 17میل بارش داشتیم ( نرمال این ماه حدود 20میله ) و اگه دیگه تا اخر نوامبر بارشی نباشه خوب چجوری میخواد تو این ماه ترماهی داشته باشیم؟؟؟
شما خیلی بی انصاف هستید واقعا!
بعد از اینهمه بارش عالی در اوایل ماه نوامبر و ثبت بارش بیشتر از نرمال در غالب نقاط شمال شرق که تازه هنوز هوا صاف هم نشده ؛حتما توقع دارید 30 روز ماه خدا یکسره بالای سر شما فقط بارون و برف بباره!!!!!!
واقعا از این پست شما متعجب شدم!!!!!!
امیر جان سلام...چشم انداز بارشی تا اخر ماه نوامبر که اصلا جالب نیست و بعید میدونم بارندگی خوبی داشته باشیم تا الانم تو نوامبر فکر کنم حدود 17میل بارش داشتیم ( نرمال این ماه حدود 20میله ) و اگه دیگه تا اخر نوامبر بارشی نباشه خوب چجوری میخواد تو این ماه ترماهی داشته باشیم؟؟؟