سلام فرهاد جانآقا امیر ماشاء الله از مابیشتر از منطقمون خبر داری:ایرانجمن:
خوب یک بخشش برمیگرده به علاقه شدیدم به بحث اقلیم و هواشناسی و یک بخشش هم برمیگیرده به قدرت بالای موبایلم در تبادل داده های اینترنت.آقا امیر شما چند نفر تو انجمن هستید با این مشغله کاری نمی دونم با یک گوشی یا یک لب تاب چقدر می تونی اطلاعات دریافت کنی یا بفرستی با توجه به اینکه یکسره در حال جابجائی هستی بعضی جاها گوشی آنتن نمی ده و ... :تعجب2:ماشاء الله به این همت . حتما از پدرش ارث برده
بله فرهاد جان من یک مدتی مشغله داشتم وکم تر نت میومد وحوصله هیچ کاری نداشتم واونجا تازه فهمیدم دوستانی که با این همه مشغله وگرفتاری وزندگی شخصی وقت میزارند نامهربونیها وکم لطفیها فراموش می کننددر درجه اول واقعاعاشق هواشناسی واین اقیلم هست ودلیل بر موفقیتشون هست همینجا از امیر محسن وهادی تشکر میکنم :گل:آقا امیر شما چند نفر تو انجمن هستید با این مشغله کاری نمی دونم با یک گوشی یا یک لب تاب چقدر می تونی اطلاعات دریافت کنی یا بفرستی با توجه به اینکه یکسره در حال جابجائی هستی بعضی جاها گوشی آنتن نمی ده و ... :تعجب2:ماشاء الله به این همت . حتما از پدرش ارث برده
واقعا اینها افتخار منطقه ما هستند و خواهند بود انشاء الله در آینده در درجالات بالاتر ببینیم :بای:بله فرهاد جان من یک مدتی مشغله داشتم وکم تر نت میومد وحوصله هیچ کاری نداشتم واونجا تازه فهمیدم دوستانی که با این همه مشغله وگرفتاری وزندگی شخصی وقت میزارند نامهربونیها وکم لطفیها فراموش می کننددر درجه اول واقعاعاشق هواشناسی واین اقیلم هست ودلیل بر موفقیتشون هست همینجا از امیر محسن وهادی تشکر میکنم :گل:
بله فرهاد جان من یک مدتی مشغله داشتم وکم تر نت میومد وحوصله هیچ کاری نداشتم واونجا تازه فهمیدم دوستانی که با این همه مشغله وگرفتاری وزندگی شخصی وقت میزارند نامهربونیها وکم لطفیها فراموش می کننددر درجه اول واقعاعاشق هواشناسی واین اقیلم هست ودلیل بر موفقیتشون هست همینجا از امیر محسن وهادی تشکر میکنم :گل:
دوستان گلم فرهاد و نیمای عزیزواقعا اینها افتخار منطقه ما هستند و خواهند بود انشاء الله در آینده در درجالات بالاتر ببینیم :بای:
شانس بارش برف در سواحل غربی دریای کاسپین برای دوشنبه هفته آینده بشدت افزایش پیدا کرده.
درود هادی جان
و البته مشهد هفته آينده برف خوبي خواهد داشت با اين پيش بيني نيرو دريايي
از اول پاييز تاکنون واسه مشهد مدل نيرودريايي بسيار عالي و مدل جي اف اس بسيار بد و پر اشتباه پيش بيني کرده!!!
۲° c بارش باران جهت باد: جنوب شرقی |
سرعت باد: ۳ متر بر ثانیه, ۱۱ کیلومتر بر ساعت نم نسبی: % ۱۰۰ دید افقی: ۶۰۰۰متر بارندگی 24 ساعت گذشته: ۰.۰۱ میلیمتر بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۵° c کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۵° c |
|