• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

golil

کاربر ويژه
آقا امیر شما چند نفر تو انجمن هستید با این مشغله کاری نمی دونم با یک گوشی یا یک لب تاب چقدر می تونی اطلاعات دریافت کنی یا بفرستی با توجه به اینکه یکسره در حال جابجائی هستی بعضی جاها گوشی آنتن نمی ده و ... :تعجب2:ماشاء الله به این همت . حتما از پدرش ارث برده

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
به نظر ميرسه که تقريبن تو همه جاي مشهد بارش حداقل ميکس برف و بارون باشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقا امیر ماشاء الله از مابیشتر از منطقمون خبر داری:ایرانجمن:
سلام فرهاد جان
خوب 3 الی 4 سالی هست که اونجا کار کردم منتهی با عشق.
اونجا رو منظورم گلول و سرانی رو خیلی دوست دارم و خاطرات خوبی ازش واسم باقی مونده.
مردم خیلی خوب و با کلاسی هم داشته .
آقا امیر شما چند نفر تو انجمن هستید با این مشغله کاری نمی دونم با یک گوشی یا یک لب تاب چقدر می تونی اطلاعات دریافت کنی یا بفرستی با توجه به اینکه یکسره در حال جابجائی هستی بعضی جاها گوشی آنتن نمی ده و ... :تعجب2:ماشاء الله به این همت . حتما از پدرش ارث برده
خوب یک بخشش برمیگرده به علاقه شدیدم به بحث اقلیم و هواشناسی و یک بخشش هم برمیگیرده به قدرت بالای موبایلم در تبادل داده های اینترنت.
خدا پدر کره ای ها رو بیامرزه یعنی این گوشی نت 3 عالیه و من تعجب میکنم از ایرانی ها که چزا اینقدر به محصولات ایفون علاقه دارن چون نصف این امکانات رو هم نداره ولی خوب دیگه برنده دیگه و کاریش نمیشه کرد.

نیما 68

کاربر ويژه
بله فرهاد جان من یک مدتی مشغله داشتم وکم تر نت میومد وحوصله هیچ کاری نداشتم واونجا تازه فهمیدم دوستانی که با این همه مشغله وگرفتاری وزندگی شخصی وقت میزارند نامهربونیها وکم لطفیها فراموش می کننددر درجه اول واقعاعاشق هواشناسی واین اقیلم هست ودلیل بر موفقیتشون هست همینجا از امیر محسن وهادی تشکر میکنم :گل:

golil

کاربر ويژه
بله فرهاد جان من یک مدتی مشغله داشتم وکم تر نت میومد وحوصله هیچ کاری نداشتم واونجا تازه فهمیدم دوستانی که با این همه مشغله وگرفتاری وزندگی شخصی وقت میزارند نامهربونیها وکم لطفیها فراموش می کننددر درجه اول واقعاعاشق هواشناسی واین اقیلم هست ودلیل بر موفقیتشون هست همینجا از امیر محسن وهادی تشکر میکنم :گل:
واقعا اینها افتخار منطقه ما هستند و خواهند بود انشاء الله در آینده در درجالات بالاتر ببینیم :بای:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با آپدیت جدیدی نیروی دریایی مشهد و نیمه شمال و همچنین شرقی استان روز خوبی رو از لحاظ بارش در پیشرو خواهند داشت.
فردا ظهر به بعد شدت بارش خیلی بالاست
محورهای کوهستانی دچار اختلال در تردد جاده ای میشن ونواحی کم ارتفاع هم آبگرفتگی خواهند داشت.
شاید بارش فردای مشهد هم دو رقمی باشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

واقعا اینها افتخار منطقه ما هستند و خواهند بود انشاء الله در آینده در درجالات بالاتر ببینیم :بای:
دوستان گلم فرهاد و نیمای عزیز
بنده نوازی میفرمایید. عشق و علاقه به همه شما عزیزان ما رو در این راه مصمم تر میکنه.
زنده باشید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شانس بارش برف در سواحل غربی دریای کاسپین برای دوشنبه هفته آینده بشدت افزایش پیدا کرده.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
از اول پاييز تاکنون واسه مشهد مدل نيرودريايي بسيار عالي و مدل جي اف اس بسيار بد و پر اشتباه پيش بيني کرده!!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
از اول پاييز تاکنون واسه مشهد مدل نيرودريايي بسيار عالي و مدل جي اف اس بسيار بد و پر اشتباه پيش بيني کرده!!!

تا حالا حداقل 10 برابر پيش بيني مدل عددي جي اف اس که تا 6 ساعت آينده 0.3 ميل پيش بيني کرده بارش داشتيم

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای مشهد

هوای حاضر ساعت: ۲۰:۲۵
پیش بینی ۳ روز آینده

N_31_XL.png
۲° c
بارش باران

جهت باد: جنوب شرقی​
arrow1.gif
هوای حاضر | سه شنبه ۰۴ آذر

سرعت باد: ۳ متر بر ثانیه, ۱۱ کیلومتر بر ساعت