تبریک میگم سال آبی/زراعی جدید رو خدمت دوستان..... :2:
امیدوارم که سال قابل قبولی از نظر بارش های آسمانی پیش رو داشته باشیم، بخصوص برای مناطقی که میزان بارش اونها میتونه برای مردم بخش قابل توجهی از کشور مهم و حیاطی باشه/ و همچنین سالی خوب، سرشار از بهترین ها برای زندگی شخصیتون :104: :گل:
در مورد سال آبی گذشته، شاید بهترین اتفاق بارش برف های پی در پی در فصل
زمستان بود،
(دی ماه و نیمه دوم بهمن ماه) که پس از چندین سال شکل و ظاهری جدید و البته زیبا و جالبی به منطقه بخشید. :زمستان:
و بدترینش هم به نظر من آلودگی هوا بود، که حتی من چندین بار در اینباره شکایت کردم:94:/ و به نظر من مهمترین و غالب ترین پدیده ای بود که در این سال آبی اتفاق افتاد، که خیلی هم غیر معمول بود و در خیلی از روزها و ماه های سال آبی 92-93 با اون مواجه بودیم، بخصوص در طی فصول پاییز، زمستان و بهار. :سکوت:
حالا دیگه نمیدونم که.......... :103:
اما از نظر بارش سال آبی 93-92 برای اینجا، سال قابل قبولی بود. :چشمک2:
پاییز 92 با وجود اینکه شروع چندان خوبی نداشت و گفته شده بود که میزان بارش ها تمایل به کمتر از نرمال خواهد داشت، ولی خوشبختانه میزان بارش اینجا نزدیک به نرمال بود و پاییز 92 چندان نوید بخش یک سال آبی خشک برای ما نبود. :104:
زمستان 92 هم که بارش اینجا عالی بودن/برف هایی که هر هفته ما رو همراهی میکردن،:بدجنس: میزان بارش فصل بهار هم برای روستای نجف آباد قابل قبول بود! :104:. در کل از نظر میزان بارش OK بود. :گل:
از نظر دمایی هم همونطوری که از روند ماه ها مشخص بود، بیشتر ماه ها نسبت به سال آبی گذشته سردتر بودن.:93: بخصوص در بازه زمانی اول مهر تا اواخر فرویدین ماه، و همونطوری که فکر میکردم 9 یا 10 ماه، (یا شایدم 11 ماه!) از این سال آبی سردتر از مدت مشابه در سال 92-91 بودن. :بای:
(آمار ماه شهریور هم هنوز در نیومده، هر چند که رو این یکی چندان نمیشه حساب کرد.:نیش: ولی مرداد ماه با وجود اینکه حداکثر دمای روستا برابری کرد با حداکثر دوره آماریش (
40.6) ولی بطور کلی نسبت به مرداد سال گذشته کمتر گرم بود.)
اینم میزان بارش استان در سال آبی 93-92:
موفق باشید دوستان.... :گل: و تبریک مجدد :atish: