• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
nino34.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اولین سامانه موثر سال زراعی 93-94

50.gif

تاریخ : سه شنبه یکم مهر 1393
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

تفسیر نقشه ارتفاع ژئوپتانسیل تراز 500 میلی بار - دوم مهرماه 1393​
es1hcnqheuhvvvtc3wg.png
در مورد نقشه بالا و تاثیرات گسترش سامانه کم ارتفاع تراز میانی جو بر روی دریای سیاه نظر بدهید.​

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو 100 هزار مرتبه شکر ECMWF هم برای مشهد و نواحی شمالی خراسان بارش در نظر گرفته:شاد2:

f8l4p8zuyqvnj1z8est.png

AFSORDE

کاربر ويژه
تبریک میگم سال آبی/زراعی جدید رو خدمت دوستان..... :2:

امیدوارم که سال قابل قبولی از نظر بارش های آسمانی پیش رو داشته باشیم، بخصوص برای مناطقی که میزان بارش اونها میتونه برای مردم بخش قابل توجهی از کشور مهم و حیاطی باشه/ و همچنین سالی خوب، سرشار از بهترین ها برای زندگی شخصیتون :104: :گل:

t5riiscnzfnf5x2miurn.gif

در مورد سال آبی گذشته، شاید بهترین اتفاق بارش برف های پی در پی در فصل زمستان بود، (دی ماه و نیمه دوم بهمن ماه) که پس از چندین سال شکل و ظاهری جدید و البته زیبا و جالبی به منطقه بخشید. :زمستان:

و بدترینش هم به نظر من آلودگی هوا بود، که حتی من چندین بار در اینباره شکایت کردم:94:/ و به نظر من مهمترین و غالب ترین پدیده ای بود که در این سال آبی اتفاق افتاد، که خیلی هم غیر معمول بود و در خیلی از روزها و ماه های سال آبی 92-93 با اون مواجه بودیم، بخصوص در طی فصول پاییز، زمستان و بهار. :سکوت:

حالا دیگه نمیدونم که.......... :103:

اما از نظر بارش سال آبی 93-92 برای اینجا، سال قابل قبولی بود. :چشمک2:
پاییز 92 با وجود اینکه شروع چندان خوبی نداشت و گفته شده بود که میزان بارش ها تمایل به کمتر از نرمال خواهد داشت، ولی خوشبختانه میزان بارش اینجا نزدیک به نرمال بود و پاییز 92 چندان نوید بخش یک سال آبی خشک برای ما نبود. :104:

زمستان 92 هم که بارش اینجا عالی بودن/برف هایی که هر هفته ما رو همراهی میکردن،:بدجنس: میزان بارش فصل بهار هم برای روستای نجف آباد قابل قبول بود! :104:. در کل از نظر میزان بارش OK بود. :گل:

از نظر دمایی هم همونطوری که از روند ماه ها مشخص بود، بیشتر ماه ها نسبت به سال آبی گذشته سردتر بودن.:93: بخصوص در بازه زمانی اول مهر تا اواخر فرویدین ماه، و همونطوری که فکر میکردم 9 یا 10 ماه، (یا شایدم 11 ماه!) از این سال آبی سردتر از مدت مشابه در سال 92-91 بودن. :بای:

(آمار ماه شهریور هم هنوز در نیومده، هر چند که رو این یکی چندان نمیشه حساب کرد.:نیش: ولی مرداد ماه با وجود اینکه حداکثر دمای روستا برابری کرد با حداکثر دوره آماریش (40.6) ولی بطور کلی نسبت به مرداد سال گذشته کمتر گرم بود.)

اینم میزان بارش استان در سال آبی 93-92:

0crhdyev7686vch32cg.jpg

j9kal73yohoenycqgna6.jpg

t5riiscnzfnf5x2miurn.gif
موفق باشید دوستان.... :گل: و تبریک مجدد :atish:

آخرین ویرایش:

samann

کاربر ويژه
خدا رو شكر گويا اولين سامانه شمالي قراره 27 سپتامبر شمال شرقو تحت تاثير قرار بده و بارش به همراه كاهش دما رو واسمون به ارمغان بياره

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

پس از غیبتی چندروزه از علی آباد کتول و کافی نت این شهر در خدمتتون هستم..خواستم سال آبی زراعی جدید رو به شما دوستان تبریک بگم و آرزوی سالی پرخیروبرکت رو برای جای جای میهن عزیزم آرزومندم..

انشاالله از شنبه ی آینده همزمان با برگشتم به مشهدالرضا بیشتر درخدمتتون خواهم بود..ولی هرچه بگذریم از مهر پربارش و عجیب و غریب 93نباید به آسانی گذشت!!!خداروشکر روند آبدیت ها هم به خوبی داره پیش میره...آبدیت های آینده خیلی سرنوشت ساز خواهند بود..مشخص خواهد شد که آیا امسال هم باید همانند سال گذشته در آخرین لحظات منتظر ضدحال بود یا که خیر آبدیت ها روند خوبشون رو تا موعد بارش ها ادامه خواهند داد..در هر صورت امیدوارم روزهای خوبی در این سال جدید در انتظار تک تک افردا فروم از هر جای کشور باشه:گل:

خب..من زحمت رو کم میکنم و انشاالله اگر فرصتی شد باز هم بهتون سر خواهم زد..برم یکم پست های خوب دوستان رو لایک کنم که فشار لایکم بدجوری اومده پایین:زبون::خنده1: ی چند جا هم باید سربزنم..روز خوش..یا علی:گل::احترام:

AFSORDE

کاربر ويژه
از نظر دمایی هم همونطوری که از روند ماه ها مشخص بود، بیشتر ماه ها نسبت به سال آبی گذشته سردتر بودن.
:93:
بخصوص در بازه زمانی اول مهر تا اواخر فرویدین ماه، و همونطوری که فکر میکردم 9 یا 10 ماه، (یا شایدم 11 ماه!)
از این سال آبی سردتر از مدت مشابه در سال 92-91 بودن. :بای:​
البته اینم اضافه کنم که من هنوز آمار رو بطور دقیق بررسی نکردم، ولی تا جایی که آمار بیشتر ماه ها رو دنبال و ذخیره کردم حداقل 9 ماه این سال آبی سردتر از مدت مشابه سال قبل بودن، :18:

شاید یه کم احساسی نوشتم اونجا... :خجالت2::نیش:
ولی 9 ماه دیگه قطعیه... و بدون شک این تعداد کمتر از 9 تا نیست :چشمک2:

AFSORDE

کاربر ويژه
از نظر دمایی هم همونطوری که از روند ماه ها مشخص بود، بیشتر ماه ها نسبت به سال آبی گذشته سردتر بودن.:93:بخصوص در بازه زمانی اول مهر تا اواخر فرویدین ماه، و همونطوری که فکر میکردم 9 یا 10 ماه، (یا شایدم 11 ماه!) از این سال آبی سردتر از مدت مشابه در سال 92-91 بودن.:بای:

البته اینم اضافه کنم که من هنوز آمار رو بطور دقیق بررسی نکردم، ولی تا جایی که آمار بیشتر ماه ها رو دنبال و ذخیره کردم حداقل 9 ماه این سال آبی سردتر از مدت مشابه سال قبل بودن، :18:

شاید یه کم احساسی نوشتم اونجا... :خجالت2::نیش:
ولی 9 ماه دیگه قطعیه... و بدون شک این تعداد کمتر از 9 تا نیست :چشمک2:

خب، :104:
روستای نجف آباد اصفهان: مقایسه دمای ماه های دو سال زراعی گذشته...

مهر 91 - مهر 92
آبان 91 - آبان 92
آذر 91 - آذر 92
دی 91 - دی 92
بهمن 91 - بهمن 92
اسفند 91 - اسفند 92
فروردین 92 - فروردین 93
اردیبهشت 92 - اردیبهشت 93
خرداد 92 - خرداد 93
تیر 92 - تیر 93
مرداد 92 - مرداد 93
شهریور 92 - شهریور 93 = ؟

* درمورد تیر ماه، از نظر دمای بیشینه سال گذشته، و از نظر دمای کمینه امسال گرمتر بودن، هر چند که طبق آمار ارائه شده وضعیت دمایی این ماه نسبت به سال گذشته تغییر چندانی نداشت و میانگین دمایی تیر ماه امسال اینجا 29.6 اعلام شد، ولی میانگین دمای تیرماه سال گذشته طبق هواشناسی استان 29.5، و طبق هواشناسی کشور 29.7 عنوان شد.
که البته این مقدار کم و زیاد هم قابل چشم پوشی ست. :104:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
افزایش بارشها در نیمه شمالی و شرقی کشور طی 7 روز آینده

50.gif

تاریخ : سه شنبه یکم مهر 1393
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

نظر بدهید

بررسی آخرین نقشه های پیش بلند مدت مدل CFSV2 حکایت از افزایش مقادیر بارش در نیمه شمالی و شرقی کشور در طی 7 روز آینده یعنی بازه زمانی 23 لغایت 30 سپتامبر 2014 ( اول تا 8 مهرماه 1393 ) دارند! مطابق با نقشه زیر مقادیر بارش در بخشهایی از نیمه شمالی کشور از جمله شمال غرب- سواحل دریای کاسپین- استانهای مجاور رشته کوههای البرز تا حدود 5 ( 500 درصد )برابر افزایش خواهد یافت. این در حالیست که در استانهای خراسان شمالی -رضوی جنوبی- یزد- شرق اصفهان- کرمان- هرمزگان سیستان و بلوچستان ، افزایش مقادیر بارش تا حدودی 2.5 الی 3 درصد ( 250 تا 300 درصد) میانگین بلند مدت این موقع از سال خواهد بود.
نقشه درصد انحراف معیار بارش از میانگین بلند مدت در بازه زمانی 7 روز آینده​
woge0gw7s6kk3p5i1xs.png

نقشه مقادیر بارش تجمعی کشور تا 7 روز آینده​
3u48uz6aewrp79v0st8r.png
مطابق با نقشه بالا بیشترین بارشها در استانهای ساحلی دریای کاسپین - گلستان-آذربایجان شرقی- غربی-اردبیل- خراسان رضوی- خراسان شمالی -ارتفاعات کرمان استانهای همدان- قزوین- شرق اصفهان- بوقوع خواهد پیوست.​
شایان ذکر است احتمال وقوع سیل و طغیان روزخانه های فصلی در استانهای شمالی و همچنین جنوبی کشور و علی الخصوص ارتفاعات استان کرمان دور از انتظار نمی باشد.​

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ظاهرا آسمان قرار هست روی خوشش رو به ایران ما نشون بده و ماه نوامبر هم با روزهای خوبی شروع بشه:

اول ماه اکتبر:

d7m7d6ance5uj4vf494.png

ymdos0hmn8427mzy8jo.png

و حالا هفته اول ماه نوامبر:

qhidnbr30qfzumlc9klg.png

uwuntqrhiqah0pnjlgz.png

اینجاست که خروجی هواشناسی کرمانشاه به شدت به چالش کشیده میشه چرا که آقاینو اعتقاد به کم بارش شرق - شمال شرق و جنوب کشور میهن در طی پاییز امسال داشتند!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا